Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:

MicAALSA FRUMOS CARUCIORUL DE LA PEG PEREGO. L-AM OCHIT SI EU AICI LA UN MAGAZIN.
Nu o cunosc pe dr. asta, intr-adevar.
Masa de infasat o recomand si eu tuturor. nu stiu ce ma faceam de trebuia sa stau aplecata sa-l schimb pe marco, sa-l masez, sa-l imbrac.
Eu am avut asa tot mobilierul si am fost multumita de el:
http://family.webshots.com/photo/2617805630065845318UUpKFZ
este lipita de patut.
Motana eu mi-am mai luat si cantar, pompa de san, sticla de lapte, sterilizator nu am luat, doar o sol. de sterilizat la rece de la Chicco. dar cum primele luni am alaptat exclusiv, nu am sterilizat decat mameloanele de siliconm, pompa si suzetele piticului.
Pe urma mai urmeaza o lista lunga cu medicamemnte, unguente, ceaiuri, pansamente ce trebuie sa le avem acasa odata cu venirea lui bb din spital.
revin mai tarziu, musai sa fac si ceva mancarica azi.
burticile.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Danielle, im iplace comoda. si eu vreau sa iau una dar pe latime, nu pe inaltime, imi plac foarte tare comodele si mi se par cele mai practice. Patricia s16 si Rebecca 05.02.2005 |
nu e inalta deloc deloc,nu stiu de ce imaginea e asa "lunguiatza",
in ea mi-a incaput toate toate hainutele fetii,plus in ultimul sertar am pus paturicile,prosopele,asterut etc
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

crisarh spune:
Noi o sa imprumutam caruciorul din 3 piese de la cumnatii nostri care tocmai o asteapta zilele astea pe cea de-a doua fetita, apoi de la 6 luni o sa luam un carut sport ca asta http://www.miniblu.ro/Categorii/Articole_calatorie/Carucioare/Maclaren/Carucior_cu_pliere_tip_umbrela_Quest_Mod_Black_Print_-_Maclarenei asa il au si mi-a placut foarte tare, nu este nici greu, sa strange usor, numai cu o mana si un genunchi, usor de manevrat, ma rog nu cu un singur deget, dar destul de usor; Vad ca pretul la noi e cam mare, ei sunt in franta si l-au luat mai la reduceri si mai ieftin de acolo si probabil ca o sa ne aduca si noua sau mergem noi sa-l cumparam, vedem; patutul o sa-l luam de la ikea din lemn, ne-a promis cineva ca me-ar da patutul ei, dar daca nu, imi plac cele de la Ikea si scaunul de ma sa tot de acolo, tot la cumnatii mei am vazut si mi se pare super simplu si usor de spalat;Cam atat pt moment; Aaaaaa, biberoanele Avent sunt mai ieftine in franta decat in ro, le luam si pe ele de acolo; 
13+ 
iriroxy30 spune:
BUNA ,FETELOR ! AZI AM FOST SI NOI SI AM LUAT REZULTATUL LA TESTUL INTEGRAT ( TT ),SI SUNTEM F BUCUROSI,AU IESIT BINE,RISCUL DE S.DOWN E DE 1:55.000,IAR DE DTN (DIFETTI DEL TUBO NEURALE) E DE 1:4.000.LUNI VOM MERGE SI LA URMATOAREA ECOGRAFIE,MORFOLOGICA,SI POATE ADAUGAM ATUNCI SI UN CARUCIOR !!! ABIA ASTEPTAM !
+18
Grishca spune:
crisarh - iti multumesc pentru informatii. problema e ca eu nu am pierdut lichid. e posibil sa fie putin pentru ca sunt probleme cu placenta. eu am retineri in ceea cel priveste pe dr tutunaru cat si pe seful acestuia de la elias, dar e bine de stiut ca face aceasta procedura la elias. ce e ciudat este ca eu puteam inca din saptamana 5 sa ajung la dr Tutunaru...dar am tot evitat si iata se pare ca toate drumurile duc la acest medic. poate intr-adevar sa fie raspunsul tuturor intrebarilor...tu cate saptamani de sarcina aveai in momentul amnioinfuziei?
deocamdata o sa ajung la Herghelegiu la o eco saptaman viitoare daca am noroc, si pe urma mai vedem.
17+
micaalsa spune:
Giova, superba camera lui Marco. Si eu vreau sa-i fac la bebe mic tot cu winnie, am comandat deja stickerele si bordurile
Doar ca a noastra e pe verde si crem.
La ce pret este aici caruciorul Peg Perego, modelul ce l-am postat eu?
Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
ClaraJ spune:
Salutare mamicutelor,
Nu avem prea multe de raportat decit ca ne pregatim de plecare. O sa zburam cu avionul catre Atlanta unde e tati care filmeaza acolo. Si vom sta cu el pentru urmatoarele 3 saptamiini. Yuppiiiiiii!!!!!
Suntem foarte bucurosi si abia asteptam sa ajungem ca ne e dor de tati muuuuuult de tot.
Imi plac mult discutiile de pe forum despre carucioare si patuturi si multumim mult mamicilor care ne dau sfaturi din propria experienta caci fiind la primul bebe avem tot timpul tentatia de a cumpara un milion de chestii pe care nu le folosim.
Va pupam si va scriem din Atlanta,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 16+
Giova spune:
Micaalsa mersi. Am stricat camera, am luat abtibildele si bordura jos si e doar o culoare acum. caci i-am luat pat in forma de masina, asa ca am renuntat la Winnie si am adaptat camera la Cars. doar lustra nu am gasit inca. Din pacate, bb2 va dormi cu noi pana mai creste, alt dormitor nu mai avem si in living chiar nu vrem sa ne mutam.
Daca nu ma insel, caruciotul era la 2700 lei, dar nu stiu daca era doar caruciorul sau si scoica inclusa. Cand mai ajung in Mall ma voi uita, chiar vreau sa vad ce diferenta e.
Iriroxy felicitari pt. rezultatul bun de la TT.
Danielle si mie mi se pare cam inalta din poza. deasupra aveai salteluta de infasat?
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
crisarh spune:
| citat din mesajul lui Grishca crisarh - iti multumesc pentru informatii. problema e ca eu nu am pierdut lichid. e posibil sa fie putin pentru ca sunt probleme cu placenta. eu am retineri in ceea cel priveste pe dr tutunaru cat si pe seful acestuia de la elias, dar e bine de stiut ca face aceasta procedura la elias. ce e ciudat este ca eu puteam inca din saptamana 5 sa ajung la dr Tutunaru...dar am tot evitat si iata se pare ca toate drumurile duc la acest medic. poate intr-adevar sa fie raspunsul tuturor intrebarilor...tu cate saptamani de sarcina aveai in momentul amnioinfuziei? deocamdata o sa ajung la Herghelegiu la o eco saptaman viitoare daca am noroc, si pe urma mai vedem. 17+![]() |
si sfatul meu este sa consulti mai multi medici, chiar si pe Tutunaru si mergi la ala la care simti ca vrea sa te ajute;Eu nu am mers nici eu din prima saptamana la Tutunaru, nu stiu de ce, parca am fost legata la ochi, am mai mers la o doc din Filantropia care nu a facut nici aia nimic, si m-am intrebat tot timpul daca mergeam din prima zi la Tutunaru oare salvam sarcina? Dar acest lucru nu am cum sa-l aflu niciodata, doar mi-a fost ca o invatatura de minte, nu ma mai opresc la un singur medic, daca vad ca nu are ce sa-mi faca merg la altul;Te pup si sper ca nu te-am speriat prea tare nici pe tine si nici pe fete; 
13+
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Giova Micaalsa mersi. Am stricat camera, am luat abtibildele si bordura jos si e doar o culoare acum. caci i-am luat pat in forma de masina, asa ca am renuntat la Winnie si am adaptat camera la Cars. doar lustra nu am gasit inca. Din pacate, bb2 va dormi cu noi pana mai creste, alt dormitor nu mai avem si in living chiar nu vrem sa ne mutam. Daca nu ma insel, caruciotul era la 2700 lei, dar nu stiu daca era doar caruciorul sau si scoica inclusa. Cand mai ajung in Mall ma voi uita, chiar vreau sa vad ce diferenta e. Iriroxy felicitari pt. rezultatul bun de la TT. Danielle si mie mi se pare cam inalta din poza. deasupra aveai salteluta de infasat? _ Gio 19+ si Marco(06.01.2006)poze |
nu aveam salteluta de infasat deasupra,tineam mai mult cremele,pampersii,lotiunile si toate chestiile fetii.
eu mi-am mai luat absorbante ptr sani fiindca imi curgeau ingrozitor,plus absorbante normale ultra ultra ultra ptr zile urate:(
mi-am mai confectionat si singura din vata ca sa se vindece mai usor ranile :(
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)