Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Salut Monica. Am fost doar cat sa facem prezentarile si sa beau o cafea, ca asa-i filmu cu turele lui sotu si cu masina noastra. Au intrebat fetele de tine. Deci...cu Cristina m-am dus si am avut ocazia sa vorbesc mai mult, in rest ce sa .. in juma de ora. Cu Claudia am mai vorbit, caci soacra-sa si sotul ei sunt colegi de munca cu mine. Voi ce faceti, cum mai esti? Diana? Va pup. A, Ada zicea ca semanam putin (noi doua). mishutza, este adevarat ca e aiurea sa dai pentru o simpla raceala antibiotic. Pediatri buni sunt in Arad. Noi mergem la medicul de familie care este pediatru, se numeste Maghera, eu sunt foarte multumita de el. Ar mai fi (mai renumiti) dr.Geanta, dr.Satmareanu. Poate mai zic si fetele de alti medici de care stiu ele. Multa sanatate bebitzei. Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Si da, mai sunt racita, nu stiu ce gasesc virusii astea la mine de nu ma lasa odata in pace.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noo chiar a fost fain la intalneala AM inchis Retro, am dus acasa una bucata gravida si am taiat-o in cautarea unui birt Intr-un final ne-am oprit la Smart, unde eram noi 5 (eu, Ada, Anca, Flavia si Cristina) si vreo 10 barbati, dar tot noi am inchis si Smart-ul
GabiB, ma bucur ca te-am cunoscut! Eu am spus ca semeni cu Moni, aveti trasaturi comune! Si Gabitzica e colega cu tine, si ea presteaza tot la Directie ca si Clau meu

mishutza, medici pediatrii buni sunt si in Arad. Eu oricand as merge pe mana pediatrei Marienut si pe "prietenu" nostru, a majoritatii celor de pe acest topic, homeopatul Bancila. Eu la Geanta n-am sa mai apelez niciodata, nu ptr ca n-ar fi un pediatru bun ci doar ptr felul in care i-a vorbit lu Raul.

Moni, daca n-ai fost cu noi n-am avut cine sa ne faca poze

Stiti voi ca Claudiu n-a reusit sa-l culce pe Raul? Era 1 si ceva cnad am bagat cheile in usa si am ramas tampita sa-l aud pe Raul...cica n-a vrut nicicum sa doarma fara povesti si doar citite de mine Vreau sa va spun ca m-am descultat rapid, am pus mana pe carte si dupa 2 fraze citite mi-a adormit...vai si ce ciuda i-a fost lu Clau, ca cica se chinuie de vreo ora sa-l faca sa doarma si n-a reusit nicicum

Noapte buna va doresc!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, eu am fost prima care i-a zis la Gabi ca seamana cu Moni, inainte cu ceva minute sa zici tu. Deci stie Gabi ce zice.
Chiar ca ne-am distrat aseara. Am dat si ture de centru. Azi dimineata eram zombi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mishuta, si eu il recomand pe "homeopatila" Bancila. Dr. Geanta e cel mai renumit dar nici mie nu-mi (mai) place.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Neata, fete. Profit ca nu s-a trezit pitica mea.
Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc, imi pare rau ca nu am putut sa raman si sper ca asta va fi prima dintr-un sir lung de intalneli intre gagici.
Claudelu, are Ada dreptate, ea a zis prima. Dar nu asta conteaza, sa asteptam comentariile lui Moni, eu una sunt tare curioasa. Draga mea, fi fericita, piticutza mea nu m-a bagat in nici o seama cand am intrat, este modalitatea ei sa-mi arate ca e suparata ca am plecat fara ea. Adica, vine cam asa - ce, tu mergi la distractie si pe mine ma lasi acasa?!? Pupici la toate fetele, weekend placut la toata lumeaGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

no bine, no, fie cum ziceti voi
Io propun ca urmatoarele intalniri sa nu le mai facem la Retro ca sincer pe mine m-a dezamagit mancarea

Eu sunt treaza de la 8:30...mi-a dat Raul o trezire ca'n filme...a venit in camera si a inceput sa strige la noi sa ne trezim si Doamne ce as mai fi dormit

Ce vreme urata e afara Sa speram ca la Straja nu ploua si poate Ali sa schieze

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, tu te plangi ca te-ai trezit la 8.30??? Dar eu la 6.30 ce sa mai zic, tot copilul e responsabil cu trezirea Acum mi-e rau de oboseala, imi face sotul apa cu lamaie si cu zahar, tare as fii vrut sa vin si eu in birt aseara, dar m-am temut ca o sa obosesc prea tare....si asa sunt lesinata acum .
A fost fain la intalnire, eu nu stiu cand o sa mai prind curand alta.

38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Aaaaa, am vazut dimineata la stiri ca e cod rosu de gripa in Romania Eu sunt cam paranoia in cazuri din astea. Aradul nu era pe harta inca, dar era Timisoara si mi-e de-ajuns.

38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Chiar a fost super aseara, de mult nu m-am mai simtit asa de bine. Ovi nu a avut treaba cu Alex, au mancat si au adormit impreuna in pat, apoi l-am trezit eu cand l-am sunat si l-a pus pe Alex in patut. Totul bine si frumos.
Clau, ce viteaza esti, ai reusit sa scrii si pe forum azi-noapte.
Pe mine m-a dezamagit mancarea de la Retro data trecuta cand am fost, de asta am comandat doar desert aseara. Abia am reusit sa adorm azi-noapte, m-a dat peste cap Cola de la Smart.
Chiar ma gandeam ce bine ca am fost ieri cu Alex in parc, ca acum cu vremea asta....

Mergi la inceput