Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
doinique spune:
buna, am reusit sa citesc tot dar vreau sa-i raspund blancai.
deci, blanaca, concediul medical se calculeaza destul de complicat in semnsul ca se face o medie intre brutul tau pe ultimele 6 luni si se calculeaza cate zile ai avut. degeaba ti-a marit salariul in ianuarie daca in per sept-dec l-ai avut mai mic. dc vrei scrie-mi un pm cu datele sau iti trimit eu un calcul la un anumait salariu, fac un exemplu si mergi pe ala dar schimbi sumele.
te pup, dc ai intrebari astpt.
doinique mami de rares-alexandru 
15 +
blanca000 spune:
Doinique...ti-am dat pe PM..sper sa ma ajuti sa ma lamuresc.
Multumesc din suflet..
18+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
mi-au venit si mie rezultatele de la analiza de sange la 16 saptamani,
am un risc de 1:50.000 ca al meu bebe sa fie Doamne feri` bolnav
sunt bucuroasa de nu mai pot,
si mai era ceva,2 teste,care erau la fel,risc foarte ffffffff scazut ca bebe sa fie bolnav 
am uitat si denumire si tot,![]()
nu trebe sa fac amniocenteza 
mai am de facut vreo 2 teste de sange si gata,pana nasc.
sunt foarte fff bucuroasa,parca as bea o bere ![]()
nu mai ramande decat ca placentutza mea sa se ridice la locusorul ei si bebe sa stea in burta pana la termen,sa scap si de hematomul asta care a aparut de nu stiu unde,sa scap si de cezariana si gata,sunt si mai fericita ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
crisarh spune:
Felicitari Daniela, lasa ca bb va sta in burtika pana la 9 luni; Ai tu grija de asta;Eu m-am gandit in loc de masa de infasat sa cumpar o comoda cu 4 sertare, e una la IKEA inalta de 1m si pe ea s-o infas pe bb-lina; Ce ziceti? e posibil? Ca vad ca o masa de infasat e cat o comoda; Nu mai am copii, asa ca sa nu sariti prea tare in sus
13+ 
doinique spune:
felicitari danielle. 
si eu am facut TT si acum stau ca pe ace. sper sa fie bine.
crisarh da si eu tot asa m-am gandit, oricum am o comoda aproape noua e luata in sept 2008 si ma gandeam sa o folosesc pt hainutele lui bb ca are 3 sertare mari dar e o idee f buna cu folositu' pe post de masa.
va pup, doinique.
blanca ti-am raspuns sper ca am reusit sa explic ce aveam in cap.
15 +
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinique blanca ti-am raspuns sper ca am reusit sa explic ce aveam in cap. ![]() 15 + |
Vazut...intrebat ceva inca..pana pricep ca sunt mai tare de cap
dar nici fraierita de contabilii de la firma nu vreau sa fiu.Asa ca iarta-ma dar te-am mai intrebat ceva..
18+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
eu am luat comoda asta de la Ikea ptr hainutele fetii si mi-a prins tare bine;
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40093059
multumesc frumos ptr felicitari 
dinique,o sa fie ok rezultatul,o sa vezi
iti tin pumnii.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
PatriciaArdeleanu spune:
eu la masa de infasat nu ma refer neaparat la un obiect separat care sa imi ocpupe spatiul in camera, ci partea aceea care vine pe patut sau peste o comoda.
Danielle, felicitari pentru rezultat.
eu nu ma laud cu rezultat bun la dublu test, intru in categoria celor cu risc crescut, am googalit ceva pina acum si am inteles ca femeilor peste 35 de ani le iese regulat asa.
vom vedea ce va vedea si Iosup la morfologica de 21 s si daca mi se va recomanda atunci amniocenteza, o voi face.
insa in inima mea simt ca totul e ok si sint linistita, doar imi pare rau ca am facut testul asta, desi imi propusesem sa nu il fac; La prima sarcina nici nu am vrut sa aud de el.
Patricia
s16 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Danielle, im iplace comoda. si eu vreau sa iau una dar pe latime, nu pe inaltime, imi plac foarte tare comodele si mi se par cele mai practice.
Patricia
s16 si Rebecca
05.02.2005
crisarh spune:
Exact asa e comoda, numia ca e cu 4 sertare si mai au si cu 3 sertae, mai putin inalta;Nu stiu cum sa fac sa pun poza ei, e pdf
13+