Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaalex spune:
Salutare.
Am reusit!!!!

In sfarsit am scapat de stresul asta. Asa cum am promis dau de baut (suc normal si apa la discretie
)
Acum ma simt asa terminata cred ca din cauza ca am fost atat de stresata de atata vreme. Acum daca m-as pune in pat as adormi subit
. Oricum la 9.30 cand se culca Alex sunt si eu la orizontala poate reusesc sa recuperez din noptile nedormite.
Va pup si revin maine cu amanunte, asta a fost asa sa nu va tin in suspans pana maine seara 
Oana
28+
Mara si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 si acum sa va povestesc: azi am fost la controlul lunar si ne-a spus d-nul doctor ca bebitul este in prezentatie pelviana, cu funduletul in jos. Mi-a spus ca mai are timp sa se intoarca, ceea ce imi doresc din tot sufletul. Voi ce stiti, la cate saptamani se intoarce? |
Normal se intoarce in luna a 7-a! Dar sunt cazuri cand bebe se intoarce si inainte de a naste! Cunosc pe cineva careia i s-a intors copilul cand a intrat in travaliu! Fii optimista- ajuta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ely2304 ROXI-nici aici nu ne lasa cu lenjeria proprie,o sa fol chilotei de unik folosinta din plasa,iat tamponasele sunt ENORME,le-am vz la verisoara sotului,sunt confectionate din ceva ce poata trece aerul,nush ce anume este..dar sunt lungiiiiiiii tare!eu sper totusi sa pot purta si o pijamaluta,dar sunt slabe sansele din auzite,k una-doua te cheama la control si nu au rabdare pana iti dai jos pantalonashii...ufff |
Sa-mi zici si mie unde se gasesc chiloteii de unica folosinta! Tampoanele sunt din alea de noapte sau speciale?! E mult mai practica camasa de noapte in spital! Acasa e faina si pijamaua cu nasturi in fata, sa fie accesibila pentru alaptat!... Am citit ca tu nu locuesti in tara, asa ca partial m-am lamurit!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Ramona.P Buna seara!!! ![]() ![]() ![]() Azi am fost la morfo-fetala!Totul este ok.Col lung si inchis (36mm),grad 1,grosime 3.1 cm, placenta pe peretele posterior.bebe e fetita 100% ![]() ![]() .E bine,sanatoasa,680 de grame...are nasul strabunicii mele si gurita(buzele)sotului (exact cum imi doream).As mai avea multe de spus,dar ...am zis doar principalul...restul va povestesc maine...ma pun pe citit ca sunt in urma cu 20 si ceva de pagini |
Bravo! Bravo!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
coralia76 spune:
Yoanna..intrebai de recoltat de celule stem....si eu m-am interesat si intr-adevar cei din Bucuresti sunt mult mai scumpi decat cei din Cluj,eu am decis sa recoltez cu cei din Cluj(Cord blood center)...Am aflat ca sunt Ok ,au mai fost persoane care au colaborat cu ei si au avut o parere buna.
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
Bebe Beca spune:
Va pup burtici.
Am fost dimineata la synevo, sa-mi iau sange pt tiroida si apoi ne-am oprit la municipal, sa-mi ridic rezultatele de la sange. Anticorpii sunt in continuare absenti iupiiiii, colesterolul a iesit prost 282 fata de 200 limita superioara, magneziul nu s-a corectat si calciul s-a corectat, insa este la limita inferioara, 8.2.
Mi-am facut iar monitor, ia au aparut contractii si, drept urmare, trebuie sa ma intorc la spital, sa ma vada doctorul, la insistentele asistentelor.
Apoi mergem la baby expo, sa vedem daca terminam cumparaturile pentru bebelina.
Oana, bine ca ati scapat de o problema!
Trebuie sa citesc din urma... Alina, bebelina mea la 30 de saptamani este intoarsa. Dar am inteles ca inca se poate rasturna situatia, ca are loc ![]()
Ioana 
30+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Relusha spune:
Buna dimineata!!!
ramonaiani, de acomodat m-am acomodat, nu am avut ce face...cu mancarea a fost mai greu ca eu nu prea pap orice...fac fite la mancare....acuma stiu cam tot ce imi trebuie unde gasesc ....la inceput cumparam-gustam si apoi erau 2 variante...puneam in frigider sau aruncam la gunoi...iar condimente ne-am adus din tara...
...eu nu lucrez....stau acasa...sotul spune ca destul am lucrat in Romania...acuma el se bucura ca poate sa ma tina acasa, cum se spune...![]()
![]()
....
....sunt aici din septembrie 2008 si sigur vom sta 2 ani...poate chiar mai mult....avem rate in tara...
e greu ca suntem asa departe de tara si nu putem merge la parinti asa de des cum am vrea noi....dar poate recuperam acuma ca am pus internet la parinti acasa si ne vedem pe web....sa o vezi pe mama mea, femeie la 61 de ani pe messenger....

, macar asa ne mai alinam dorul unii de altii....
maria_bunica, ma bucur pentru vestile de la medic...felicitari!!!
Va
pe toate si o zi buna sa aveti!!!
25+ 
AMR 15
CarlaV spune:
'Neata si iertare pentru absenta, nu stiu cum sa mai fac sa rezolv intr-o zi tot ce-mi propun.
Alinutza23, da, ne sarbatorim lunar, nu putem trece peste ziua respectiva fara. In mod normal bebe se intoarce in luna a 7-a, la mine s-a intors dintr-a 5-a, altii se intorc in sapt. 37-38 sau chiar cand incepe travaliul.
Maria, dimensiunea uterului este foarte buna pentru varsta sarcinii.
Mh, imi pare rau pentru nervii cu dr. de familie, cand ai ocazia, schimb-o.
Clody, fii serioasa, fa cumparaturi pentru bebe, sa vezi ce bine te vei simti, nu poate nimeni inlocui ochiul mamei.
Ramonaiani, Anne_homme,
si scuze pentru intarziere.
Dicirstea, era sa te dau disparuta. Bine ca ati scapat de spital, acasa il faci tu bine. Asa adoarme si Saby, intre noi, si apoi o ducem la ea in pat. Eu nu am folosit wrap sau sling pentru ca am nascut in iulie, am avut un wrap in care transpiram ingrozitor. O prietena a folosit un sling din acela pentru un singur umar si a rupt-o de spate.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
oanaalex, ma bucur ca ai scapat de stresul cu asigurarea, felicitari!!!...acuma poti sa stai linistita, sa nu te mai stresezi...

25+ 
AMR 15
mamica oana spune:
Salutare,burtici!
Bebe_Beca,chiar ma gandeam sa te intreb daca ti-ai mai facut dozarile de anticorpi.Saptamana viitoare ma duc si eu sa vad cum mai stau.
Astept sa ne spui ce mai zice dr. de contractii.Eu le am in continuare dese,dar nedureroase,cu tot tratamentul pe care il iau.
Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
28+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg