Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 doranna - eu am luat variata 3 in 1. nu stiu cat de util o sa fie landoul, dar eu am zis ca il folosesc sigur prin casa. pt ca patul copilului e de lemn si e sus la etaj asa ca o sa am nevoie de ceva in care sa il tzin la inceput langa mine la bucatarie si la televizor, dar si in curte la soare. adevarul e ca am ales modelul de carucior pt ca era singurul cu 3 rotzi asa cum am vrut si se poate monta scoica pe cadrul de fier. mi se pare f comod atunci cand plec singura cu el, in portbagaj bag doar scheletul si cand ajung la destinatie doar scot scoica cu tot cu bb si o atashez. in variata sport caruciorul meu nu se lasa complet la orizontala, ramane un pic inclinat(vreo 10-15 grade). trebuie sa te gandesti la situatia ta si caruciorul sa se potriveasca nevoielor tale. difera f mult de la caz la caz ce se potriveste si ce nu. |
Si eu am avut motive similare cand am ales varianta 3 in 1. La noi "curtea cu soare" e in provincie, dar ma gandesc sa ne petrecem cat mai mult timp acolo dupa venirea lui bebe... prin Bucuresti nu o sa ma plimb eu cu landoul, ca e cam mare (nu stiu daca reusesc sa intru in lift cu tot harnashamentul), tot scoica va fi "de baza". In plus in we, am inteles ca poate fi folosit ca patutz in primele 3 luni, ca sa nu pleci cu patul dupa tine... ma rog asta ramane sa mai studiez... O sa luam totusi pat pliant, ca plecam destul de des... desi mi se par mult mai frumoase cele de lemn... Uf! Trebuie sa ma hotarasc cu patutzul pana sambata, ca mergem la Babyexpo.

Ideea ar fi ca... depinde de situatie, nu cred ca exista adevaruri universal valabile... nici in domeniul asta...

Denisa-Madalina
32+
cu Adela-MarisaAMR 8 saptamani
simina_kin spune:
MihaelaCg si celelalte fete care vor naste la Filantropia , acum o sa aveti informatii si tarife "calde" de la Niko , ca la cat este ea de truli , maine o vedem pe forum
MARIA 

. Asteptam vestea cea mare!!
Poze
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui pisigri Inteleg ca, contractiile au initial ca scop stergerea colului si dilatarea acestuia; sint din ce in ce mai dureroase pe masura ce colul se dilata mai tare, nu? |
Pisigri, la mine colul e moale din saptamana 33 si ... sters din saptamana 36... asa ca...

37+ cu 
pisigri spune:

Raportam fata neafectata de tensiunea arteriala a lu' ma-sa, care de fapt s-ar putea nici sa nu fie nimic de speriat avind in vedere ca TA creste in ultima perioada a sarcinii, si nu acrescut asa tare fata de cit aveam in mod normal...
Dimensiunile sint in grafic, capul se masoara mai greu si mai imprecis acum pt ca e prea mare, i-au crescut si picioarele de 36s (erau in urma la ultima eco, am zis eu ca seamana cu mine...), si are intre 3,100 - 3,300 kg
Cu dr meu vb miine, am lamurit insa faptul ca cica la internare iti trebuie o trimitere pt internare de la dr tau; altfel te primeste doar spitalul de garda...O sa discut miine problema cu el, sa imi iau hirtia cu pricina din timp, sa nu avem aventuri...
Trec la citit ceva si la vun ceas de nani...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
jasmi spune:
A nascut MariaK!
Bine ai venit Casi!
Sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii lui mami si tati!
Felicitari Maria
, demult asteptam momentul asta, am stat cu inima stransa toata ziua! Recuperare usoara! 

ce stiu despre
e ca are 3400gr si 54cm

Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
SimonaMami spune:
FELICITARI MARIA!!!
CASI
, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa o faci pe mami fericita, ca uite cat s-a chinuit saracuta ca sa te poata tine in brate!
Simona
34+, cu
David Christian
/
Clara Micaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
novus spune:

FELICITARI MARIA & CASIE !!!!

38+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
andreeeea spune:
Casia si Mario, bine ati venit!!!!

Mamici curajoase, sa va refaceti cat mai repede fortele si sa va bucurati de puiuti! Noua ne-au umplut inimile de emotii si bucurie!!! 

Andreea,
34+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
georgiana310 spune:
Mariaaaaa, felicitari!!!
Sa iti traiasca Fetita si sa va bucurati de ea!
33+
Brisees
gia
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Mamiseli am vazut Mariuca ta, o zana de fetita, mica si frumoasa...seamana cu tati la ochisori nu? Eu voi naste prin cezariana, si am si eu o intrebare....dupa operatie unde stiu ca intri doar cu o camasuta pe tine....cine te imbraca dupa operatie?, Cine-ti pune chilotei, tampon?...sau ramai asa pana dupa ce-ti revii? Imi trebuie perna sa-mi pun pe burta dupa operatie...sa-mi iau deacasa? La cate zile poti face baie, si ai voie sa uzi plaga? 36+5 AMR 17 zile.Florinela |
Multumesc frumos si seamana la tot cu tati, eu am fost doar pe post de ambalaj
Intri in operatie cu camasa de spital fara nimic altceva. Iti face anestezie si nu mai simti nimic, inclusiv cat de ridicata e camasa pe tine
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica