Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Tre sa cumpar storcator de fructe pt pitzi si nu stiu ce e mai important sa caut?? Puterea lui, capacitatea sau ce??? |
putere, demontare si spalare usoara si nivel de zgomot, desi asta din pacate este mana in mana cu puterea.
Robotul meu (unul multifunctional de la Phillips) se curata si demonteaza f greu, si partile sunt f mari si abia incap in chiuveta. Razulta enervare la maxim.
Daca aveti blender acasa, din ala cu pahar mare de sticla cu cutit pe fund (e pt shakes si cocktails), incercati mar, banane, ananas in el intai. Vedeti daca ii place copilului asa ceva, si poate nu mai bagati bani in inca un obiect.
Eu ii dadeam lui Teo ananas si mar asa.
la storcator:
putere medie (400W) = suc putin, dar pulpa ramane zemoasa si se poate manca si ea ca atare.
putere mare = suc mult, pulpa praf, se arunca.
putere insuficienta (<350W) = risipa pt ca suc nu-i destul, pulpa nu-i destul de fina, iar morcovi sau ceva mai tare nu stoarce calumea.
Hope it helps.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
Anca iti multumesc si eu pt raspunsul cu curierii.
As vrea sa trimit la cineva din lucrurile baietilor, si carucior de exemplu e cam voluminos. Daca nu are pe cine trimite la bucuresti, o sa vad cum fac...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Nerantula spune:
citat din mesajul lui nikolici nerantula am emotzii pt mine si de acum si pt. Ai vreun simptom ceva( fara a se pune ca nu te au vizitat ruhii???Eu de ceva zile imi vine sa vomit, imi e foamee dar rau de zici ca lesin in momentul ala si sunt f.f. obosita.Anway iti tzin pumnii ca stiu ca ti doresti. Maine bem sampanie...I KNOW IT...I FEEL IT PS. As face si eu un test dar nu dau nene 400 ron in banii nostrii pe testul lor elvetian, asa mai maresc suspansul pana sambata sau pana duminica asa sa i fierb pe ai mei bine Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Nikole, nu am nici un simptom de gravideala si, cum nu prea cred ca-s , nici nu mi-am indus subconstient vreunul . Cel mai probabil e o dereglare hormonala, dar voi face, totusi, maine testul, ca sa-mi pot suna doctorul si sa-l intreb ce pot face sa ma reglez la loc. Si el imi va pune, bineinteles, prima intrebare daca sunt sigura ca nu-s insarcinata.
Acum, insa, am alt pitic: pentru ca suspiciunea mea se datoreaza faptului ca am facut in preziua in care asteptam rushii si poate, atunci, a fost de fapt ovulatia, mi-am sporit muuult sansele ca o eventuala sarcina sa fie tot cu , iar eu as vrea ... Insa cum o vrea DD ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
andy.p spune:
Anca ca e de dragutza CArla
Nerantula tinem pumnii sa fie cum vrei tu
Nocom/b] eu am unul mic de la moulinex..se foloseste usor ca are parti mici si usor de demontat,cam 100 Ron am dat pe el in Carrefour.
Acuma am vazut e exact ca al Ancai
[b]Bitza si noi tot in cautari de scaun de masa,felicitari ptr achizitii si succes cu diversificarea
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
baby_boy spune:
citat din mesajul lui Nocom Am si eu o intrebare Tre sa cumpar storcator de fructe pt pitzi si nu stiu ce e mai important sa caut?? Puterea lui, capacitatea sau ce??? MULTUMESC |
Nocom...eu cand am ramas gravi ..mi-a facut soacra-mea cadou..un storcator..ca o sa-mi trebuiasca..este un Zelmer Silver..este micut..si foarte bun..se spala repede....are 250 de wati. si nu cred ca a fost nici scump rau..eu ti-l recomand
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
baby_boy spune:
Nikolici vazut pozici cu plimbaretele..frumoase
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
CD27 spune:
nikolici ce fete frumoase am vazut in poze
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
angelynna82 spune:
Am venit si eu...nu am facut nimic pentru ca ordonanta aceasta este pentru mamicile care sunt la al 3 lea copilas...si care au nascut incepand cu 2006, deci eu nu pot lua nik ata ete, bine macar ca m-am informat
Pupici fetelor pt sprijinul vostru
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia intrebare intrebatoare: Ati folosit vreodata serviciile CURIERO, FAN CURIER sau CARGUS ca sa trimiteti prin tara diverse? Daca da, cum se procedeaza, cam cat costa, te ajuta ei sa ambalezi lucrurie mai mari, etc. Merci mult. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Fan Curier am folosit eu acum vrea 2 ani si au fost seriosi, au luat pachetul amambalat de catre mine si au fost promti
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
cristineescu spune:
La multi ani Andrey Daniel de andrey2008
La multi ani Eva Maria de andreutac
La multi ani Alessandra de danucu
La multi ani Eduard Mihai si Robert Gabriel de luminita2008
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN