Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, da, vin si eu, tocmai il anuntam inca o data pe Sorin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, eu mi-am modificat 2 perechi de blugi, in sensul ca le-am dus in Jackson unde e o croitorie pt gravide. Cu 15 ron iti taie talia si iti pun burta elastica. Au si haine facute gata,dar mai scumpe.

38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA super ideea ,cam pe unde in Jakson? Si asa am doua perchi de blugi ce imi erau usor cam largi - dar acum si aia ma strang tare deja .

MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Ioana! Multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti , alturi de familia ta draga.
Eu nu stiu daca vin miine, ca a venit azi maica-mea la mine si sta vreo 2 zile.
Alina M si Alina.a concediu placut va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci ramane Retro? Nu incercam altceva?
Ma duc sa culc fetele (Iulia si Elisa) ca azi n-au dormit la amiaza. Au inceput un puzzle si tot vor sa-l termine dar nu pot de ras.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana La multi ani! numai bucurii,impliniri,sanatate si fericire alaturi de cei dragi!Alina.a asta da surpriza!
Flavia sa ne pui poze cu nepotelul si sa ne povestesti despre cum l-a primit surioara Lisa.
Diana condoleante.Ne vedem la serbare.
Gabi neasteptat diagnostic.Las' ca va fi bine.
Moni inca nu se stie ce va fi in burtica?Ai grija cu contractiile!Las-o mai moale.
Miha nu mai dai nici un semn de viata pe niciunde?

La intalnire spun pas si de data asta din mai multe motive.Va urez distractie placuta voua!

Cat despre butoi,am fost salvata de Serban ,care de 2 zile mananca bine si e tare fericit .Asa ca mi-am incarcat bateriile.

A mai cumapart cineva Magic English de la DeAgostini ca sa impartasim impresii?
[/i]

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, intri pe langa policlinica de copii si mergi pe langa gardul cu centrul de zbor, oricum au reclama mare la intrarea in Jackson (cea cu campusul). Se poate intra si din exterior si din interior, se vad de afara masinile de cusut... Daca nu te descurci, intreaba, ca toata lumea stie pe acolo. Ti-i modifica chiar in aceeasi zi.

38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA mersi mult

MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc mult de felicitari, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana
Sa fi sanatoasa si iubita!
si scuze de intarziere

Diana, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Fetelor vin si eu diseara La Retro a ramas? Mie-mi place tare mult la Michelangelo pe Unirii, dar nu au mese decat de 5 persoane si probabil ca trebuie facuta programare

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput