Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 6
BLUE ANGEL spune:
Draga Lia, o operatie de micsorare de sani te-ar costa exact cat o schimbare a garderobei..ba chiar mai mult ...
ramai asa cum esti ..draguta si sexi si mai ales naturala ..si mergi si cumpara-ti haine pe masura taliei ...
parerea mea ...
frumoasa poezia
szivarvany spune:
Kim, glumesti ???
De acum vei bea cafeluta cu schimbul I
Lia, schimba garderoba pe una si mai sexi
M-ati omorat cu gogosii ... si am o durere de ficati ca nu pot manca asa ceva acum
Andreea de Pupi, multi pupici si sanatate la voi
WE frumos
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Lia, cum spuneau si fetele: ia-ti o noua garderoba Singura problema pe care o vaz (si pe care o stiu din alte surse) e durerea de spate. Dar poate asta se poate trata cu masaj???
uite reteta de gogosi cu branza:
500 g branza dulce de vaci
500 g faina
40 g drojdie
100 g zahar
1/2 pahar lapte
200-300 ml ulei
1 lingura margarina / unt
2 linguri zahar pudra - eu folosesc de la dr oetker din acela cu vanile
sare
se dizolva drojdia in lapte caldut si putin zahar, se adauga putina faina si se lasa la crescut la loc cald. Separat, amesteca faina cu branza sfaramata si cu margarina / untul frecat cu restul de zahar. In acest amestec se toarna drojdia crescuta si se omogenizeaza bine compozitia. Se lasa la crescut cam 15 minute, se intinde o foaie de 1.5 cm grosime, se taie forme cu paharul sau cum vreti, se lasa 10 minute la crescut si apoi se pun la prajit in ulei incins. Se presara cu zahar pudra si se papa .
din motive de facut gogosile in tandem cu fi'miu noi am sarit peste etapele cu lasa la crescut, mai putin aia de 15 minute obligatorie Ca urmare gogosile au iesit cam plate, dar deosebit de gustoase
Pofta buna si we linistit.
Pupu iu toate!
roberta04 spune:
O si un martisor, o primavara frumoasa si senina pentru toate doamnele de aici, cele mai dragi si mai sincere prietene din viata mea!
eli spune:
va urez sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara! va trimit un brat de martisoare, pacat ca-s virtuale
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
cristalina spune:
Un martisor virtual primiti si din partea noastra.
Sa avem o primavara minunata!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Olivia, drum bun si te asteptam la schimbul I la cafeluta.
Va doresc sa il serbati pe strabunicul lui Luca plini de veselie ...:)
Robi
Lia, mi-a placut la maxim aia cu.."ma gandeam sa fac ceva cu ei ca ...sa pot alerga fara sa-mi pierd echilibrul."
Si eu zic sa-ti iei bluze sexi si ca sa ai inima impacata sa discuti cu sotul (asa ragusit cum este) care sigur nu va fi de acord cu operatia...:)))
Daria, sper ca ti-a trecut durerea de dinti...
Eli, sper ca ti-a trecut migrena...
Philip, sper ca ti-a trecut guturaiul...
Ioana, sper ca a trecut durerea din gat...
Roxi, sper ca eva te lasa sa dormi...
Sanatate multa va doresc.
Eu maine duc numai flori la educatoare si ingrijitoare ...o fi bine, o fi rau...martisoare n-am...
La gradinita la Maria nu se organizeaza nimic de 8 Martie si asa de rau imi pare...
Mi-ati facut pofta cu prajiturile si am executat un chec in forma de bradut (noi suntem calatzi pe sarbatorile de iarna, globulete, stelute, mos craciun... )...A fost tare frumos la batut oua, mestecat in compozitie in echipa, lins castroane .
Weekendul asta a fost linistit si ma gandeam ca am facut lumea sa aiba impresii gresite si sa-mi trimita tirurile de ciocolata degeaba
O seara linistita!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata
Semnez prima condica, n-am dormit nimik, Giulia a vomitat , a mucit , dar mai ales a tusit non stop toata noaptea, nu este lucru pe care sa nu-l fi incercat ... cred ca voi innebuni Nu mai am rabdare sa ajung la medic, pana atunci ma dau cu capul de pereti
Sper ca toti sunteti bine si ati primit flori si martisoare. Noi am primit, am fost cu fetele la McS si sa mai cumparat martisoare sa avem pe stoc
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
va salut in mare graba
poze de la party si altele de azi:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/UltimaLunaInUSA#slideshow/5308478127787083218
pup iu!