Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna burtici!

Mai primiti o mamica cu burtica? Am 14 saptamani, DPN 23.08.2009. Mai am un pui de leut acasa pe nume Codrin Marius care e nascut pe 15.08.2006. V-am tot citit cam de la inceput dar de abia acum v-am scris pentru ca am asteptat sa fie totul ok (avand in vedere antecedentele).

Am o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta. Pentru a sunt din provincie as vrea ca ecografia de morfologie fetala de la 22 de saptamani sa o fac in Bucuresti. Am incercat sa ma programez saptamana asta la dr. Herghelegiu la Medsana si m-au programat in iunie iar la SAnador tocmai in iulie. Recomandati-mi si mie va rog frumos un alt medic bun dar la care sa pot sa am acces sa ma pot programa de acum in aprilie.
Va multumesc frumos si sarcini usoare va doresc.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Eu am fost la 12 saptamani la eco morfofetala de trimestrul I la dr Chitescu la clinica Polisano si am fost multumita. E adevarat ca nu prea am termen de comparatie aceasta fiind prima eco de morfologie fetala pe care o fac, fiind prima mea sarcina. Pe urmatoarele doua eco morfofetale le am la dr Herghelegiu. Oricum ecografia din trimestrul II (eu o fac la 21 saptamani, sper, dat fiind situatia mea) este cea mai importanta ecografie din sarcina, si e indicat sa fie facuta la un medic specializat pe asa ceva.
Eu as avea insa nevoie de un ecograf performant, ex.: Voluson, la care sa pot face mereu masuratori de biometrie fetala, cu determinare fluxuri Doppler pentru masurarea IR-urilor pe artera ombilicala si pe cele uterine, la manuirea caruia sa se afle un medic bun, si un pic mai liber.Eu trebuie sa fac acest emasuratori la cel mult 2 saptamani.La Herghelegiu si Pop sunt locuri libere abia in iunie, la Chitescu peste 1 luna. Stiti pe cine care ar putea sa-mi faca aceste ecografii saptaman viitoare sa zicem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Va multumesc in continuare pentru toate incurajarile
O sa fac tot posibilul sa-l aduc pe lume pe luptatorul meu iubit.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sanziana bine ai venit la zmeurici, sarcina usoara si bebe sanatos

pt eco de trim 2 te mai poti programa la Iosup sau la Pop
pe dr iosup il gasesti la cabinetul din sandu aldea 86 tel programari : 0724.46.46.46
sau la CMU UNIREA
B-dul Unirii, nr. 57, sector 3, Bucuresti
Tel.: 021 9CMU(021 9268)

pe dr pop il gasesti la Centrul medical DIAGNOSIS Floreasca
Adresa: Calea Floreasca nr.60, sectorul 1, Bucuresti
Telefon fix: 021-231.67.41 / 231.67.42
Telefon mobil: 0742.062.834 0723.399.766

sper sa gasesti loc si sa-ti fie de folos informatiile

alti dr de eco nu mai stiu poate te ajuta si alte fete

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Grishca dr iosup masoara de fiecare data IR-urile pe artera ombilicala si pe cele uterine

incerca la el sigur gasesti loc
mie la 20 de saptamani mi le-a gasit marite ...mi-a zis odihna multa

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici!
Am reusit sa recuperez acum ce s-a scris de aseara. Sunteti foarte rapide
Grishca imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea probleme tinand cont ca e prima sarcina. Asa am inteles. Vreau sa-ti spun ca si eu sunt cu un grad de risc mai mare. Am facut 2 radiografii la inceputul sarcinii la mana stanga. Am avut o fractura. Eu nu stiam ca sunt insarcinata si nici cei de la radiografii nu au fost atenti pentru ca mai tarziu am inteles ca trebuie sa te intrebe de ultima menstruatie. Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic si nici nu aveam de unde sa stiu ca sunt insarcinata la momentul respectiv. Doctorului i-am spus numai a doua oara cand am fost la control. Atunci el mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna nici sa pastrez nici sa avortez si a ramas sa ne gandim bine si sa luam o decizie.
Si la noi este primul copil si ni-l dorim mult. Asa ca nu am putut sa luam decizia de a renunta la el fara macar sa-i dam o sansa.
Pana acum sarcina a decurs normal. Copilul creste conform saptamanilor care le are +15 si speram sa fie bine. Vestile de la medic ne dau sperante ca va fi bine. Avem incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Mult succes iti doresc si un bebe sanatos si frumos.
Sa aveti o seara frumoasa!

gravi intre [+14]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sanziana bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Lorelay am auzit de cazuri cu bb perfect sanatosi, dupa ce mamele au facut raze peste sarcina. doamne ajuta sa fie bine in continuare. si eu am luat superslim peste sarcina, in primele 2 sapt. la FEL A ZIS SI DR.meu, ne-am decis sa pastram sarcina, pana acum totul e ok, doamne ajuta rot asa sa fie.
micaalsa cam cat costa o nastere nat. la privat?

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, la maternitatea unde merg eu, costa 2500 lei nasterea normala si 3000 lei nasterea prin cezariana. Consultatiile costa 500 lei, toate consultatiile si eco de pe perioada sarcinii. Nu conteaza ca te duci de 20 de ori la consultatii sau de 3 ori ... e o suma fixa.
In Cluj mai este o clinica particulara dar preturile sunt mai mari, aproape duble din cate am vazut eu. Bine, e mai nou contruita clinica, pare mai dotata .... dar pretul pe masura.

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 18+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriroxy30 spune:

BUNA SEARA,FETELOR ! BUN VENIT IN RANDUL NOSTRU,SANZIANA, SARCINA USOARA SI UN COPIL SANATOS ! AM CITIT SI EU CE ATI MAI SCRIS IN ULTIMUL TIMP SI VREAU SA VA SPUN,REFERITOR LA DISCUTIA PE CARE ATI AVUT-O DESPRE CARUCIOARE,CA EU SUNT INDRAGOSTITA DE CELE DE LA CHICCO,MI SE PAR COMPLETE,AU TOT CE TREBUIE PENTRU BEBE PANA LA VARSTA DE 3 ANISORI !VA TRIMIT SI VOUA PAGINA UNDE IL PUTETI VIZUALIZA ! http://www.fratellisavino.it/media/download/Catalogo%20nuovo%20trio%20for%20me%20Chicco.pdf

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Multumesc pentru primire si pentru informatii!
Am sa incerc maine un telefon la dr. Pop (de care mai auzisem). Daca nu mai vad si mai astept recomandari de la voi.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput