Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza burticutze.
Am ajuns si eu la munca si ma delectam cu ce ati scris aseara. Ati si inceput capitol nou, ce mai sunteti in forma.

Ely e mai comod cu camasa de noapte decat cu pijama caci trebuie sa mergi la sala de tratamente de cateva ori pe zi, daca nasti natural si e mai greu sa-ti scoti pantalonii decat sa-ti ridici camasa de noapte.

Referitor la nasterea in Ro: oficial nasterea nu costa nimic in spitalele de stat; in realitate insa trebuie sa cotizezi din greu la dr. ginecolog,
anestezist, asistente si tot nu esti sigur ca ai parte de un tratament bun din partea lor; mai ales asistentele sunt de groaza- se poarta f urat cu mamicile chiar daca primesc bani.
Analize gratuite sunt numai cele de rutina, care nici nu sunt prea scumpe. In schimb celelalte costa cateva milioane, plus eco morfologica pe care eu am dat 4 mil.

Ramona multi doctori nu cer nimic, insa daca nu le dai s-ar putea sa se poarte urat si sa ai surpriza ca-l suni sa vina la nastere si el sa nu-ti raspunda. Asa e in Romania, din pacate.

Ramona asa de tanara si deja un bebe. Cand ma gandesc ca eu am 34 de ani...dar asta e, sanatosi sa fim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coralia76

Yoanna..intrebai de recoltat de celule stem....si eu m-am interesat si intr-adevar cei din Bucuresti sunt mult mai scumpi decat cei din Cluj,eu am decis sa recoltez cu cei din Cluj(Cord blood center)...Am aflat ca sunt Ok ,au mai fost persoane care au colaborat cu ei si au avut o parere buna.

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Coralia spui ca cei din CLuj de la CBC au preturi mai mici decat filiala din Bucuresti a firmei CBC?
Ma intereseaza ca si eu tot cu CBC vreau sa fac recoltarea de celule stem.

Mergi la inceput

Bebe beca si eu am colesteroul crescut- am 300 si alte analize le am iesite din limitele normale, dar dr. meu mi-a spus ca acele limite sunt pt femeile neinsarcinate si ca pt cele insarcinate e ok sa fie iesite din grafic. Dupa nastere se normalizeaza.
Tie ce ti-a spus doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ela,nu mi-a spus inca nimic, o sa-mi spuna cand mergem la control. Sper.

Ioana 30+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Asa stiu si eu ca in sarcina colesterolul e normal sa fie mai crescut; probabil bebe apasa pe ficat!
Bebe Beca vad ca si tu esti ca mine- dozari de anticorpi lunar! Daca contractiile nu sunt regulate poate nu e o problema! Sa speram ca bebe va sta la "cutie" pana la 9luni! E cudute-vino treaba cu intorsul bebelului, dupa cum ai zis si tu! Poate e mai bine asa- sa te vada nenea doctorul, el stie cel mai bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alinutza, am uitat sa-ti spun de utrogestan. Rau nu-ti face daca-l administrezi vaginal seara si nu te mai ridici din pat, desi pentru contractii se da mai mult no-spa, dar fiecare dr. cu fixul lui .

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

multumesc pentru raspunsuri
laurraa, carla utrogestanul mi l-a recomandat cand i-am spus ca mi se intareste burtica jos destul de des si mi-a spus sa iau 3/zi. nu am facut analize pt aflarea nivelului progesteronului. m-am gandit si eu ca ar fi mai eficient vaginal, dar mi-e groaza sa imi pun ovule in timpul zilei in situatia in care plec dimineata de acasa si ajung seara inapoi... e destul ca am secretia mai abundenta decat inainte

miruta, eu cred ca tarifele difera de la medic la medic, al meu nu e asa scump ca la oradea

24+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc frumos pentru urarile de ziua mea . Am primit ieri un buchet superb de frezii de la sot .

Am vazut ca discutati despre pufuletzi - intr-adevar, in tarile germanice nu se prea gasesc astia normal cum avem noi in RO. Noi am gasit un magazin rusesc undeva intr-o localitate invecinata unde aduc si produse romanesti. Ne aprovizionam de-acolo cu pufuletzi. Azi chiar m-a dus pustoaica la debara si cand am deschis usa mi-a aratat sacul in care tinem noi pufuletii .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Ely, LauraOana ..multumesc!!

Am mai incarcat acum cateva poze...ca se blocase site-ul prima data si nu am putut incarca toate pozele..
Fetele...la mine nu e problema ca sunt kg...chiar nu ma intereseaza atata timp cat suntem bine si nici nu prea se vad..insa am ramas socata de faptul ca teoretic am luat 5 kg intr-o lunaMie asta nu imi vine sa cred...

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

draguta mea..la fel am patit si eu: la penultima vizita la dna dr aveam 60.5 kg, iar la ultima am "sarit" exact la 65kg..mai aveam un pic si plingeam..mai ales in conditiile in care acasa, cintarul electronic arata 62.2! m-am rugat de dna dr sa nu scrie in fisa 65, ca nu sunt reale..mai ales ca ma cintarise la ora 17.00 dupa ce mincasem si bausem lichide grupa mare! dar tot 65 kg a trecut pe hirtiuta!..acum, pe cintarul de acasa chiar am 64,8kg, cintarit dimineata, dupa pipi si 15 min de plimbat prin casa!!!
si al meu sot tot leu e!!!

ana-maria 27 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna dimineata fete harnice! Am avut ceva de citit de dimineata, vad ca schimbul 3 e pe metereze

Ioana, am verificat si eu ieri pe diverse site-uri chestia cu colesterolul pentru ca la fel i-au iesit analizele unei prietene care e in 34s si era ingrijorata. Peste tot scrie ca este normal sa iti creasca colesterolul in sarcina si sa nu te ingrijorezi ca o sa revina la normal dupa aceea.

Maria superdraguta burticuta ta!!! Nu te stresa de kg pt ca sigur au de-a face cu schimbatul cantarului - eu de ex. pe cantarul de acasa din Bucuresti aveam aproape 70kg iar pe cel din Londra pe care m-am cantarit pana acum aveam 68.4...deci variaza chiar si intre doua cantare electronice. a, si mai aveam si eu o intrebare...de pura curiozitate - cum se zice la pufuleti in spaniola?

OanaAlex felicitari pentru asigurare!!!! Ce bine ca ai rezolvat, ar fi fost cumplit sa trebuiasca sa te plimbi sute de kilometri de fiecare data...

Alex 22+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput