Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Neata fetelor,
Felicitari Niko pt bebe Mario, sa fie sanatos si cuminte

Hai Maria

Cristina 36+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mesaj de la Niko : "Fetele v-a tinut la curent soramea, dar vreau sa va zic si eu k totusi nu-i chiar asa de rau.BB are 2,5 h de viata. Eu mai am 5 min si adorm. PS: epidurala nu am folosit-o.pup

Si eu am pupat-o din partea tuturor si i-am zis ca asteptam date pt prima pag, adika ora , kg, scor Apgar.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nici eu nu pricep faza cu coboratul burtii, la mine toata sarcina burtica a fost foarte jos..
Aris esti tare cu bb blond, sa stii ca si la mine a fost asa ai mei parinti sunt bruneti acum dar cand erau mici aveau parul deschis la culoare, iar eu am iesit evident blond-saten,probabil ca in timp o sa se inchida si la mine pigmentul.

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bravo Nico! Sa creasca mare bebe,sanatos si voinic! Asteptam cu nerabdare sa-l pui in brate la matusica lui si tu sa vii la calculator sa ne povestesti cum a fost.

Si eu ziceam cu vreo doua capitole in urma ca mi se pare tare urat copilul meu in poza de la eco. M-am simtit tare vinovata ca am gandit si spus asta.
Am citit intr-o carte pt gravide, ca bebelusii aia frumosi ce-i vedem noi in reclame si reviste, au toti cateva luni, nu-s nou nascuti, de aia sunt asa frumosi, albi, dolofani si... isi tin capul.
Nu stiu daca am mai spus sau nu, ca ieri am tot incercat sa trimit mesaje si nu am reusit, eu nu-s de acord cu medicul ala pe care il cita Olga, referitor la prezenta tatalui la nastere. Ba chiar m-a enervat. Poate tatii cer sa iasa afara in primul rand pt ca in ro nu se obisnuieste sa fie prezenti, deci nu-s pregatiti psihic pentru asta. In al doilea rand, faza cu filmatul n-o comentez, ca eu nu-mi iau barbatul cu mine pe post de cameraman, sa isi fixeze obiectivul camerei pe unde iese bebe, ci ca suport moral, langa capul meu, deci nu pricep ce ar putea sa-l oripileze atata, ca nu-l pune nimeni sa se uite unde nu trebuie. Si in al treilea rand, daca toata atractivitatea mea sta in locul cu pricina si isi pierde omul interesul pt mine din acest motiv...ce sa mai zic? Daca perechile alea au divortat, garantat relatia aia scartaia din alte motive. Na, ca m-am descarcat!

Maria, sper ca ai nascut si acum iti admiri puiutul!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
si mie imi e frica sa nu fie uratzel, am senzatia ca bebelushi imediat dupa nashtere seamana cu nishte babutze, mai ales ca printul meu isi ascunde fata la eco de la 20 si ceva de saptamani...hihihi mame nebune

Cam asha mi se par si mie, niste shorecutzi zbarciti! Niciodata nu am inteles cum imediat dupa nastere se trag concluzii cu cine seamana copilul...seamana intre ei... uratzei. Si eu ma credeam denaturata din cauza "ideilor" mele, ma bucur ca mai sunt si altii care au "problema" asta, inseamna ca nu sunt kiar atat de defecta. Eu am fost deosebit de uratzik la livrare, ca mama avea uter infantil si am stat tare inghesuita... dar oricum prea mult spatiu nu e ...

BINE AI VENIT, MARIO!

HAI MARIA!

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
nu stiu daca ma credeti, dar eu abia pot sa citesc ultimile pagini din cauza lacrimilor... sunt extrem de emotionata...

ma bucur fff tare pt niko
ma gandesc cu groaza la chinurile mariei...
nu-mi vine sa cred ca sunt mai mult de 2 sapt de cand zicea 'gata, maine cred ca ma duc la maternitate'.
o sa se termine cu bine, sunt sigura, si o sa uite repede (sper!!)
imi pun si eu aceeasi intrebare ca simina: de ce nu-i fac cezariana? ok, inteleg ca spitalul are o anumita politica, dar...

eu am discutat cu dr. meu de cez. si a zis ok, fara sa stea pe ganduri; m-am mai linistit un pic din acest p.d.v.

astept vestile despre maria cu sufletul la gura
am tocit F5-ul de atata refresh

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Mario are 3 kg , s-a nascut la ora 8:20 si a primit nota 9 ca 10 primeesc doar copii de V.I.P.-uri

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, pe motiv de "paranoia panicoasa" ca nu-mi suride deloc ideea de ne-prevazut in ceea ce priveste venirea lui Ian pe lume, m-am inteles cu dr-ul meu asa: in zilele premergatoare nasterii, o sa merg zilnic la control si, in mom. in care ar "observa" nenea dr.-ul ca bebe e "pe vine"...ma "programeaza" pt. nastere (nu stim inca daca naturala sau cezariana) in respectiva zi, fara sa mai asteptam toate simptomele premergatoare nasterii. Nu-i mare lucru dar tot e CEVA, asa ca sint mult mai linistita.

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

legat de cum arata bebeii imediat dupa nastere... cand mai vad un film cu mama, in care se naste un copil care e roz si frumos cand i+l pun mamicii in brate, mama mea yice ca acela e copil de cateva ore, nu nou+nascut

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziuua buna
HAI MARIUKA, HAI CASIA!!!
Doamne ajuta sa vina printesa repede sa nu o mai chinuie durerile grele pe mami..ziceati ca de ce nu ii face cezariana...daca politia spitalului e impotriva cearienei nu se poate face absolut nimic.eu la pavel am stat 3 zile si 3 nopti in travaliu si dupa sangerari abundente mi-a scazut tensiunea 8 cu 2 si au fost nevoiti sa imi faca cezariana..se speriasra si ei...eu zic ca va fi bine daca bati doctori la cap si la buzunar..Romania
am vazut ca vb de bb-i ca sunt parosi si urati...e un proces absolut normal..ei cand se nasc tot parutul acela nu a apucat sa cada cat inca erau in burtika...va cadea in primele saptamani de viata, unghile se taie iar culoarea din vintie se transforma in roz in cateva min sau h depinde de severitatea lipsei de oxigen in timpul nasterii..so relax

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput