Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Era sa uit!

Ramona la multi ani pentru ieri, scuze de intarziere...

Alex 22+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili!

Eu am o problema cu miscarile bebelinei.Ori este fffff lenesa, ori are ceva. Misca fffff putin. Pe la 11 dimineata, dar tbuie sa fiu fffff atenta sa o detectez si seara la 12-1 asa cate putin. Ma streseaza de nu mai pot chestia asta. Si voua vad ca ziceti ca vi se plimba burta de colo colo si misa non-stop.
Nu mai pot de grija.

26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,
Ela2001...nu stiam ca cei din cluj au filiala si in Bucuresti,eu ma refeream ca cei de la CBC din cluj sunt mai ieftini decat biogenis din bucuresti.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, felicitari!!!!!!!!!!!! Birocratii vostri au tinut o multime de femei cu sufletul la gura.
Eu am avut show aseara cu burtica, domnisoara facea ordine pe acolo, cred ca schimba pozitia placentei, ca stia ca nu-mi place.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

BebeBeca, este normal sa fie colesterolul mai mare. Stai linistita.

Oanaalex, ma bucur ca s-a rezolvat cu asigurarea

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Si eu va invit la un pomelo!!!

Ramona 24+ cu Bianca Maria

..mai mai...iar aruncati cu cuvinte straine pe aici? "pomelo"? nu stiu ce e..dar parca mi pofta..

28+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Esti mortala!!!!!!!!!!

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ies in oras sa pap ceva poate asa devine si bebelina mea mai vesela.

Va pupic.

just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

buna fetelor.harnicute ca de obicei,am reusit sa recuperez tot ce ati scris.referitor la miscarile bbului:la mine piticul misca aproape non stop,imi joaca burtica.la baieti am inteles ca sarcina e pozitionata mai jos...cand suteaza tare ma trimite la toaleta instant.FETELOR VROIAM SA VA INTREB DACA SUNT NORMALE INTEPATURILE PE CARE LE SIMT IN PARTEA DE JOS A ABDOMENIULUI(NU SUNT TOT TIMPUL)?SI LA CONTROL MERG MARTI/

.23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

buna fetili!

Eu am o problema cu miscarile bebelinei.Ori este fffff lenesa, ori are ceva. Misca fffff putin. Pe la 11 dimineata, dar tbuie sa fiu fffff atenta sa o detectez si seara la 12-1 asa cate putin. Ma streseaza de nu mai pot chestia asta. Si voua vad ca ziceti ca vi se plimba burta de colo colo si misa non-stop.
Nu mai pot de grija.

Stai linistita! La mine la David avea si cate 4 zile cand nu prea misca si se "ascundea", faceam o burta mica mica! Si apoi revenea cu miscarile! Acum depinde de starea ta foarte mult si de mediul in care esti! Deasemenea sunt copii meteosensibili!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aqua80

buna fetelor.harnicute ca de obicei,am reusit sa recuperez tot ce ati scris.referitor la miscarile bbului:la mine piticul misca aproape non stop,imi joaca burtica.la baieti am inteles ca sarcina e pozitionata mai jos...cand suteaza tare ma trimite la toaleta instant.FETELOR VROIAM SA VA INTREB DACA SUNT NORMALE INTEPATURILE PE CARE LE SIMT IN PARTEA DE JOS A ABDOMENIULUI(NU SUNT TOT TIMPUL)?SI LA CONTROL MERG MARTI/

.23+

aqua80

Foarte normale! Eu pe ultima 100 de metri la David am mers la o plimbare! Pe drum ma apuca treaba mica! Ii spun sotului! El ma ademeneste sa merg pe langa tufe, undeva mai retras! Ti-au gasit cu mine... Nu si nu! Ajunsa cu greu acasa, credeam ca nasc! Mi se intarise burta si ma intepa tare! Cu cat e vezica mai plina cu atat si intepaturile, dar nu neaparat! Sarcina apasa pe diversi nervi si de asta "doare"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput