Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Dici e minunat filmuletul! Si se vede asa de bine fetisoara, e scump rau de tot!!!

Alex 22+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Eu tocmai de aceea v-am spus problema mea, sa ma mai linistesc; alynta si maria - am reusit putin, stiu ca trebuie sa inteleg ca sarcinile sunt diferite, dar mai am pitici pe creier

didi, super filmuletul; e in 4 D? Cum a facut? L-a pus pe stick? Suuuper. Si m-am uitat si la toate pozele; o familie fericita si mumoasa foc

26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Ramonaiani...vreau si eu freziiiiiiii Aici nu sunt

Imi pare rau ca ti-am facut pofta, da' stii ca nu se mananca, nu?
Daca ai chef sa-mi trimiti si mie un PM cu un numar de-al tau de telefon (preferabil fix). Vad ca suntem casnice amandoua, ne mai trece timpul stand la taclale .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria,
Pe fetita mea n-o curteaza nimeni, ei, lasa, ca o sa-si aleaga baietei mai mari .

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor, azi am avut o zi groaznica....de dimineata control de la garda financiara, apoi protectia consumatorului...credeam ca nu se mai termina astia cu controalele si amenzile....
dupa masa m-a apucat durere de burtica...acuma stau cu laptop pe wc...incercand sa scap de crampe.....:)

24+
AMR 16 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

multumesc pt raspuns alynta.eu sunt speriata de intepaturile din abdomenul inferior pt ca sunt si la prima sarcina si nu prea stiu ce ma asteapta.am sa intreb marti di pe dna dr sa vedem ce spune.fetelor eu am luat in greutate pana acum doar 5 kg,o fii bine...e putin?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gata, am ajuns la zi cu cititul, sa vad ce-mi mai amintesc sa raspund:
Noi am fost la mare cu Saby de cand avea 6 saptamani si a fost foarte bine, i-am luat patutul de acasa si mi s-a parut foarte usor, mai ales ca mancarea era "la purtator". Pe plaja nu am stat toata ziua, dar cand mi se parea ca e soarele prea puternic o tineam pe Saby intr-un cort de plaja.
M-am cantarit si eu azi, am ajuns la 55kg, desi mie mi se pare ca mi-a crescut burta mai mult.
Oana_du, ma bucur ca merge spre bine cu catelusa, ti-am tinut pumnii.
Lauraa, am vazut poze superbe.
Picky, multumesc pentru sugestia cu adormitul Sabinei, ea a asociat pana acum sanul cu somnul, nu laptele cu somnul, de aceea nu functioneaza. Incerc sa mai am rabdare.
Strunfita, multumesc ca ai povestit ca este cu somnul la voi .
Nemo, , mi-ar placea sa vrea Saby sa doarma cu noi in pat, dar ea nu doarme bine cu noi, doar adoarme la noi in pat si apoi o mutam. Daca o lasam cu noi ne deranjam reciproc. Mi-ar fi si mie drag sa dorm cu ea in pat, sa o simt calda si dulce in brate, dar nu vrea inca.
Maria, ma bucur ca ai primit coletul. Al meu inca nu a ajuns, s-ar putea nici sa nu fi fost trimis . Eu sutien nu prea port, dar la modelul asta de la VS ma uit de vreo 3 ani si salivez, acum am prins o reducere si l-am luat, abia astept sa-l port pe sub o bluza transparenta, sa mi se vada si patratelele de pe burta dupa ce o sa nasc . De pozele tale nu mai zic nimic, am ramas cu gura cascata.
Alynta, superbe poze!
Blue, multumesc de sugestie pentru somnul Sabinei, ea nu mai adoarme singura in patut de o vreme, daca o lasam acolo cu proiector sau jucarii vine imediat peste noi in dormitor.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multam fain, ma bucur ca v-a placut bibicul meu. Dr. a zis ca are nasul meu, asa ca am iertat-o de toate pacatele
Mi-au dat ei un DVD cu filmuletul, aveam emotii ca nu o sa mearga, dar a fost totul bine, chiar a zis ca se vede perfect si de fapt am vazut si eu, fara ochelari.

Carla, tu te plangi ca ai ramas fara petitori? Cred ca o sa ai lista de asteptare la pisicute , uite aici 2 baieti valabili poate ne incuscrim la dublu

La noi au inceputt discutiile cu numele baiatului. Eram iar ferm convinsi ca avem fata si nu ne-am stresat. Dar acum ne-am ciondanit la telefon, lui Adi nu-i place nimic din ce vreau eu (Toma, Filip, Luca, Vlad) si numai din motive stupide, in schimb mi-a venit cu "Valentino Rossi". Mai negociem...

Again Carla, mi-a spus un coleg care sta prin sectorul 3, ca primaria are un serviciu special pentru reclamatii la parcari naspa si blocari de locuri de parcare, iar amenda data de primarie e de 1000 ron. Asta chiar te ustura la popou si te face sa nu-ti mai pui masina in veci pe locul ala. Cica poti sa-i faci poza si sa o pui pe site-ul primariei, poti sa-i scrii si lui Negoita ca iti raspund. Iti dai seama ce m-a marcat patania ta? daca vorbeam singura ...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Buna seara, albinute!

Laura: stai linistita ca daca ar fi fost ceva rau,nu ai simti nici o miscare.eu zic sa nu te agiti,ce din contra fii happy ca e fetita cuminte.
aqua80: din cate am citit la odiseea e normal sa simti ceva intepaturi care dureaza putin,probabil creste uterul si se impinge in organe.
dicirstea: felicitari pt bb tau,multa sanatate in continuare!
baby first: depinde la ce dr mergi,insa daca stai si calculezi cam tot acolo ajungi daca dai la fiecare in parte u.Nu mi-ai raspuns u la ce dr mergi?

Yioanna 23+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

maria: azi noapte am visat ca pap inghetata de ciocolata,hammm ce buna era,imagineaza-ti ce pofta mi-ai facut

Yioanna 23+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png

Mergi la inceput