Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
florinela79 spune:
Buna mamici!
Nikobravo, pupici curajoasa mamica si tare. Sa-ti traiasca baiatul Mario scump, pupam baiat..scapa el de pufulete si se face mos mos (asa era si fratele meu la nastere).
Maria, iti urez sa te tii tare, ca bebelina ta e tare fitzoasa, o pupam si asteptam sa fie fetita ascultatoare...daca nu mai poti cere tu cezariana...
eliovai un bebe scump scump.
Mamiseli am vazut Mariuca ta, o zana de fetita, mica si frumoasa...seamana cu tati la ochisori nu?
Eu voi naste prin cezariana, si am si eu o intrebare....dupa operatie unde stiu ca intri doar cu o camasuta pe tine....cine te imbraca dupa operatie?, Cine-ti pune chilotei, tampon?...sau ramai asa pana dupa ce-ti revii?
Imi trebuie perna sa-mi pun pe burta dupa operatie...sa-mi iau deacasa?
La cate zile poti face baie, si ai voie sa uzi plaga?
36+5
AMR 17 zile.
Florinela
aris26 spune:
pisigri - te ashteptam cu veshti bune
am vazut cam tarziu intrebarea ta, in mod normal trebuie sa-ti zica si greutatea si dimensiunea colului. mie imi face eco doppler la fiecare control si plec cu toate aceste informatii.
36+
poze
AMR 26 de zile 
Ciresica5 spune:
FELICITARI MAMICA NIKO PENTRU BEBE MARIO!!!!

Ai fost o curajoasa! Deh, tineretea isi spune cuvantul!!!

HAI MARIA
Inca putin si o vei avea la piept pe micuta Casia!

Luana, tine-o tot asa micuta ghiocica si papa mult laptic ca sa poti rade in hohote!
![]()
36+ cu 
Timi07 spune:
FELICITARI NIKO!!! refacere rapida si tot ce-i mai bun pe lume pt voi toti.
HAI CASI! HAI MARIA! 
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
shasa spune:
Sasha, cati ani ai mami si de la ce varsta te-ai apucat tu de facut copii? De la 9????
![]()
Super faine sunteti! O sa fim niste mamici de top!!!
33+
Brisees
gia
[/quote]
Chiar de la 9...nu
Acum am 30 (31 pe 14 martie) Si primul bebe l-am facut la 23 de ani.
Cat ma bucur sa aud ca Luana este bine si a inceput si sa zambeasca
FELICITARI. Sper ca tati de Luana sa fie bine si el ca auzisem parca ca ar avea ceva probleme.
Pentru fetele care vor foto, as prefera sa comnuicam prin pm
Va puuuuup pe toate. Din pacate nu pot sta on-line sa vad ce va face MARIA dar toate gandurile mele bune se indreapta spre ea si printesa ei. Mai intru sa va citesc diseara.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
OlgaTarziu spune:
NIKO felicitari pt Mario!!!!!!!!!

Clara eu am dureri cumplite de pelvis. Cateodata ajung la plans cand ma misc mai ampl;u. Obstrreticiana mi-a zis ca e ceea ce numesc ei "pelvis separation" si ca apare cand corpul tau e "destept" si stie ce urmeaza. Practic s-au inmuiat toate incheieturile si acum ajung sa se frece os pe os. Normal ca doar unele suntem fericitele castigatoare.
Si se pare ca fiecare sarcina e diferita. Eu la prima nu am avut asa ceva.
Pisigri imi pare rau ca esti suparata pt doctor. Ma gandesc ca daca dai banul oricare are grija de tine, nu? Si noi cele din diaspora nastem cu cine apucam, nu cu cine ne-a urmarit sarcina. Nu asteapta nimeni mita dar tot asa poti nimeri peste un idiot sau unul care stie ceva.
IliesClara spune:
Aris a insirat cam toate conditiile necesare pt un carucior.
As mai adauga aici si faptul ca:
- rotile, pe langa optiunea de a fi pivotante, e de bine daca sunt cat se poate de mari, daca se poate peste 20-25cm diametru, ca sa nu scuture pe BB, avand in vedere trotuarele si drumurile noastre. Asta mi se pare cel mai important.
- sa fie usor carutul, unul de 15 kg + BB + incarcatura din cos este deja f greu de manevrat (mai ales daca se pune problema de urcat scari sau borduri)
- sa aiba protectie la picioare si protectie de ploaie, nu pt ca ar prinde drag cineva sa se plimbe cu BB in ploaie, dar nu se stie niciodata cand se ajunge intr-o astfel de situatie.
- manerul reversibil nu strica, mai ales cand BB e f mic si trebuie vazut si de catre mami care impinge caruciorul sau cand vantul bate din fata e incomod pt BB.
- materialul detasabil si lavabil e la fel de important. spre uimirea noastra, mai exista carucoare la care materialulk nu se poate detasa pt spalare.
- nu trebuie cazut in capcana numelui de marca. Nu la toate produsele numelke de Chicco sau mai stiu eu ce este o garantie ca produsul e ok pe termen lung.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
florinela79 spune:
Pisigri nu te descuraja...nu se stie care a fost relatia medic - pacient, cu cealalta fata (poate o fi fost altfe, fara "atenti"...). Mi se pare aiurea ce au facut cei de la spital, total inuman. Daca ai indoieli in privinta medicului de la acest spital...intinde antenele pentru un altul din alt spital (care este disponibil, nu strica un nr. de telefon acolo in agenda).
Ati fost la Baby Expo?
Eu vreau pompa AVENT, biberonae, suzete, termometru de baita si cam atat..momentan.
36+5
AMR 17 zile
Florinela
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna chatonel, asta e caruciorul de 900 euro? Dorana 34 ![]() |
nuu, asta era cel cu pret de 950 si includea si landou si scoica, la oferta, altfel era peste mie :)
http://www.femina.ch/files/u4/Femina_26_Kenzo_200.jpg
Fille du Sud
35 cu
Dragonbella Toulouse, la ville rose
IliesClara spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri legate de durerile de pelvis. Se pare ca au mai cedat spre dimineata. Dar aseara a fost cumplit.
Eram f hotarata sa fac pipi in pat pt ca pur si simplu nu ma puteam misca 1cm de junghiurile care veneau de peste tot.
Pana la urma mi-am luat inima in dinti ... si am zis ... de crap voi fi crapata
... si am ajuns la baie.
Acum se pare ca a adormit Antonia si s-a mai usurat pe acolo.
Sper doar sa nu fie ceva daunator pt bebei. Sa nu se pocneasca ele intre ele, cum ma pocnesc pe mine ca atunci nu e de bine.
Luana, bravo puiuta! Tine-te tare sa il sustii pe tati, ca acum el are nevoie de tine si de mami!
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator