Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona_bm spune:
Eu cred ca am votat si semnat pe toate link-urile pe care le-am gasit in discutiile despre acest proiect. Succes celor care au initiat campania si se ocupa in continuare de ea
MADYN spune:
Votat si eu!
Sinteti minunate dragelor, ati facut o treaba extraordinara!
Mady33+ si Mihai - (1-aug-2006)
flo.flo spune:
Am votat si eu.
V-am sustinut si eu de fiecare data din umbra, cu voturi, mesaje, tot ce a fost nevoie. Daca va mai pot ajuta cu ceva, va rog sa-mi spuneti si sigur imi voi gasi timp pentru a va ajuta. Numai ca trebuie sa-mi spuneti, nu ma pricep asa bine ca voi.
Ceea ce faceti voi este minunat, sper din tot sufletul sa reusiti.
Succes
Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Intrebare: Ioana, ce-ar fi daca am vorbi cu desprecopii sa facem un topic la generale separat de cel sticky (pe subiectele sticky, chiar daca sunt rosii, lumea nu intra f des...din pacate...), un subiect in care sa incercam sa sensibilizam si categoria de persoane de pe forum care nu prea intra la aspirante- sa nu uitam ca aici scriu fff multe mamici. O alta propunere: sa intram pe topic-urile pe care le frecventam mai des si sa le povestim si celorlalte fete. La noi la Azoo deja Miki-Miki a facut apelul catre celelalte fete. Sa nu uitam ca sunt subiete pentru Mamici prin FIV, Gravidute prin FIV, ma gandesc sa le scrie personal cineva care cunoaste bine fetele de pe subiect si sa le anunte, sunt convinsa ca am primi si de acolo destule voturi. |
April, propunerile tale sunt f bune, insa din pacate nu putem insista cu un nou topic la generale. Stiu ca este urmarit de prea putina lume, cum se vede din vizualizari.
Ref la subiectele unde mai putem scrie - la gravidute prin FIV a scris Luca, eu am scris la cele de Constanta.
Nu putem scrie pe tema asta peste tot, se va considera spam.
Consider ca am po****rizat destul subiectul pe acest forum. Acum depinde mult tot de noi, aspirantele, de cum transmitem mai departe, pe mail-uri, la prieteni, rude, despre vot. Daca toate fetele care scriu numai la aspirante ar vota pt ele si soti, ar fi perfect.
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Brigit spune:
Ioana, too late, ca am facut deja topic-ul...
stiu ca risc sa se inchida, pe motiv ca informatia e si in topicul sticky si pe motiv de instigare la vot ( insa am facut apelul mai voalat)
tot ce vreau e sa il vada si alti membri de pe forum, in afara de aspirante.by the way, MADYN, multumum frumos mamico pt sustinere!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
bytzi spune:
votat si in runda 2!!!
la toate cele 4 categorii
felicitari fetelor!!
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
miki-miki spune:
Scrieti fiecare la semnatura un mesaj cu litere mari sa vada tot poporul
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
miki-miki spune:
Va place semnatura mea? Dc da, si cei care doresc sa o copieze sa dea un reply la mesajul meu si acolo vad cum este scrisa. Aveti grija sa nu luati si puiul
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
LucaLuca spune:
Super, Miki! O sa-mi pun si eu semnatura temporara, ia sa vedem ce a iesit. :)
Multumim tuturor celor care au votat. Madyn, multumiri speciale, tie si puilor!
April, bun topicul la generale, si vad ca nu a fost sters/mutat, foarte bine. Trebuie facuta animatie acolo, atrase voturi.
Deja pe blogosfera incepe sa se scrie despre noi (fara ca noi sa cerem, ca pana acum:) - puteti citi aici si puteti adauga comentarii: http://polimedia.us/trilema/2009/un-grup-laudabil/comment-page-1/#comment-1679
---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
magdita spune:
Votat si eu si sotul x 4 .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !