Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 19
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Aaaaa, am vazut dimineata la stiri ca e cod rosu de gripa in Romania ![]() ![]() Eu sunt cam paranoia in cazuri din astea. Aradul nu era pe harta inca, dar era Timisoara si mi-e de-ajuns. 38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator |
Io nici nu ma mai uit la porcarii de astea...numa rosu vad in fata ochilor...cod rosu de gripa, cod rosu de inundatii, cod rosu de saracie, cod rosu de prostie...rosu peste tot in Romania, mai bine ne-ar sterge de pe harta lumii ca oricum se pare ca suntem in plus

Data viitoare va propun sa mergem la Michelangelo. Mancarea e super buna si parca si mai ieftin...si portiile mai mari, nu de astea de criza
Miha, cum e Victoras? ce dulce a fost aseara

Claudia
si Raul-Andrei
gabitzica spune:
Gabi B unde lucrezi mai exact in Primarie?
Imi pare rau ca am ratat intalneala...
M-am uitat pe camerele web de la straja , dar nu am vazut nici un membru al fam. Morostes.
Vrea sa stiu mai exact in ce sens v-a dezamagit mancarea la Retro? A fost prea putina? Sau nu a fost buna?
maria_rubi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Claudelu
Io nici nu ma mai uit la porcarii de astea...numa rosu vad in fata ochilor...cod rosu de gripa, cod rosu de inundatii, cod rosu de saracie, cod rosu de prostie...rosu peste tot in Romania, mai bine ne-ar sterge de pe harta lumii ca oricum se pare ca suntem in plus ![]() ![]() ![]() [b][font=Comic Sans MS][navy]Claudia si Raul-Andrei ![]() |
Clau esti totala

A propos de Geanta, eu n-am avut nici o tangeta cu el, dar cand eram cu Mara in spital am vazut cum vorbeste cu copiii si parintii, mi se pare un pic cam dur ori, dupa parerea mea, un pediatru ar trebui totusi sa manifeste o oarecare blandete in glas si atitudine. Marianut e ok

Am culcat copilul, fug si eu la somnul de pranz. Clau, te bagi?
38+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
Claudelu spune:
Gabi, pe mine m-a dezamagit calitativ
Si mie imi pare rau ca n-ai reusit sa vi, chiar ne-am simtit bine!
Cristi, eu am o experienta nu tocmai placuta cu Geanta, despre care prefer sa nu vorbesc pe forum, dar daca pana atunci il recomandam cu mare incredere de atunci nimanui nu i-am mai spus de el 
Somn? sincer, nu prea mi-e somn acum...ma duc si eu sa hranesc una bucata copil si nani...iar io cred ca mai hoinaresc pe aci
Claudia
si Raul-Andrei
cristinacsa spune:
No vad ca aveti chef de vorba...
A fost super aseara...
Despre pediatrii eu nu prea am avut de-a face cu ei, am o vecina care e pediatra, dar nu are cabinet in Arad, ci in Ch Cris...
ce vreme nasoala...
Si mie mi-e cam somn...
Cristina si gemenele
monica70 spune:
Saluti haideti la o cafea ca eu acum o beau.
Ma bucur ca v-ati distrat aseara si inca cum
Pe jumatate eram gata-gata sa vin,la ora 19 inca ma gandeam daca sa ma echipez si sa ma arunc intr-un taxi? Da' lasa ca poate data viitoare o sa fiu mai in forma.
Gabi.b (asa te apelez de-acum ca e mai scurt
) sa stii ca mi s-a mai spus ca semanam si atunci la ziua Dianei mi-au zis niste prietene si alte cateva care au vazut pozele.Ma rog io alba,tu neagra ... da' probabil ca o fi ceva daca zic atatea.
MONI
17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Gabi, eu doar carbonara am mancat pana acum la retro (de trei ori), si de fiecare data portia a fost mai mica (aseara nici macar nu m-am saturat) si nici bune n-au fost. Costita din ele numai costita n-a fost...si sosul de pe ele era cumva acrishor...chiar n-au fost bune de data asta. Dar papanasii au fost buni...gretos de buni.![]()
Si mie mi-e somn dar ma duc in birou sa mai lucrez daca tot n-am prunci. Am facut azi paine...de mult n-am mai facut. [b]
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Ioaiiii si eu cat am asteptat atunci dupa tiramisu ala si cand l-au adus era cat unghia 
![]()
MONI
17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
ancapolgar spune:
Dintre pediatrii si mie imi place Marianut. Mi/a placut mult si Teodorescu, dar ea e f ocupata cu sefia de sectie de la matern.
Calitativ m-a dezamagit si pe mine Retro, dar papanasii chir au fost f buni. As mai manca o portie.
Sper sa imi primesc si eu azi Super Slim - ul, poate scap de pofte.![]()
monica70 spune:
Hai am uitat: daca stiti pe cineva care are de vanzare (second) un bouncer (balansoar) dati alarma.Din ala simplu,nu electronic.Cel al Dianei (unul Chicco tot second) s-a facut praf si l-am aruncat, ca l-am folosit pana dupa ce avea un an la ce mare si grasa era
Au fost luni in sir in care numai leganata in el adormea 
MONI