Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

WWOOWWW FELICITARI MARIA_K SA-TI TRAIASCA PRINTESICA SA FIE SANATOASA SI PAPACIOSA , IAR TIE ITI DORESC RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC

2 BEBEI INTR-O ZI!!!! S-a spart conducta!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mihaela esti o draguta ca mi-ai satisfacut curiozitatea. Imi pare rau ca ai trecut prin chinuri si cred ca de data asta va fi bine la Buc.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Bravo MARIA_K ma bucur pt voi, in sfarsit ai reusit. Sa-ti traiasca printesa.

Ne-am intors si noi de la doctor...numai vesti bune..se pare ca ii place la mami in burtica...col inchis, lung, nu crede ca nastep sapt asta si ne vedem in maternitate joia viitoare ca e de garda. M-am linistit.

fetele

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Maria si Casia - multi pupici!

Fetelor, oare de ce de ziua noastra de nastere suntem felicitati noi?
Nu am auzit sa se felicite mamele noastre, numai eventual imediat dupa nastre. Pana la urma chinuiala mai mare este a lor nu a noastra. Paote ar merita si ele cate un buchet de flori de ziua noastra de nastere, cand altii ne aduc noua, noi sa le ducem lor.
Exista, ce-i drept, 8 martie si alte zile pt serbarea mamei, dar e f impersonal.

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

A nascut MariaK!
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Felicitari Maria , bine ai venit bebe Casi, in sfarsit !

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Maria felicitari
Casie bine ai venit puiutz

33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Pisigri, felicitari pentru rezultatele excelente! Sigur va fi bine!
Legat de contractiile din timpul travaliului, lucrurile difera foarte mult de la femeie la femeie (la cate povesti am auzit si vazut), dar iti pot spune cum a fost la mine (sau cat mai tin minte, pentru ca nu prea am vrut sa tin minte partea grea...). Da, durerile cresc in intensitate pe masura ce dilataia este mai mare (eu, la 5 cm nu aveam ni-mic ), apoi era mai rau ca imi vinea sa imping, dar moasele spuneau ca inca nu e cazul, iar presiunea tot crestea. Iar durerea trecerii copilului prin col, vagin, nu pot spune ca am identificat-o, ci doar cea a contractiilor. Problema era ca trebuia sa imping atat de tare incat, epuizata fiind, credeam ca nu se mai poate, dar s-a putut . Acum mi se pare amuzant (dar atunci nu) momentele in care le tot spuneam ca simt cum imi pocneste/ crapa fundul si imi pocnesc venele din tampla de impins (asta simteam atunci, iar ele imi ziceau ca nu-i nici un astfel de pericol ); dar, repet, durerea de "acolo" la expulzie, nu-mi amintesc de ea. Dar asta a fost la mine si sigur la multe dintre mamici nu a fost asa.
Insa, ceea ce povestea aici una dintre fete zilele trecute (si sigur poate ati mai auzit si in alte parti) este foarte real: adica simtim si trebuie sa ne comportam ca si cand am fi fost constipate mult timp, iar acum e finalul .

Andreea, 34+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Maria si Casia - multi pupici!

Fetelor, oare de ce de ziua noastra de nastere suntem felicitati noi?
Nu am auzit sa se felicite mamele noastre, numai eventual imediat dupa nastre. Pana la urma chinuiala mai mare este a lor nu a noastra. Paote ar merita si ele cate un buchet de flori de ziua noastra de nastere, cand altii ne aduc noua, noi sa le ducem lor.
Exista, ce-i drept, 8 martie si alte zile pt serbarea mamei, dar e f impersonal.

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Clara, pana cand nu am fost la randul meu mama, nu mi-a trecut prin cap sa-mi felicit nici propria mama cu ocazia zilei mele de nastere, cu atat mai putin alte mame. De atunci insa... mama e prima pe care o felicit!

Eu inca, dupa 4 ani fara 3 zile, in orele in care eram in travaliu, am o stare de agitatie si nostalgie, care nu-mi trece decat dupa ce-mi sarut puiul si-i spun la multi ani la ora nasterii lui, cand nu imi pot opri cateva lacrimi de fericire pentru minunea care este... Inca ma copleseste ziua lui, si nu stiu daca asta se va schimba vreodata.

PS. Ieri ma intreaba Eric: "mami, cati ani implinesc eu?" Ii raspund (ca de obicei) "4 ani!". Raspunsul lui ma face sa zambesc: "Tot 4? Pai da' am dormit muuult!!"

Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Felicitari, Mariuk!! Ai vazut de ce intirzia Casia, manechina!!! N-avea inca toti cracii cit de lungi vroia ea! :)
Sa fie papacioasa si fara toane de-acuma!!! Felicitari inca o data!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

BRAVO MARIA!!! Felicitari si sa ai parte de tot binele din lume! Casia, bine ai venit pe lume!!!

37+ cu

Mergi la inceput