Multumim! Votul s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Am votat si eu si sotul!
Luca,mult respect pentru ceea e faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Am votat.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Am votat si runda a doua.
Multumim si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

votat

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Votat si eu si sotul
Plus o prietena, de la alt calculator.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Votat eu, sotul, cumnatii si nepotii. Urmeaza prietenii.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Multumim. Reiau: m-am uitat in viteza pe liste si m-am cam dezumflat: suntem in concurs cu *greii* blogosferei. Nu e ca ar fi *onorant*, pe mine, una, ma doare la basca de blog in sine, mie imi pasa de idee, campanie si mediatizare. Politicienii pe care ni i-ar aduce pe tava "da, da, cum sa nu va sustin legea, treceti-ma si pe mine la catastif pe blogul al mai tare din parcare, sa ma vada votantii".

Miza chiar e uriasa. Va rog din suflet sa va remobilizati. Nu trebuie sa ne raportam la anii trecuti, cand s-a castigat cu putine voturi, blogosfera - si interesul pentru ea - a crescut, iar anul asta nu se vor mai *pierde* voturi pe criteriul "fiecare isi voteaza propriul blog" (asta a fost doar in prima etapa), in finala cei eliminati si care au deja cont vor vota, majoritatea.

Si nu, nu vor vota cu noi, ci cu bloguri *dixtractive*. Deci singura noastra speranta suntem ...noi. Familiile si prietenii nostri. Nu avem un blog "amuzant", plin de iutuburi, sa luam voturi din afara.

Abia de data asta FIECARE vot conteaza.

Am explicat aici cum se voteaza si care sunt mizele campaniei: http://.

Va rog mult sa confirmati aici cand votati. Nu treceti pe langa topicul asta, va rog. Dati un minut pentru cauza. Daca nu o faceti pentru voi, faceti-o pentru cuplurile din Romania care abia reusesc sa traiasca de la un salariu la altul si care nu isi permit nici macar analizele hormonale preliminare pentru a afla de ce nu reusesc sa faca copii.

Campania asta trebuie sa reuseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

N-a mai votat nimeni? :(

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

a votat si sotul azi.

si eu ma tot gandesc ce s-ar mai putea face sa reusim sa informam cat mai multe persoane

Intrebare: Ioana, ce-ar fi daca am vorbi cu desprecopii sa facem un topic la generale separat de cel sticky (pe subiectele sticky, chiar daca sunt rosii, lumea nu intra f des...din pacate...), un subiect in care sa incercam sa sensibilizam si categoria de persoane de pe forum care nu prea intra la aspirante- sa nu uitam ca aici scriu fff multe mamici.

O alta propunere: sa intram pe topic-urile pe care le frecventam mai des si sa le povestim si celorlalte fete. La noi la Azoo deja Miki-Miki a facut apelul catre celelalte fete.

Sa nu uitam ca sunt subiete pentru Mamici prin FIV, Gravidute prin FIV, ma gandesc sa le scrie personal cineva care cunoaste bine fetele de pe subiect si sa le anunte, sunt convinsa ca am primi si de acolo destule voturi.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput