Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara eu tot va citesc dar de scris mai rarut.Foarte interesant subiectul m-ati bagat in priza cu cautatul si pe mine caci altfel ca o lasam pe ultima luna .
Eu de vreo 2 sapt ma trezesc in fiecare dim cu dureri de cap ,pe la amiaza ma lasa iar seara ma apuca iar.Problema e ca nu ma doare fruntea ci dupa cap .Doctorul nu stie de ce si nici nu mi-a dat nimic a zis ca probabil am o pozitie rea cand dorm .De aseara au inceput si starile de voma eu care nu am vomat toata sarcina au inceput acum la aproape 15 sapt.Mai are careva dureri de cap asa dese???
la burtici
15+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of v-am citit printre randuri,atat cat am baut un ceai ca sa pot adormi.Pana la urma "m-a luat raceala" serios ,asa ca aveti grija de voi.La mine oscilo nu are nici un efect.
Ely nasterea normala va pleca de la 1000 euro ,eu asa am aflat de la o pacienta a doctorului tau.
Of ma duc in pat ca parca ma cauta somnul si sper sa nu-l ratez ,sper ca maine sa ma trezesc sanatoasa.
si aveti grija de voi.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 19+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna ,nu gaseam cum sa raspund dar m-am descurcat vreau si eu in listuta voastra de mamici de zmeuricisi un carucior albastru langa semnatura ,cum sa fac????

Meleea 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Atata cautam cadite ca poate patim si noi asa http://www.youtube.com/watch?v=UdN0U2jAI7g

Eu nu am loc in casa si pentru cadita cu suport. Probbail voi lua una clasica si in baie cu ele la spalat.
Deocamdata ma informez, si apoi incep sa caut dupa ce m-am decis,si apoi in cateva luni (aprilie-mai) voi si cumpara. In mai voi fi in 7 luni si statistica spune ca peste jumatate din sarcinile gemelare nu sunt duse la termen, asa ca... Si nu vreau sa ma trezesc ca nu am chestii de care am nevoie si sa-mi trimit sotul la cumparat, ca sigur nu-mi aduce ce-mi trebuie.

meleea, bine ai venit!!! daca vrei in listuta sa ne dai datele:, prima zi a ultimei menstruatii, data nasterii tale si data probabila a nasetrii baietelului. Felicitari pentru caruciorul albastru!!! Ca sa-l ai la semnatura trebuie sa scrii intre [ ] baietel.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

theea, jojo, imi pare rau ca va confruntati cu asemenea probleme. Nu stiu nimic de durerile de cap care pana acum nu s-au instalat la mine. Iar cu raceala, grija mare sa nu faci temperatura peste 38,5. Sanatate multa!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici!
Uite cam fost si eu matinala azi, pe la 6 jumate ma uitam pe pereti, avand in vedere ca aseara m-am culcat la 9 fara un sfert...eram rupta de oboseala...
Giova, te rog, povesteste-mi si mie de mameloanele de silicon, bebe chiar le accepta? Stiu ca e mai bine sa folosesti din alea edcat sa faci rani si sa urli de durere...Am o prietena care nu a folosit, a facut rani de curgea sange cand sugea fetita, si la un moment dat sugea lapte cu sange...Pana la urma a renuntat sa o mai alapteze, iar acum se stoarce tot timpul si-i da laptele cu biberonul...
Tu de unde ai luat mameloanele alea? Se gasesc la farmacie?

Theea, sa stii ca si eu am dureri de cap exact cum spui tu, in spatele capului, si destul de des...Ar putea fi pe de-o parte de la tensiune, dar eu personal dau vina pe curent, eu stau cu chirie si apartamentul nu e destul de bine izolat, trage curentul pe la geamuri. Si ar putea fi si de la o pozitie rea de dormit, chiar azi dimineata m-am trezit cu durerea respectiva. Acum mi-a trecut. Daca nu mai stau cu capul pe perna, imi trece, ciudat (asta daca nu e prea puternica...).

Va doresc o zi minunata, draga mamici!

Iulia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata burtici

micaalsa
leaganul de care vb tu este aici app 200 eur si poti sa'l folosesti pana la 6 luni (asta si in functie de greutatea puiului), mi se pare foarte scump , intradevar are foarte multe posibilitati , muzica, vibratii , leganat din fata in spate si din stanga in dreapta etc dar totusi..... scump (parerea mea) si daca mai ai si un copil care nu vrea sa stea in el si pace.Eu mi-am luat unul de la Price Fisher care normal costa 50 eur si acum era ptr jumatate de pret , ce-i drept din colectia veche si numai cu vibrtaii.
Si ca sa ma bag si eu in disctutie despre carucioare eu pana acum am optat ptr asta
http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task=view&id=166&Itemid=99

scoica si sacul de dormit sunt optionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

moni super tare filmuletul

fetelor mai e cineva pe la 20 de saptamani care sa ia utrogestan? mie dr cel nou mi-a zis sa iau in continuare utrogestan 2 dimi 2 seara si acid folic 1 pe zi si elevit 1 pe zi...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, nu cred totusi sa fie inclusa scoica. Pe unde l-am vazut e doar el. Dar daca-l vezi pe undeva merita sa pui o intrebare ... cine stie
doinique, despre ce zici? De leaganul acela ce ti-a placut de la Safety? Daca de el zici, poate fi folosit doar pana la 6 luni, nu se ridica spatarul deloc. Eu una prefer ceva care sa poata fi folosit pana tarziu, gen acesta http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8072092 ce poate fi folosit pana la 2-3 ani ... si mai mult. Se transforma in scaunel.
ely_cta, eu pompa pentru san o sa-mi cumpar din start, sa o am in spital cu mine. Data trecuta nu am avut, am facut furia laptelui si e groaznic. Pompele lor electrice nu m-au ajutat deloc. Si pana a gasit al meu una sa-mi cumpere, am rabdat nu gluma. Posibil acum, la al doilea copil, sa nu mai am nevoie de ea, avand in vedere ca am alaptat odata ... dar pentru orice eventualitate o cumpar, nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut atunci. Simteam ca-mi explodeaza sanii ... groaznic, plus temperatura si toate alea
adrianafedorca, eu sunt de parere ca un leagan te scuteste de tinutul in brate. Eu nu cred ca este copil in lumea asta care sa stea cat e ziulica de lunga pe pat, sau oriunde altundeva il pui. Are nevoie de leganat ... oricine ce-ar zice. Ca si parintii nostrii au fost leganati in leagane din lemn, rudimentare si cu tot felul de improvizatii. Radeam de bunica cand imi povestea ca avea o ata agatata de leaganul copiilor si legata de mana sau piciorul lor, si din pat noaptea tot miscau la ei. Asa ca de cat sa-l invat leganat in brate, mai bine in swing. Acuma asta e parerea mea ... si eu am avut una bucata copila care-i placea leganatul , si cum nu m-am gandit din start sa cumpar leagan, cand l-am luat a fost prea tarziu, ca se invatase in brate. Acuma fiecare cum considera, ideal ar fi sa avem copilul cuminte foc ... ceea ce e mai rar, cred eu
Fug la treburi

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 18+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

micaalsa eu cand l-am adus pe Cezar acasa l-am pus in patutul lui si gata...in brate il tineam doar cand papa la sansi cand ne mai jucam..in rest statea cumintel la el in patut, cand eram pe la bucatarie il mai tineam in carucior iar in sufragerie il puneam in patul pliant, el era tare cuminte si se juca cu jucariile lui daca ne vedea in camera cu el
ce sa zic am avut noroc , nici macar colici n-a avut , poate asta a fost norocul meu , vreau sa-ti zic ca el dupa ce papa adormea si-l puneam in patut si 3-4 ore nu stiam de el...sper si de data asta sa fie la fel si sa nu fie nevoie de leganat si tinut in brate...ceea ce va doresc si voua

culmea ..acum la 3 ani si 10 luni cum merge putin pe jos zice ca-l dor picioarele si vrea in brate...si are 24 de kg...sper sa trecem si peste faza asta ca abia -l mai ridica sotul meu

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput