Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
pisigri spune:
Mario e baiat mare, iar mamica e o curajoasa
care s-a pregatit psihic pt nastere, daca ne spune ca nu este chiar asa de rau.
Maria....off, la tine se pare ca mai dureaza...
Aris, nici eu nu prea pricep cum e cu coboritul burticii, la mine parca e din ce in ce mai avintata catre inainte, de la o zi la alta... asta desi am zile in care bebe sta parca numai pe vezica mea urinara, si zile in care nici nu o simt jos ci ma sufoca si imi da suturi in stomac. Oricum, ii simt capshorul cum se misca de pe o parte pe cealalta, in zona inghinala. Dar nu cred ca e musai-musai sa coboare burtica...
Mai am o intrebare pt mamicile care acum fac "repetir", adica inca un bebe, si care au nascut natural.
Inteleg ca, contractiile au initial ca scop stergerea colului si dilatarea acestuia; sint din ce in ce mai dureroase pe masura ce colul se dilata mai tare, nu? Apoi, cind dilatatia e completa, contractiile continua si au ca scop impingerea lui bebe afara din uter; in faza asta sint mai dureroase? La durerea contractiei se adauga cea a trecerii bebelului prin filiera pelvina, sau..."devin una si aceeasi"? Adica...nu stiu cum sa explic, exista o durere "de uter" si o durere "de...
"?
ma duc sa fac dus, ca dureeeaaaaza, ca la 14 am programarea la echo doppler. sper sa am vesti bune. cele acre ati facut asa ceva; ar tb sa imi spuna si greutate bebe si stare col, placenta etc la eco asta, sau se masoara IR-urile si gata? prea multe detalii nu mai vreau sa aflu ca deja am stabilit la morfofetale ca are bebe tot ce-i trebuie, dar totusi, niste date poate imi spune si despre el..?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doranna buna! nu stiu daca ma credeti, dar eu abia pot sa citesc ultimile pagini din cauza lacrimilor... sunt extrem de emotionata... ma bucur fff tare pt niko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [flma gandesc cu groaza la chinurile mariei... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu-mi vine sa cred ca sunt mai mult de 2 sapt de cand zicea 'gata, maine cred ca ma duc la maternitate'. o sa se termine cu bine, sunt sigura, si o sa uite repede (sper!!) imi pun si eu aceeasi intrebare ca simina: de ce nu-i fac cezariana? ok, inteleg ca spitalul are o anumita politica, dar... eu am discutat cu dr. meu de cez. si a zis ok, fara sa stea pe ganduri; m-am mai linistit un pic din acest p.d.v. astept vestile despre maria cu sufletul la gura ![]() am tocit F5-ul de atata refresh Dorana 34 ![]() |
Poze
REEDITEAZA-TI ACEST MES CA S-A LATIT PAGINA
...MAI BAGA NISTE SPATII INTRE FLORI
silvia4 spune:
o
pt Niko si un
pt Mario Sa fii sanatos si voinic si sa-ti bucuri parintii! Niko, saracuta de tine ce te-au mai plimbat!..Bine ca ai scapat cu bine si acum iti tii puiutul in brate!
Maria, asteptam vesti bune de la tine! 

Am pus si eu pe Picasa poze cu burtica si cu camera bebelitzei, care nu e inca terminata. Le puteti vedea si la semnatura.
Chiar sunt foarte multe burtici frumoase in odiseea noastra! Mereu caut pozici noi cu voi! Sasha ai un sot foarte talentat si tu arati asa de bine!!! Chiar nu se vede ca esti la a 3-a sarcina!
Silvia
36+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
aris26 spune:
am schimba AMR-ul...arata mai bine asa...dar si mai presant![]()
kea - nici eu nu sunt de acord cu acel medic. dupa atatia ani de cand suntem impreuna ne-am tzinut unul pe altul de mana in momente destul de dificile. cand sotul meu e bolnav, tusheste, transpira...arata ca dracu(mai pe scurt) nu m-am gandit nicodata ca nu e sexy , sunt doua momente total diferite...nu am ce compara
singurul lucru care ma face inca sa ma mai gandesc daca il iau cu mine sau nu este ca el reactioneaza rau cand sunt bolnava, se panicheaza...ii e f mila de mine...e ca un copil cand ma vede ca sufar...se agita si nu stie ce sa imi mai faca. deshi la nashtere stie la ce sa se ashtepte, stie ca doare, deci s-ar putea sa faca fata cu brio. mai vedem atunci in functie de cum evolueaza lucrurile. bine ca se permite sa asiste, mare lucru pt romania(spital de stat)
36+
poze
AMR 26 de zile 
Monnvas spune:
Tufetelor, cum va pierde omul oleaca din ochi, care cum nasteti!
Felicitari, Niko, pentru paros
Sa cresti mare si frumos, bebe Mario!
pentru Maria 
Nu stiu daca o sa pot intra in weekend, asa ca scot o
si pentru Anncutza - mi-a zis ca va avea cezariana in weekendul acesta.
Simina, multumim pt vesti. 
Monica Elefantica
38+
CRI
CASA LU' BEBE
elilov3 spune:
dorrana mai sterge tu din flori te rog frumos ca s-a latit de tot pagina...daca nu sti exista optiunea ediare pe langa simbolul pm reprezentat printr-o foaie si un creion dai click la esajul respectiv pe foaie si poti face modificari dupa care trimiti mesajul..sper sa fi inteles ceva 

niko felicitari refacere rapida, lapte in tzitzi pt bebe si multa putere de aici pe mai departe pentru ati creste baiatul mare 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
pisigri spune:
Inapreda,
daca pt tine functioneaza aranjamentul astafacut cu dr, e ok. La mine nu ar functiona pt ca daca e sa o luam asa eu semne premergatoare nasterii am tot avut, si ...nici cind pare iminenta nu poti chiar sa spui cit de iminenta este
, cel putin mie asa imi zice dr. Adica sint femei care umbla cu dilatatie 2-3 cm mai bine de o saptamina inainte de a se declansa travaliul; pt cezariana sa spunem ca genul asta de monitorizare e ok, dar pt naturala...sa ma trezesc ca ma interneaza in spital cu citeva zile inainte pt ca lui i se pare ca "vineeee"....nu-i de mine, eu daca decidem sa mergem pe natural vreau sa stau cit mai mult din travaliu acasa.
Prefer sa ma auto-sugestionez ca va fi ok, ca exista explicatii pt ce s-a intimplat aseara (pe care nu reusesc sa mi le imaginez, dar...). Varianta de rezerva oricum nu mai am de unde sa scot atit de tirziu, decit sa gasesc pe cineva care sa imi faca o cezariana programata - nu e chiar visul meu. Mai ales ca stind cu indicatia de cezariana in buzunar, banuiesc ca daca ajung la spital si o arat se gaseste cineva care sa fie dispus sa incaseze "tariful" pt operatie. Dar sper sa nu se ajunga aici.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
doranna spune:
| citat din mesajul lui simina_kin REEDITEAZA-TI ACEST MES CA S-A LATIT PAGINA ...MAI BAGA NISTE SPATII INTRE FLORI |
ca mi-ai spusDorana
34
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui elilov3 dorrana mai sterge tu din flori te rog frumos ca s-a latit de tot pagina...daca nu sti exista optiunea ediare pe langa simbolul pm reprezentat printr-o foaie si un creion dai click la esajul respectiv pe foaie si poti face modificari dupa care trimiti mesajul..sper sa fi inteles ceva ![]() ![]() niko felicitari refacere rapida, lapte in tzitzi pt bebe si multa putere de aici pe mai departe pentru ati creste baiatul mare ![]() ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
Uite-o mai pe "mamica omida" a noastra

Ce ma bucur ca ne mai vizitezi!! Ce faci Gabitzu??? Ati avut colici?? Cum ai nascut?? Acum o sa ma uit si la poze
Multi

si un buchet de
pt mamica ..asa ca tot vine 8 martie
Poze
shasa spune:
Buna ziua mamici! Acum am intrat si sunt la capitolul trecut. Abia astept sa va ajung din urma sa vad ce s-a mai intamplat.......Oare ce a facut NIKO? Sunt curioasa dar nu trag cu ochiul inainte.....
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+