Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna HELP!!! vin si eu cu o intrebare care pica destul de ciudat in toata marea de emotii legate de nasterea lui mario si asteptarea vestilor de la maria poate va amintiti, eu sunt la pat de vreo 2 sapt si o sa stau asa pana la nastere, ceea ce inseamna ca n-am cum sa ajung la targ si treb sa-i fac lista sotului meu cu ce ar trebui sa cumpere: denumirea exacta a produselor, poze si uite asa, am ajuns la capitolul carut si, sincera sa fiu, nu sunt convinsa inca de utilitatea landoului. voi ce parere aveti? ma gandesc ca oricum vine vara, ca sunt carucioare la care se lasa spatarul perfect pe orizontala, etc. mi-am consultat prietenele cu bebei si parerile sunt impartite... nu stiu ce sa fac... la c h i c c o diferenta de pret intre setul de 3 si cel de 2 e de 7 mil, asa ca simt nevoia sa va consult si pe voi Dorana 34 ![]() |
Dorana, nu stiu daca te ajuta cu ceva parerea mea: eu la Eric nu am avut carucior cu landou si nu i-am simtit nici o clipa lipsa. Stiu ca i-am cumparat initial un carucior mare, super dragut, pe care l-am folosit cateva saptamani dupa care (desi parea SUPER SOLID) a ramas fara o roata si... s-a dus. Mi-a fost insa greoi de folosit, mai ales ca noi stateam la oarece distanta de parc si pana acolo mergeam cu masina, iar carutul nu era prea usor de strans...
I-am cumparat apoi un carucior 'umbrela' - care se strange extraordinar de simplu, e usor de aruncat in masina si/avion, si usor de manevrat. Am fost super multumita de el! Acum, pentru bebe 2, nu am mai cumparat nici un fel de carucior, pentru ca il mai am inca pe cel de la Eric si nu fac decat sa-l spal bine si asta e! Avantajul e ca ... ma scuteste de niste milioane!
Simona
34+, cu
David Christian
/
Clara Micaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
mihaelacg spune:
de iulia30, mai stie cineva ceva?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
shasa spune:

NIKOLETA

FELICITARI SI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS! BRAVO MAMI CURAJOASA! ABIA ASTEPT POZE SI DETALII!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
leeloo5979 spune:
mihaelacg nu stiu cum este regula cu dilatarea dupa epidurala, eu spun cum a fost la mine. Mi s-a montat epidurala la dilatatie 5 spre 6, si in 20 de minute eram la dilatatie maxima...gata de impins!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
alina.n spune:
doranna nici eu nu vad utilitatea landoului ,mai bine iti iei carut care se poate lasa spatarul la orizontala.
acesta se utilizeaza in primele luni pana bb isi tine capul iar la noi aceasta perioada este una de primavara-vara...deci afara va fi destul de cald incat cred ca nu-i va trebui o astfel de protectie 
32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
mihaelacg spune:
leeloo, doamne`ajuta, ca pe mine m-a cam speriat putin. chiar ma gandeam ce sa aleg, in caz de o fi asa la mine, un travaliu mai lung si nedureros, si unul mai rapid si mai dureros.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
Floric spune:
BRAVOOOOOOO NIKOOOOOOOOOOO.

Sa-ti traiasca puiul!
Felicitari Alina. De asemenea, sa=ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi si voiosi
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri gagici, unde are shasa pozele alea ca pe albumul comun de pe picassa nu le vad? if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Sunt acolo, cred ca nu ai intrat tu pe albumul meu. La SHASA unde sunt doi baietei cu gropite

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
mamiseli_11 spune:
Buna ziua gravidute frumoase. Intru buzna peste voi sa scot niste agitate pt Maria, Doamne ce minunat, vine Casia!

Hai Maria!!

Cat despre copiii nou-nascuti, majoritatea sunt uratei saracii
Sunt si exceptii, fetita mea Miruna s-a nascut prin cezariana si can a iesit din burtica era alba alba si frumusica foc. La cateva ore s-a facut portocalie de la un icter pronuntat asa ca se poate si invers.![]()
Vroiam sa va mai povestesc despre cezariana, cine are nevoie de asa ceva, nu va speriati, in marea majoritate a cazurilor durerile de dupa nu sunt foarte mari, bebe iese in 10 min din burtik (restul de jumate de ora e scosul placentei si cusutul), se stau aproximativ 24 de ore la reanimare (de obicei de dimineata pana a doua zi dimineata) apoi in salon cu bebe iubit in brate
Daca aveti intrebari legat de cezariana, va stau la dispozitie. 
Mihaela am vazut ca esti din Gl, ai patit ceva nasol aici de pleci tocmai la Buc? Sunt cativa dr la judetean (vreo 2) buni si care te trateaza omeneste iar conditiile din maternitate sunt bune, e curat si au chiar saloane private renovate si dragute. Sper ca nu te superi ca pun atatea intrebari.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
shasa spune:
MARIA ce bine ca ai ajuns la dilatatie 5 si te-au trecut pe epidurala. De aici in colo sa te auzim cu vesti bune si printesa in brate
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+