Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Salutare din nou, dupa incva un somn

... asa e de greu de urmarit si de retinut cine ce intreaba, incat niciodata nu stiu nominal.
... mai ales la acest debit de scris...

Landou. Si eu cred ca nu e prea util, mai cu seama ca acusi vine vara si va fi suficient un carucior care se lasa complet pe spate la 180 grade. Aceste carucoare su si aparator de picioare si aparatori de ploaie... asa ca sunt dotate si pt vreme mai rea.

Cezariana Mariei. Ea dorea f mult sa nasca natural. Doctora, cu tot cu politica spitalului, i-a recomandat cezariana pt ca pitica, desi statea in craniana, statea stramb, nu cu vf capului inainte cum e regulamentar + si TA marita in ultimele zile. Dar au ajuns la consens ca vor incerca natural si daca nu merge abordeaza cu cezariana.
Se pare ca pitica s-a conformat regulilor, dar asta a durat.
Sper sa aiba Maria puterea necesara, pt ca nu a dormit minic azi noapte.

Nou nascuti "frumosi". M-am prapadit de ras citindu-va. La fel ca majoritatea dintre voi, nu cred ca Nikoleta ar fi o mama rea, doar realista si .. in toane bune. Ceea ce e f bine si incurajator pt noi celelalte.
Mario mi-a cazut cu tronc din prima secunda... nu ma mai simt complexata pt ca eram urata, paroasa si neagra.
Riscand o usoara lipsa de modestie consider ca o idee mica, mica m-am mai transformat de atunci in bine. Asa ca nu-i de disperare.
Cu ocazia asta va absolv de pe acuma de "lugu-lugu si cichi-cichi" pt momentul in care o sa postez si eu poze cu fetele. Sotz si cu mine am fost negrii, parosi, zbarciti si grasi (>4kg) ... si nu numai in prima zi. A durat pana am intrat in rand cu lumea.
O sa va multumesc ca va veti uita la ele si veti fi alaturi de noi la bucurie

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am schimbat semnatura.......

Fetelor va multumesc inca o data pt. cuvintele frumoasechiar m-ati facut sa rosesc....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Maria, multa bafta!!! Sunte alaturi de tine!

NIKO, esti tare, mami! Sa-ti traiasca feciorul!

33+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anca, multumesc pentru lamuriri si mesaje! sper sa gasesc acum traducerea la scobutil :)

Citat:
citat din mesajul lui doranna

HELP!!!

am ajuns la capitolul carut si, sincera sa fiu, nu sunt convinsa inca de utilitatea landoului. voi ce parere aveti? ma gandesc ca oricum vine vara, ca sunt carucioare la care se lasa spatarul perfect pe orizontala, etc. mi-am consultat prietenele cu bebei si parerile sunt impartite...
nu stiu ce sa fac...
la c h i c c o diferenta de pret intre setul de 3 si cel de 2 e de 7 mil, asa ca simt nevoia sa va consult si pe voi

Dorana 34

nu e deloc ciudata intrebarea ta!!! si eu am intors "problema" pe toate partle, stiind ca oricum de la 9-10 luni oricum BB nu mai intra nici in landou si nici in scoica, deci trebuie scaun de masina special, grupa 1.
Deci: daca nu ai nevoie pt transportul lui BB in masina, atunci nu ai nevoie nici de scoica si nici de landou, ci de un carucior BUN care sa te duca pina la 3 ani ai lui BB (evident, tre sa fie cu multiple pozitii la spater, dintre care una complet orizontala).

Daca ai nevoie si de transport in masina, cu scoica il poti "plimba" pe BB max o ora si ceva pe zi (fata de landou, care nu cred ca are restrictii). Exista si scaune de masina grupa 0+1 care merg de la nastere pina la 18kg, dar sint f putine adaptate cu adevarat. Eu am ales solutia asta: scaun de masina concorde ( e nemtesc)
http://www.oclio.com/images/grandes/OC-4856-7730.jpg
si caricior peg perego care se transforma in landou.
http://www.mypushchair.co.uk/peg-perego-pliko-pramette.php

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mamiseli, cum sa ma supar?

eu sunt la a 4-a sarcina, am ajuns la bucuresti dupa un chiuretaj incomplet la una din sarcinile orite in evolutie. eram sa mor, sa fac septicemie, aveam 3 sapt de hemoragie, iar dr-ita imi spunea ca ma curat. da, ma curatam de tot daca nu ajungeam la bucuresti, unde am vazut ce inseamna profesionalismul si cum se trateaza pacientii.

nu-ti mai zic, ca sunt analize pe care le-am facut la buc, de care galatiul nu a auzit.

daca nu aveam pb, si nu treceam prin ce am trecut, ramaneam in galati.

si culmea ca am fost in gl la dr. renumiti, asta e...poate am avut eu ghinion.
faza e ca nu-mi pot permite sa risc prin cate am trecut ca sa nasc la gl.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

multumesc tuturor pt pareri
pana acum nimeni n-a fost in favoarea landoului, dar stiu ca multe fete de pe forum si-au luat deja seturi cu landou inclus

chatonel, asta e caruciorul de 900 euro?

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Niko felicitari pt bebe Mario

MariaK mai bagam niste agitate, poate merge mai repede

37Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Referitor la carucior, si eu am ales Quattro Tour de Lux de la GRACO. Are totul inclus: carucior, landou, scoica, suport de masina. L-am luat din Budapesta cu 1400 lei.

Eu merg f mult cu masina si pitica va fi in masina din primele sapt de viata asa ca, pt mine e vital landoul si apoi scoica.

Aaaa, m-am uitat si eu aseara pe Picasa , am si pus ceva pozici mai vechi cu mine si mai noi cu Bris . Deci, sunteti minunate!!! Cel mai socant a fost al Ilinca: e excact asa cum mi-o imaginam!!! Suuper treaba! Sasha, cati ani ai mami si de la ce varsta te-ai apucat tu de facut copii? De la 9????

Super faine sunteti! O sa fim niste mamici de top!!!

33+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Agit si eu pentru Maria niste majorete antrenate de AYLA-MONICA

MARIA

Monica m-a rugat sa va transmit ca Luana creste, are acum are 1,560 kg, ca deja vrea sa suga si ca a inceput sa rada.

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doranna - eu am luat variata 3 in 1. nu stiu cat de util o sa fie landoul, dar eu am zis ca il folosesc sigur prin casa. pt ca patul copilului e de lemn si e sus la etaj asa ca o sa am nevoie de ceva in care sa il tzin la inceput langa mine la bucatarie si la televizor, dar si in curte la soare. adevarul e ca am ales modelul de carucior pt ca era singurul cu 3 rotzi asa cum am vrut si se poate monta scoica pe cadrul de fier. mi se pare f comod atunci cand plec singura cu el, in portbagaj bag doar scheletul si cand ajung la destinatie doar scot scoica cu tot cu bb si o atashez. in variata sport caruciorul meu nu se lasa complet la orizontala, ramane un pic inclinat(vreo 10-15 grade). trebuie sa te gandesti la situatia ta si caruciorul sa se potriveasca nevoielor tale. difera f mult de la caz la caz ce se potriveste si ce nu.
deci, daca stai la bloc ai grija sa se stranga ushor si sa intre in lift, daca mergeti mult cu mashina e bine sa aiba o scoica cu adaptor special pt zero luni, ai grija sa intre in portbagajul mashinii tale, sau/si a sotul, sa aiba suspensii bune(la noi e plin de gropi pe trotuare), sa fie ushor de bloc si deblobat rotzile, sa aiba sigurantza sa nu se stanga din greseala.....hmmm...cam atat. poate mai au fetele alte conditii obligatoriu sa fie indeplinite.

36+
poze

AMR 26 de zile

Mergi la inceput