Multumim! Votul s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

votat

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura:). Ma duc sa profit.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

am votat!
votez si maine de la serviciu! Ca mai e un calculator ce trebuie utilizat!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Suntem mentionati pe realitatea.net printre blogurile calificate la trei categorii la BF (nu au luat in considerare microblogging-ul, sunt cele doua categorii cu vot po****r, plus categoria jurizata, "blog de produs/brand", unde inca suntem in concurs): http://www.realitatea.net/a-inceput-etapa-a-doua-de-votare-la-roblogfest_470167.html

Puteti lasa comentarii!

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Am comentat si eu pe realitatea.
Daca va pasioneaza jocurile puteti castiga un xbox pe site-ul lor daca pariati corect castigatorii.
Pe site la roblogfest am vrut sa spun

Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Votat si eu si sotul, la toate categoriile unde e inscris blogul.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

e abia prima zi de vot si deja s-au dat 5.500 de voturi??? asta in conditiile in care in prima runda s-au strans intr-o saptamana 9.500...woooow

o sa fie greu de tot, tre sa mai reusim sa mobilizam lumea!

la blog colectiv unul din contracandidati e blogul Mediafax.
http://www.mediafax.ro/cultura-media/blogul-mediafax-este-finalist-la-roblogfest.html?1706;4020495

Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Da April, sunt 5500 voturi pt ca aveau conturile deja facute
iar mediafax a dat aseara stire pe flux ca blogul lor s-a calificat in finala si si-a mobilizeaza toti colegii sa ii voteze. Avem concurenta f mare.

Haideti fetelor sa le facem o surpriza! Miza noastra e mai importanta!!!

Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

votat

Mergi la inceput