Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda [Tu nu ai vorbit inca cu medicul? Nu ati facut un plan de bataie? Ar trebui sa cam puneti la punct "amanuntele" astea, sa stii macar la ce sa te astepti si, eventual sa ai un back-up. ![]() Gina 34+ bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Eu am discutat cu el si mi-a dat acelasi raspuns pe care il da tuturor gravidelor cu care l-am auzit discutind. Se intimpla ceva te duci la spital sa te consulte si ma suni de acolo cu dr de garda sa imi spuneti ce s-a intimplat exact.
Acuma ce sa zic, eu l-am apelat pe telefonul asta al lui de urgente de 2-3 ori de acasa, si mi-a raspuns prompt de fiecare data; dar asta a fost la ore f civilizate, in timpul saptaminii. L-am mai sunat cind eram programata la consult, pt ca de multe ori se decaleaza programarile si mi-a zis sa il anunt cind ajung la usa ca sa nu astept, pe motiv de probleme cu colul. dar stii cum e, nastere naturala inseamna mult timp "pierdut" si ore incomode. E drept, la mine nici nu se stie inca ce fel de nastere va fi...
..dar oricum nu cezariana programataif you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
pisiko, las ca se face el frumos, copchilul, dupa citeva zile, ce daca e urit? Sigur ca am vrea sa fie frumos din prima

Fille du Sud
35 cu
Dragonbella Toulouse, la ville rose
pisigri spune:
Mai, io acu imi inchipui ca dupa ce o stat inghesuit vreo 3 luni de zile si s-a murat in suc propriu 9 luni, un bebelus nu poate sa arate ca cei din revista... dar... mi se pare ca nu am voie sa mi se para uritel propriul meu bebelus
.
Editez ca sa repar exprimarea ca se intelege altceva. Deci:
...de asta spun ca ma bucur ca nu sint singura care se gindste la asta
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
sor3lla spune:
neata fetelor,
bebe Mario sa fi sanatos si papacios...cuminte si mami Niko refacere rapida, mult laptic...si asteptam vesti
Simina la cluj se accepta foarte greu cezarianele si ii multa umblatura.. mai ales ca am inteles ca directoru de la gine acuma ii ales prefect sau asa ceva....
eu dupa masa ma duc la control... daca naste Maria pana atunci probabil o sa vina doctorita ....daca nu nu.... oricum nu stiu daca sa o intreb cum se simte Maria....dar poate imi fac curaj.... sper sa nu o deranjeze pe Maria....
sor3lla
36+
Antonio Gabriel
novus spune:
Maria, 
imi pare rau ca nu s-a aratat nici de data asta !!!are personalitate fata, nu gluma 
!!
38+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui pisigri Mai, io acu imi inchipui ca dupa ce o stat inghesuit vreo 3 luni de zile si s-a murat in suc propriu 9 luni, un bebelus nu poate sa arate ca cei din revista... dar... mi se pare ca nu am voie sa mi se para uritel propriul meu bebelus if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Ah, si sa nu uitam ce 'usor' ii este sa se strecoare afara din uter, bietul pui, prin spatiul ala ingust :)
Oricum, sigur si Niko a glumit, ceea ce nu inseamna decat ca e bine, de mai are putere de glumite!
Mai stiti ceva nou legat de Maria?
Simona
34+, cu
David Christian
/
Clara Micaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
aris26 spune:
maica-mea imi povestea ca atunci cand a vazut-o pe sora-mea prima data nici nu a vrut sa o ia in bratze ca cica era urata si semana cu soacra-sa
la mine in schimb a zis ca nu vazuse in viata ei un copil asa frumos![]()
....ideea e ca eu cu sora-mea semanam ca doua picaturi de apa
si mie imi e frica sa nu fie uratzel, am senzatia ca bebelushi imediat dupa nashtere seamana cu nishte babutze
, mai ales ca printul meu isi ascunde fata la eco de la 20 si ceva de saptamani...hihihi mame nebune
aaa si inca ceva, ma anuntza sotul intr-o seara f nonshalant ca bb o sa se nasca blond...eu:
cum blond???? pai cica si el si baietzii au fost blonzi la nashtere
. i-am zis bine ca mi-ai spus ca eu cred ca muream de inima daca scotea doctorul un bb blond
ziceam ca nu e al meu sa-l bage la loc
...pai....doar ne-ati vazut in poze, numai blonzi nu suntem![]()
36+
poze
AMR 4 saptamani 
pisigri spune:
Aris, la noi si eu si sora-mea am fost micutze, eu vreo 2,800, ea 2,500....maica-mea mi-a zis ca (,) cu siguranta in primele 2 saptamini de viata aveam muuult mai multa piele decit ne-ar fi trebuit![]()
in schimb sotul si-a amintit ieri ca el a avut 4,500 la nastere....l-am luat la bataie, daca imi spunea din start nu ma mai apucam de facut copii cu el...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
aris26 spune:
pisigri - 

poate ne vedem cu nishte pui de shar-pei in bratze...
cat despre genele sotului, poate e mai bine asa...se echilibreaza si faci un copil de 3,2-3,5
ca la carte.
noi amandoi am fi mici la nashtere(sub 3kg) si uite ca piticul meu o sa ne bata de departe...cica sa ma ashtept la vreo 3,6kg....aoleoooo pe unde il scot???
36+
poze
AMR 4 saptamani 
aris26 spune:
novus - si eu am o problema cu "coboratul burtii", sotul meu in fiecare zi imi zice ca parca a mai coborat un pic....eu nu vad diferentza
fetelor, puneti si voi poze inainte si dupa...sa pricepem si noi
36+
poze
AMR 4 saptamani