Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
iriroxy30 spune:
GRISHCA IMI PARE RAU CA TREBUIE SA TRECI PRIN ACEST STRES SI PRIN ACESTE PROBLEME. ITI DORESC CA REZULTATUL LA AMNIOCENTEZI SA TE LINISTEASCA,IAR SARCINA SA MEARGA BINE IAR LA SFARSITUL CELOR 9 LUNI SA ADUCI PE LUME UN COPIL SANATOS. AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI AI SA VEZI CA NU TE VA LASA LA GREU!
+18
Cornelia spune:
Bine ati venit Grishca si Sanziana!
Grishca, iti doresc sa iti tii la vara bb-ul sanatos in brate si sa uiti de toate grijile!
Lorelay, stiu si eu cazuri cu radiografii in sarcina incipienta si copii perfecti. Daca nu aveai cum sa stii ca esti insarcinata la momentul respectiv, probabil ca sarcina era pana in 4 sapt., cand se zice ca functioneaza principiul "totul sau nimic".
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
ClaraJ spune:
Buna seara dragi mamici,
In primul rind as vrea sa multumesc din tot sufletul tuturor mamicilor care ne-au felicitat si ne-au trimis cite un gind bun.
As vrea de asemenea sa trimit imbratisari si pupici mamicilor care au aflat de curind culoarea caruciorului.
GRISHCA si SANZIANA - Bine ati venit! Va urez sa aveti parte de sarcini cit mai usoare si bebei snatosi. Grishca, imi pare nespus de rau prin ceea ce treci, insa sunt sigura ca vei razbate toate greutatile iar tu si bebita veti fi niste invingatori.
Am citit toate opiniile despre carucioare si patuturi si probabil ca fiecare va alege varianta care i se potriveste cel mai bine.
Noi vom opta pentru primele luni pentru un bassinet ( nu stiu exact cum se cheama in romaneste) pentru ca ne vom muta la casa la vreo 2 luni dupa ce se naste bebe si nu vrem sa decoram o camera din apartamentul in care stam doar pentru citeva luni. Ceea ce vrem noi arata cam asa:
http://www.amazon.com/Kolcraft-Contours-Classique-3-in-1-Bassinet/dp/B001IDYMUM/ref=pd_rhf_p_t_3
Tot pentru inceput vom cumpara si o masa pentru infasat/dulapior care arata cam asa:
http://www2.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?DeptID=62438&CatID=62708&GrpTyp=PRD&ItemID=1520725&attrtype=&attrvalue=&CMID=62438%7c62702%7c62708&Fltr=&Srt=&QL=F&IND=3&CmCatId=62438|62702|62708
Dupa ce ne vom muta, vom aranja o camera doar pentru bebita, cu pereti pictati, mobila si tot ce-i trebuie. Nasica lui deja ne-a spus ca o sa-i cumpere patutul.
Cit despre carucioare, si noi ne-am tot uitat si contemplam tot felul de variante. Si eu as merge pe varianta sport, cit mai usor, din fericire nu trebuie sa-mi fac griji de conditiile meteo, intrucit aici e mai tot timpul cald si foarte rare precipitatii. Ne gindeam la varianta de carut a carui scoica se poate aseza si in masina.
Dar imi place mult si ideea de Bjorn, adica suportul in care il tii pe bebe atasat de mine. Cam asa:
http://www.amazon.com/BABYBJORN-Baby-Carrier-Active-Sporty/dp/B0009JOSNC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1235672212&sr=1-2
Sunt atit de multe variante si mai avem si timp la dispozitie sa ne informam si sa alegem, speram, varianta cea mai buna.
Cam atit, ca m-am lungit,
Va pupam,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 16+
noce spune:
Fetelor,
ce subiect interesant, in ton cu targul de zilele astea ![]()
Am inceput sa ne uitam si noi la carucioare timid, mi-am dat seama ca mai avem multe de invatat legat de functii si tot ce cuprind de sunt atat de scumpe.
Am vazut de curand la niste prieteni, aveau un Graco fff usor, pe care il foloseau de cand se nascuse bb pana tarziu, cred ca spatarul avea mai multe trepte. Nu am fost foarte atenta, dar m-am mirat cat de usor putea fi. In plus, se strangea cu o mana si se putea duce pe umar cu tot bagajul din el, fara sa cada. A costat in jur de 700ron.
Pt fetele din Constanta, la Brotacei e un magazin nou cu articole pentru copii, unde au carucioare intre 200-400 ron. A intrat mama zilele trecute si mi-a zis ca i-au placut. (deocamdata sa zicem ca ea se pricepe mai bine decat mine, eu nu prea stiu ce sa caut) Abia astept sa ajung si eu sa le vad.
Eu n-as vrea sa cheltuiesc o avere pe carut, as vrea unul usor, care sa incapa in lift. Mai citesc ce cautati voi sa vad daca mai am nevoie de ceva la carut. ![]()
Clara, foarte dragut bassinetul! La noi n-am vazut, dar ma gandeam la ceva de genul.
18+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Rallu spune:
Buna seara,
Asta e un raspuns pentru fetele care cauta locuri la doctori pt. ecografia de morfologie fetala.
Eu m-am programat la doctorul Pop, centrul Diagnosis din decembrie pentru vinerea viitoare 6 martie.
In ianuarie am aflat ca doctorita mea vrea musai ecografia facuta la dr. Albu (Giulesti) asa ca m-am programat si la el luni 2 martie.
Inca nu m-am hotarat daca ma duc la amandoi sau nu DAR daca dr. Albu imi place cum a facut ecografia si zice ca e totul in regula s-ar putea sa nu mai mai duc si la Pop si atunci cedez programarea uneia din voi.
Va anunt luni sau marti ce am hotarat.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 21+

Asa arat eu acum
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca cornelia carucior din ala am vazut la chicco si cica poate fi folosit dela nastere, dar costa destul de mult daca intri pe site-ul lor il gasesti acolo se numeste Carucior sport "LITE WAY" - FUEGO si e doar 785 lei _ Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+it's a girl !!! ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
cat???

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

micaalsa spune:
wow, ce s-a intamplat cu listuta???
Tocmai voiam sa fac cateva adaugiri si cand am vazut ce talmes balmes e acolo n-am mai avut curajul sa intru.
Incerc sa o iau din urma, de la alte capitole 
Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
emabucuresti spune:
buna seara,
eu intru mai rar pe aici, mai des scriu la clubul scutecelor unde are si fi-miu prieteni dar incerc sa mai arunc un ochi si pe aici si sa mai scriu cand apuc
m-am bucurat sa vad ca si noi sintem trecuti pe listuta, nu stiam daca a fost cineva pe receptie cand am dat datele despre puiul meu din burtica.
Grishca eu iti tin pumnii alaturi de celelalte fete care au aratat compasiune si la fel spun, puiutul tau este luptator si totul va fi bine! un gand bun pentru tine!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ely_cta spune:
Buna seara fetelor!Ma bucur ca am deschis acest subiect!
Anielas,te rog sa faci poze de la Baby Expo si te astept cu pareri.Inca nu stiu daca sa vin sau nu in Bucuresti!
Jojo_miha,la noi cand vine targul?Oricum nu cred ca va fi ca cel de la Bucuresti!Ai grija de tine,si pe mine ma incearca iar o raceala,dar iau preventiv osccilo!
Clara,felicitari pentru baietel!Vom fi mamici de baietei,sper sa ne descurcam!Mi-a placut mult patutul care l-ai postat,dar vad ca se face si masa de infasat!Eu am vazut la mothercare o masa de infasat si cu cadita si rafturi!Super practica!multe prietene care au copii,mi-au spus sa-mi iau si cadita cu suport,pt ca e foarte greu sa o tii pe pat si sa te apleci,te omoara mijlocul!
Pupici
15 sapt cu
David Andrei

(23 aprilie2005) si