Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

oanaalex felicitari ca ai rezolvat cu asigurarea...

28+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Oanaalex..felicitariIn sfarsit te-ai linistit...si noi pe langa tine,bineinteles!!
Bebe_Beca...sa dea DD sa stea bebelina cumintica in burtica,mai trebuie sa mai creasca!!
Relusha..multumesc!!Nici eu nu prea m-am acomodat cu mancarea de aici,poate si din cauza ca nu imi place pestele si derivatele lui!!Noi primim mereu din tara leustean,bors magic(mirodenii)etc...In rest am acomodat cat de cat ingredientele pe care le gasim la retetele noastre!!
Carla..multumesc pt raspuns!!Nu intrasem inca in panica ca nu ai aparut ieri,ca stiam ca esti ocupata cu amenajari,declaratii,oboseala..
Ela..te tii de promisiune si scrii mai des!!Bravo!!
Ramonaiani...vreau si eu freziiiiiiiiAici nu sunt
Anamariacs...ms de incurajare..deci am dreptate,cantarul e de vina...
Alexandra..multumesc,esti o draguta!!La pufuleti in spaniola se zice.."GUSANITOS"(vermisori),Sunt mai subtiri si mai mici ca cei din Romania,dar la gust sunt la fel!!
Laurraa..cu siguranta bebelina ta nu are nimic...doar mergi in fiecare saptamana la eco,si daca ar fi fost vreo problema stiai sigur,doar ca este mai lenesa...Hai nu mai fi necajita...

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Eu nu am mai mers la cursuri azi..,este vremea prea mohorata si nu am avut nici un chef de iesit..Dar ma pun dupa-amiaza sa fac exercitiile singura,ca mi-a dat moasa un pliant,exact cu ce facem si acolo!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello!!!!

Anunt si eu un baietel mare si frumos ca mama lui

Desi ar fi trebuit sa am 23 saptamani si 6 zile, ecografic toate masuratorile aratau o sarcina evoluata ca pentru 25 saptamani si 4 zile. Dna Cheles a fost foarte draguta, desi plecasem de acasa cu gandul ca ma voi umple de nervi, deja ma ssteptam sa se ia de mine ca sunt grasa. M-a intrebat daca este sarcina gemelara si a facut niste ochi mari cand i-am spus ca nu, dar mai departe nu a comentat.

http://family.webshots.com/video/3040393320102078231rvIQsD?vhost=family

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna,fetele, sunteti foarte harnicute la schimbul 3! Sper sa intru si eu in seara asta ca tati e plecat, ne-a lasat singure, dar nu pentru mult timp.

Yioanna, pretul pentru dr. mi se pare exagerat!!!Abia astept sa o intreb pe o prietena care a nascut saptamana asta cat se da, ceea ce spui tu, mi se pare exorbitant! Dar poate depinde si de doctorul la care mergi, ca peste tot sunt dr. vedete.

Maria, nu-ti mai face griji pentru kg, sa vezi ce bine e daca ajungi la 14-15 cate am eu acum...dar le dam noi jos cumva, le-au dat si cele care au luat 30 kg...

Mi-ati facut o pofta de inghetata, asa ca dupa ce termin mesajul, plecam in oras la cumparaturi, ca vrem sa gasim ceva camasi de noapte, sa ne pregatim si noi incet...sambata plecam la cumparaturi de hainute pt. bebe, abia astept...

Of, fetele, suntem destul de multe burtici care trebuie sa mearga la dozare de anticorpi, tocmai ma gandeam ca tebuie sa ajung si eu saptamana viitoare si mi-e groaza de cat timp pierd acolo in fiecare luna pentru asa ceva...va pup ca se termina inghetata la magazin...

Ne auzim mai tarziu...

Cristina 30+ Alessia Teodora

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Am gasit explicatia de ce nu e bine sa dormi pe spate:

"Pozitia de somn recomandata de medici este pe o parte, de preferat pe partea stanga. Pe spate, uterul ar comprima vasele mari de sange (aorta si vena cava) si nu ar mai ajunge suficient sange la inima. Ar fi bine sa va obisnuiti inca din primele luni de sarcina cu aceasta pozitie, pentru a va fi mai usor in ultimele luni. Exista in comert perne speciale pentre gravide. Ar fi bine sa le incercati. Multe mamici spun ca sunt utile. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Am gasit explicatia de ce nu e bine sa dormi pe spate:

"Pozitia de somn recomandata de medici este pe o parte, de preferat pe partea stanga. Pe spate, uterul ar comprima vasele mari de sange (aorta si vena cava) si nu ar mai ajunge suficient sange la inima. Ar fi bine sa va obisnuiti inca din primele luni de sarcina cu aceasta pozitie, pentru a va fi mai usor in ultimele luni. Exista in comert perne speciale pentre gravide. Ar fi bine sa le incercati. Multe mamici spun ca sunt utile. "

Ela, dr meu mi-a zis ca stie de acest curent de opinie dar bebe ajunge sa fie suficient de mare ca sa iti deranjeze circulatia abia la 36 de saptamani, cand oricum nu mai poti tu sa dormi pe spate. Mie mi-a zis ca pana atunci pot sa dorm in ce pozitie vreau eu, important e sa dormi...

Alex 22+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, casa e vraiste rau, cu declaratiile inca am probleme, dar mi-a venit o prietena din Germania si stam mult cu ea, din fericire nu e deranjata ca noi avem asa casa sau ca mai facem si treburi intre timp.
Dicirstea, felicitari pentru flacau! Auzi, daca ai gemeni, nu i-ai zis ca ai cvadrupleti?

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dicirstea felicitari pentru baietel mare si frumos!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Cristina..spor la cumparaturi!!Asa e..trec ele toate cand ne tinem puii in brate!!
Dici..super emotionant filmuletul de la eco,felicitari pt bebe baietel,sa fie sanatos si sa stea linistit pana la termen la mami in burtica!!
Carla..ma bucur ca ai musafiri si mai iesi din rutina!!Sa ai spor la toate si sa nu te obosesti prea mult...bebelina are nevoie si de relax!!
Ela..asa stiam si eu,cum zice Alexandra!!Ideea e ca oricum nu poti dormi numai pe spate o noapte intreaga...

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput