Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
blanca000 spune:
Fete dar daca nu luati carucior cu landou cum scoateti bebicul afara toamna/iarna cand mai bate vantul sau ploua? Caci o sa prindem luni bune de toamna-iarna cu bebe mic.
Eu ma gandesc ca trebuie ferit de vant si cu landoul e cel mai protejat, ba chiar si de soare......
18+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
blanca majoritatea carucioarelor au husa de ploaie si husa pentru iarna care acopera caruciorul foarte bine
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1720 uite ceva de genul asta
eu cam asa ceva am avut la cezar de la nastere pana la 9-10 luni parca cand am trecut pe sport
oricum pe sub husa aia de iarna o sa-i mai pui o paturica
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
21+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Grishca spune:
PatriciaArdeleanu, micaalsa, Moniland, adrianafedorca, va multumesc din suflet si da sunt optimista dar am si momente mai putin bune.

17+
PatriciaArdeleanu spune:
Blanca, eu am nascut in februarie si am iesit cu caruciorul la iceputul lui martie, dupa ce s-au topit nametii (in anul ala a nins mult); stai linistita,c aruciorul este protejat, are husa pntru picioare, are copertina, tot ce ii trebuie.
singurul incov pe care il avea era ca nu vedeam copilul din fata, ci doar pe gemuletz,acum vreau unul sa fie reversibil.
pt cine sta la bloc, e fff important sa fie usor sa urci niste trepte cu el, sa il manevrezi usor, conteaza f mult.
micaalsa, asa ceva mi-ar placea si mie acum. comanzi tu direct de pe amazon sau cum faci???
am vazut ca sint si la noi, dar preturile sint mult mai mari.
Patricia
s16 si Rebecca
05.02.2005
micaalsa spune:
Adriana, super caruciorul din link. Chiar imi place. Ma bucur ca am deschis subiectul, e mai bine cand auzi mai multe variante.
Grischa,
Totul va fi bine.
Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
PRODUSE BEBE ![]()
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Blanca000 si eu sunt de aceiasi parere cu tine,ca e mult mai protejat bebele de soare,vant, frig in landou.Eu una cu landou imi cumpar,aici sunt si lifturile mari nu am probleme,daca as fi in tara probabil ca as gandi la fel ca voi,ptr ca e greu sa ridici scarile cu landoul.Eu asa ceva as vrea http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p4310_Chicco-Trio-Tour-4--Fuego-.html
Felicitari fetelor care au aflat azi culoarea carucioarelor.
Dienuta
22+ 
coccorina spune:
Buna buna mamicute si bebici.
La noi vine o printesa
!!!!URAAAAA!!!! , dr a spus ca e 90% ca a luat-o din o multime de unghiuri si clar vedea labiile... Altfel noi suntem foarte bine, chiar mai dezvoltata cu aproape o saptamana, 236 gr si totul e bine. Faptul ca mi se intareste burtica nu e nimik rau, daca o simt prea tare sa iau no spa, pana la 180mg pe zi(i functie de concentratia pilulei - pana la 3 sau pana la 6). Analizele de la dublul test au iesit f bune, am facut azi si triplul test, asteptam rezultatul pe saptamana viitoare. Deci..suntem fericite tare si tata e chiar daca in inima lui stiu ca voia un baieitel, dar e fericit, sanatoasa sa fie. Dr a spus ca e posibil sa fie miscari ceea ce am simtit dar o sa le simt mai cu putere pe la sapt 20.
Eu eco morfologie fetala trebuie sa fac abia la 22-24 sapt si pe urma iar la 32-34 sapt.
De patuturi stiu si eu ca e mai bine sa nu fie din lemn ptr bebe sa nu se loveasca atunci cand mai creste si e si fain ca se poate plia si ....muta sau cara...asa ca din ala iau. Despre carucioare nu m-am infomat chiar 100% dar mai am timp sa ma gandesc si sa caut.
Pooopici la toate mamicile si bebicii

viitoare mamica fericita!!!
17+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
Giova spune:

Noi am lipsi motivat:gripa!!!
Sambata am ajuns in Alba cu piticul cu febra mare 40- nu mi-a mai facut asa de la 1,8 ani. Duminica la urgente:angina acuta. am continuat tratamentul fara antibiotic. Luni dimineata am cazut si eu la datorie, asa ca de atunci bolim la greu.
Aseara am venit acasa, ne-am cam saturat de toate neamurile binevoitoare, dar foarte stresante cu atatea sfaturi
.
De ieri sunte, fara febra, sper sa ne revenim incet-incet.
Clara, Blanca felicitari pt.carucioare
si respectiv
.
Grishca imi pare sicer rau ca treci prin asa ceva. of doamne...sper sa se rezolve cumva, e nasol ca placenta are deja gradul 3 de maturare, mult prea repede.
Caruciore eu am avut fara landou. eram fan Graco dar cum costau enorm am luat Chicco sport care avea protectie pt. cap nou-nascut si scoica care se atasa. primavara am luat unul spor de aceeasi firma. am fost foarte multumita, sunt ca noi, dar acm am un fix cu acest carucior:
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3
Este la miniblu, Quinny buzz se numeste. si tot fara landou as cumpara, nu-i prea vad rostul.
Patut. La marco am avut camera completa: dulap, masa de infasat si patut, din lemn/pal. patutul si masa de infasat le vom folosi si la bb2, au fost ok si foarte comode.
Scaun de masa tot de la Chicco avem, pe Pollz, la fel aproape nou, bun de bb2. mai avem bouncer de la fisher price, in care a stat mult piticul meu, sper sa+l foloseasca si bb2 si sa+i placa in el.
sper sa mai revin, ma bag in pat ca iar ma iau ametelile, de luni nu prea mananc, asa ca sunt varya.
pupicei!!!
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
CriPOD spune:
Grischa, imi pare foarte, foarte rau ca nu poti sa te bucuri de sarcina din cauza grijilor. Te imbratisez si iti doresc sa primesti vesti bune cat mai curand si sa se termine totul cu bine la termen.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
CriPOD spune:
Clara, felicitari pt baietel!
Blanca, felicitari ca s-a rezolvat cu problema si pt fetita!
Motana, primul lucru pe care il voi cumpara eu pt bebe va fi wrapul. Deja l-am pregatit pe bebe (papusa fie-mii) sa pot invata cu el sa ma eficientizez la infasuraturi.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">