America (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu am vandut un apt in Ro, acum 5 ani si am pus banii jos la casa de aici. N-am declarat nimic. Cand m-or lega, va anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Nu, nu trebuie sa stai doi ani ca sa beneficiezi de ceva. De actul de excludere nu beneficiezi fara doi ani e drept. Dar e in 2003 un Tax Relief Act care face sa beneficieze pe cei cu income mic.
Pntru un an sau mai putin platesti de pe real estate impozit normal si nu de short asset. Adica conform bracket-ului tau.
Asta e deja ceva, altfel plateai de 35% in sus.

Daca era mai mult de un an plateai 15% care-i long si daca erai intre 10 si 15% bracket plateai 5% si-n 2008 nu plateai nimic. Dar trebuiau macar 12 luni, deci nu-i cazul.

Deci din pretul de vanzare, scade investitia de remodelare, scade sales taxes (de publicitate +plus deplasari sa fie vizitat) si ce ramane va fi taxat conform bracket-ului daca nu pici in nicio excludere statala.

Nu merge ca n-ai lucrat. Dar stiu ca-n anumite situatii poti sa spread profitul din sale in niste ani installement sale sau ceva de tipul asta. Dar aici iti trebuie n expert... ca ajunsei in ceata

Mergi la inceput

Ramona cel mic not yet. Dar nu-i asa terminat.Ce fain ca-i caldut... aici sunt 30F :((

Ruxijnu te leaga ca facusi exchange Tu ce companie vrei sa ai pt zbor? Ca poate facem escala in acelasi loc

Mergi la inceput

Pai sa ma uit pe net, ABule, stai nitel. In ce date ziseram ca zburam?

Mergi la inceput

AB, cu US Airways e cel mai ieftin, dar tu cu care vrei sa zbori, ca poate iau la ala chiar dc e mai scump (dc nu e cu mult mai mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bre, invitati-ma si pe mine, ca zau ca viu si io cu copil cu tot...si imi platesc singura toate cele

Io sunt in extaz, sa nu spun cuvantul cu O...mi-o venit masina de spalat si e atat de mistooooooooooooo
Ramona, parca tu ai LG, nu?? Si nu spusei pana acu nimic?? O pastrezi doar pt tine ai????
Cainele alearga ca nebunu prin casa...nu stiu ce l-o apucat...nu am chef sa plimb nici copilul nici cainele...stau si ma uit la masina cum toarce

ps, am sunat la tipa care ne-a facut taxele, am vb cu secretara, ma suna maine inapoi si va spui...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Sau nwa io cat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana tot ce e posibil sa fie asa cum zici tu, eu nu-s in domeniu. Acu'ca zisesi, m-am adus aminte ca pe langa bulele de aer care curgeau pe tubulet, dupa prima zi a curs si un lichid verde?!!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Si NWA e bun, nu e prea scump, am gasit doua zboruri.
Sanzi, pe bune? Pai te invit eu si putem sta in camera mea, serios, iti platesti doar drumu (am gasit cu 670 eu de aci). Da fara sota-tu, evident, dc. vii cu el, nu incapem, da' il primim:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL Sinzi! Eu cred c-am zis ca-i faina! Care model il ai? Vezi ca si uscatorul e la fel de bun, comanda-l si pe ala! Nu uita sa cumperi detergent He, sa n-ai necaz cu masina.
Spor la spalat!

Mergi la inceput