Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 17
adablackcat spune:
Clau, ma bucur ca reusesti sa vii!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Deci pana la urma ramane Retro la 20?
Ada, Clau, Flavia, Gabi.B, Cristina, eu....cine mai vine?
38+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
gabitzica spune:
Diana, condoleante!
Ioana ce telegrafica esti!( eu vorbesc!
)
Carmen ma bucur ca e ma bine Serban.
Flavia, am vazut poza cu nepotelul tau. Ce falcute are!
Seamana cu Mihaela bine.
mishutza spune:
Fetelor,vad ca sunteti la o intruneala,distractie placuta.As avea o rugaminte la voi,sotul meu este din Arad,si implicit cumnata mea,care are o bebitza de 7 luni.As vrea sa va intreb daca, cunoasteti un pediatru bun,care sa inteleaga ca o simpla raceala nu are nevoie de antibiotice,cam asta e durerea cea mare.I-am sugerat cumnatei mele sa caute un alt pediatru,dar mi-a spus ca nu stie altul,si ca toti sunt la fel,dar eu refuz sa cred asta.Voi ce experiente aveti?cunoasteti pe cineva?
Va multumesc
gabibociort spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mishutza Fetelor,vad ca sunteti la o intruneala,distractie placuta.As avea o rugaminte la voi,sotul meu este din Arad,si implicit cumnata mea,care are o bebitza de 7 luni.As vrea sa va intreb daca, cunoasteti un pediatru bun,care sa inteleaga ca o simpla raceala nu are nevoie de antibiotice,cam asta e durerea cea mare.I-am sugerat cumnatei mele sa caute un alt pediatru,dar mi-a spus ca nu stie altul,si ca toti sunt la fel,dar eu refuz sa cred asta.Voi ce experiente aveti?cunoasteti pe cineva? Va multumesc ![]() |
fericita de
MARIA (07.08.2007)ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
monica70 spune:
Hei,nu ziceti nimic? Cum a fost la intalnire?
Gabriela fusesi si tu? Mai esti racita?
CRISTINA deja am trimis pe sot cu o pereche de blugi deocamdata,maine e gata deja 
MONI
17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
mishutza spune:
Gabi,nush cum o cheama pe pediatra,oricum a fost si pediatra lor,a mamei copilulu si a sotului meu,deci e mai in varsta,ma gandesc ca de asta are si ideile att de invechite,ca antibioticul e un fel de panaceu.

si Raul-Andrei