Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Am vazut si io ca lumea a dus azi martisoare. De ce, ca-i doar februarie? Cred ca din cauza de we... Io tot luni duc: martisoare la doamne, oate si niste flori - daca e duminica vreme buna -, martisoare la personalul feminin si tre' sa caut ceva martisoare pentru fetitele de la Vic din clasa. La inceputul anului erau trei, acu nu mai stiu, da' iau vreo 5 si 'om vedea.

Oricum eu am primit toata saptamana bucati din martisorul pe care l-am primit azi Iar felicitarea de 8 martie e in curs de pregatire

Olivia, mai e putin si gata, se rezolva! Zbor usor. Si eu ca babele, am bocit la scenele de la gradi...

Robi, multa putere! Sper din tot sufletul ca si tatal tau sa fie mai bine si problemele tale sa gaseasca un raspuns.

Roxane - trimit niste gogosi cu branza la tine deseara?

Daria, Cand in viata se inchide o usa se deschide o fereastra!

Lia, nu stiu ce sa-ti spun de chestia cu operatia, dar de ce vrei sa-i reduci? Cat despre cupii: felicitari pentru Dea si sa urmaresti sa vezi daca observatia lui Dani a avut efect

Noi il asteptam deseara pe tati acasa, sper sa fie un we placut si vesel, am chef de iesiri in parc. Va pupu dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, pupic si tie, nu ne rasfatam deloc, toata lumea-i pe baricade dar multumesc de urari si de martisor pe care ti-l returnez cu drag. ii urasem lui alice we placut ca a zis ca nu mai intra azi. eu bolesc, cred ca-s racita a cincea oara iarna asta, asa ca ma duc sa bag un ceai ca ioana.
pupici tuturor

philip
26weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

a nins doar vreo 2 ore si nu s-a depus nik. in rest ploaie si un frig, nici sa intind rufele nu-mi viensa ies, noroc de autobuzul care m-a dus pana aproape de gradi si o mamica care ne-a adus, ca de nu taxi scria pe noi. Stef, cel mai fericit, ca merge cu colega. si eu pe langa elca nu inghetam nici eu, nici Florence.




O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Danule nuuuuuuuuuu. cu mult zahar!!!
Andreea si eu am tot fost gutunarita in sarcina.... sper sa iti treaca rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fuse ..fuse si de duse..azi este ultima zi de job in USA..am venit pentru o ora, plecam apoi la rude unde vom ramine pina plecare.

Daca nu mai revin (desi sper s-o fac)zilele urmatoare, imi dau demisia de la schimbul III pentru totdeauna si-s tare trista..s-au dus vremurile cind va citeam la cafeluta...o sa le duc dorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia, va tinem pumnii sa petreceti cat mai frumos si fara multe lacrimi pana la plecare,sa aveti un drum bun si aterizare placuta in romanika!Si hai sa bem un pahare sa ne veselim nitelca-i motiv de bucurie ca va intoarceti,ca o sa ne intalnim la mare...vezi ca trebuie musai sa organizezi petrecerea de 5 ani a piticlontilor...hai sa fie intr-un ceas bunplecarea si sa nu-l luati si pe murphy cu voi
Andreeap inca-un ceai din partea casei,io una nu stiu ce sa mai iau,ca tare ma ustura gatul asta..insanatosire grabnica,pupacim samburelulsi fitzosul de Pupi..
Roxi io-ti trimit un palmier cu ciocolata,pe care am onoarea sa-l termin ca mandra a lins doar ciocolata....da-i bun ca-i dulce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, mi-ati facut pofta cu copturile, am mai citit si de sfinti (mucenici) aici pe forum si-am zis ca lesin asa ca am iesit si-am cumparat un amestec de scones:
http://2.bp.blogspot.com/_foIGHN9tkZg/SQ5jjeOoQkI/AAAAAAAAAzQ/sc7v-N-sy_w/s400/Navajo+Tacos,+Apple+crisp+cups+013.jpg
sunt ca si gogosile noastre, numai ca mie mi-a trebuit faina speciala fara gluten, diseara asta execut cu un pahar de lapte. yummy.
ioana, in romania este radacina de ghimbir, eu asta imi fac acasa, o curat si tai feliute si fierb pt vreo 20 de minute. e putin iute dar are aroma faina si pe mine ma ajuta. la serviciu oparesc lamaie si miere si asta-i ceaiul meu.


philip
26weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Roxane, is cu branza dulce Au iesit vanilateeee si duulciii si facute cu forme de fursecuri
Olivia, te primim la tura de dimineatza
Andreea,

Somn usor
Ne auzim maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai, despre ce vorbiti aici, placinte cu branza dulce? io-s ori oarba, ori obosita, ori neatenta, ori de toate la un loc, asa ca te rog DANULE- ROLLER, baga-mi linkul in ochi sa vad reteta si eu, mie imi plac astea cu branza dulce, dar mai tare plac puiului, ca buburuza e matritata dupa stilul anilor 2000, supla, zvelta, nu baga-n ea paine, nici alte fainoase pastoase in afara de sanatoase si trambitatele cereale integrale care-i mentin silueta. Bine ca nu-mi cere d-alea fitnes de p-acum:)

Danule, sa stii ca nu din moft ma gandeam la o reductie ci pt simplul fapt ca am o garderoba frumusica si chic de dinainte de a naste si toate-s bune pana la sani: topuri, sacouri, rochite, camasi, bluzite, tricouri, plesnesc nasturii si capsele peste sanii stil betty boop din desenele animate. Cum n-am sanse sa imi fac o cariera de starleta porno acu cand o iau la vale spre 36/40 de ani ...si cum nici de dat lapte nu-s buni, chiar si in eventualitatea ca mai fac un bb pe la 40 de ani, ma gandeam sa fac ceva cu ei ca sa-mi pot accesa toaletele si sa pot si alerga fara sa-mi pierd echilibrul. Si parca ma doare si coloana de greutatea lor...poate va vine sa radeti dar eu nu glumesc prea tare

in alta ordine de idei Danut invata cu subsemnata o poezioara pt mother`s day, de saptamana viitoare:)

"Mama, azi de ziua ta
Eu iti dau o sarutare
Si din suflet iti doresc
Zile fara suparare.

Nu stiu scrie si citi
Si nu sunt asa de mare,
Dar in inima mea mica
Este o iubire mare."

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

copiii si perceptia lor despre viata

Nuditatea
O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"

Onestitate
Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile".

Pareri
In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".

Ketchup
O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".

Batranete
O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".

Imbracamintea
O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: "Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce, scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare".

Scoala
O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!"


Biblia
Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"


Mergi la inceput