Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaelacg spune:
felicitari NIKO
, pt bb MARIO
, sa fiti sanatosi amandoi, MARIO sa creasca mare si sa fie mancacios si frumos, iar tie iti doresc refacere usoara.
esti o mamica tare curajoasa, jos palaria, te-ai descurcat tare repede si bine.
maria, 

multi sa-ti dam forta, ca tu curajoasa esti.
hai CASI. sau deja iti tii frumusetea in brate?
noi raportam 2 zile( de cand a fost dragobetele si am dat cu mancare gretoasa si tort la greu ) de arsuri si toate alea rele, dar ieri am mancat asa, mai pe sarite
si azi ne este mai bine, adica fff bine.
pregatesc bagajul de zor, si rezolv ce mai e de rezolvat pe acasa, ca de luni....tutu la bucuresti, si apoi vedem ce zice dr. dar eu in gl nu ma mai intorc decat cu bb.
vedem ce zice nenea dr. luni, n-am mai facut control de la 33 sapt.
referitor la ce fel arata bb-i dupa nastere.....eu una eram neagra, urata si cu par pe fatza. asa zicea fratele meu care avea 4 ani, si care era ff hotarat sa ma arunce de la etj. 3. aaaaaa, dupa spusele lui aveam si purici![]()
![]()
![]()
merg azi la dr. sa cer trimitere pt nastere sau internare, nu? asa am auzit ca tb, si adev de salariat.
voi v-ati luat de la med de fam?
sasha, esti frumoasa rau......super pozele, super arati tu fata, dupa 2 nasteri, si nu ma gandesc ca dupa bb 3 vei arata altfel. bravo tie, ai "material" de calitate.
mi-a promis si mie al meu ca-mi face vreo 2 poze, dar ....mai am de asteptat.
ia sa mai intru sa vad ce poze ati mai pus pe-acolo...
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
shasa spune:
PISIKA
acum am vazut-o pe Ana-Bianca. Vai cat este de frumoasa. Ma bucur ca am vazut-o asa de repede! Sa va traasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
FLORINELA, PETRA
ma faceti sa rosesc, va multumesc!!!!
GEORGIANA chiar nu pot pune pozele la vedere ca sunt ceva cam personale....dar sunt pe contul comun picassa. Nu ai acces?
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
anca_nicolae spune:
Niko, super veste despre tine si Mario! Sa fiti amandoi sanatosi si bucurosi! Si tonusul tau e ca un balon de oxigen pt fetele ca spera la nastere naturala!!!! Multumim!
Asteptam vesti si de la Maria...
Iar pt Chatonel:
1. Liticul facut mie era DOAR cu scobutil, nicidecum cu diazepam. Intr-adevar, diazepam se da sa opreasca travaliul prematur, dar scobutil e mult mai usor, nu are putere sa diminueze contractiile, ci doar inmoaie durerea. Iar notiunea de litic inseamna un gen de solutie in care se pun niste medicamente, si formula de medicamente nu e unica. Si parca imi amintesc de medic cand i-a spus asistentei: si NU SI diazepam, DOAR scobutil! Probabil, bydefault, litic presupune si diazepam, dar la travaliu dorit, se scoate diazepamul, ramane doar scobutilul. Oricum, mai intreb pe 12 martie pe meidic la ce varianta de abordare se gandeste de data asta pt mine, pt nastere si va scriu pe forum tot, tot:)
2. Legat de servici, nu ma oblga nima sa stau in ture, dar eu lucrez programator pt o firma americana si cum aia apar pe mess pe la 5 ora noastra, cateodata abia atunci incepe eficient si "ziua" mea de munca... In plus, doar cand e cazul stau peste program, alteori vin la serv cu 1-2 ore intarziere...:) Oricum, multam pt sprijinul tau!
30+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
petrean spune:
Maria a ajuns la dilatatie 5,5 si a trecut pe epidurala. sa-i tinem pumnii..sa nasca repede si sa scape cu bine

Bogdana
38+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
leeloo5979 spune:
Ma bag si eu un pic...
in discutia privitoare la cat sunt de frumosi copii de abia nascuti. Eu sunt o fire mai pragmatica de felul meu, si nu obisnuiesc sa imi creeaz asteptari marete, dat fiind faptul ca ori de cate ori am avut...asteptarile mi-au venit in cap in sens negativ. Stiam ca putini copii se pot bucura la nastere de titulatura de copil frumos...nu vorbesc de parintii care sunt subiectivi si de rude
. Asa ca nu am avut asteptari la nastere sa cad pe spate cand mi-am vazut puiul, mai ales ca fusese nastere vaginala. Si cand am spus celor care m-au sunat sa ma felicite ca e "uratel mititelu" va inchipuiti cam ce soc a fost pe bietii oameni. Eeeeeiii...dar problema a stat altfel a doua zi ...si apoi din zi ce trecea puiul se contura si mai bine...asa ca ...sus capul... copii nostrii sunt cu siguranta cei mai frumosi!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
leeloo5979 spune:
Asta voiam sa va scriu...am vesti de la sotul Mariucai, a ajuns la 5,5 dilatatie si e pe epidurala, deci acum e muuuuult mai bine! Hai Mariucooo!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
pisigri spune:
gagici,
unde are shasa pozele alea ca pe albumul comun de pe picassa nu le vad?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
doranna spune:
HELP!!!
vin si eu cu o intrebare care pica destul de ciudat in toata marea de emotii legate de nasterea lui mario si asteptarea vestilor de la maria
poate va amintiti, eu sunt la pat de vreo 2 sapt si o sa stau asa pana la nastere, ceea ce inseamna ca n-am cum sa ajung la targ si treb sa-i fac lista sotului meu cu ce ar trebui sa cumpere: denumirea exacta a produselor, poze
, etc.
si uite asa, am ajuns la capitolul carut si, sincera sa fiu, nu sunt convinsa inca de utilitatea landoului. voi ce parere aveti? ma gandesc ca oricum vine vara, ca sunt carucioare la care se lasa spatarul perfect pe orizontala, etc. mi-am consultat prietenele cu bebei si parerile sunt impartite...
nu stiu ce sa fac...
la c h i c c o diferenta de pret intre setul de 3 si cel de 2 e de 7 mil, asa ca simt nevoia sa va consult si pe voi ![]()
Dorana
34 
mihaelacg spune:
fetelor, mie mi-a zis la curs ca epidurala ar intarzia un "pic" travaliul, dar ca nu e regula generala.
fetele care au nascut cu epidurala stiu mai bine.
macar sa aiba timp maria sa-si refaca puterile pt momentul final.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+