America (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sotu munceste...nu poa' sa vina...si in plus el calatoreste mereu...e si randu meu
Zi data sa vad cum fac...si locu

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Da daca noi am transferat banii anul trecut in ianuarie si nici pana acum nu ne-am luat casa (sa va mai spui ca inca nu am terminat short-sale-ul ala din august anul trecut , ca nu stiu daca sa rad sau plang), mai intram la categoria exchange? in ce perioada dupa transferul banilor trebuie sa-ti iei alta casa?

Vreau si eu in Hawaii.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Ramona, nu ma speria..ca deja am pus-o la spalat si nu i-am pus detergent HE...am pus lichid, e ok????
Nu mi-au mai ramas bani si de uscator...ca avem de schimbat multe acum (AC, gresie)...si mai astept
http://www.homedepot.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&langId=-1&catalogId=10053&productId=100588595&N=10000003+90401+502611+2647
asta e modelul LOVE

varsta

Mergi la inceput

Ruxij, era vb de Bahamas, parca nu?

varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tare mumoasa:)) masina Sanzi, sa o stapanesti sanatoasa! Noua nu ne da voie aici cu masini de spalat in apartamente, spal la laundry-ul complexului tot, inclusiv hainele lui bebe, in privinta carora am fost un pic stresata la inceput, dar vad cu nu a facut nici o iritatie si pediatrul a spus ca e ok.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere eu i-am spalat mereu hainele lui Eric la program cu apa hot, pt ca la fel ca si tine si eu spal la laundry-ul complexului si nu-mi placea deloc ideea.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Ruxij, era vb de Bahamas, parca nu?

varsta

nu mei Hawaii. Si e departe de aceea clocesc pe ce ruta s-o iau cu manjii. Ca-s 12-5 ore de zbor si ajung in proptele daca nu cuget acu:))
Adica unde sa iau un stop? Si daca sa iau unu sau doua. Continentalul e la 560, dar cum zisei nu vreau sa dau gratis papa la pesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Carmen
uite aici The IRS imposes strict time limits on the completion of 1031 exchanges. From the date of sale of your original property, you have 45 days to identify a new property or properties and provide written notice to the qualified intermediary. Once identified, you then have 180 days from the date of sale of the original property to close on the new property.

Mergi la inceput

Bahamas era la o aruncatura de batz...dar vin si in Hawaii(unde exact, ce aeroport?)...pe cat e intalneala??? Deja ma vad in avion :))
Eu as veni dintr-o bucata...e totusi mai usor pt copii decat sa ii fatzai din avion in avion...cel mult o schimbare...

varsta

Mergi la inceput

AB, noi ne incadram in alea 45 days!!!

Irina, pai sa vii cu sacosa de haine de spalat, facem safteaua masinii!!! Eu am plans dupa masinutza mea din Romania pana acu juma de ora!!!! Am vazut in complexul unde locuiam ca unii isi spalau si adidasii in masinile unde eu puneam hainele copilului...

varsta

Mergi la inceput