Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
azi l-am cantarit pe Darius ... are 8.900 cu pempers si badii si 8.700 gol... deci mia luat 500g luna asta... eu zic ca e bine...la ce energie are...
a papat ceva mai bine dupaamiaza... chiar daca masa a fost la 3.20 in loc de 2.00
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Placinta cu mere: cam 500g faina,un vf de cutit de sare, zahar cat vrei,un galbenus,un plic de zahar vanilat,o jumatate de cubulet de drojdie dizolvata in lapte, cam o cana si ulei cam o canita, le framanti lasi la crescut, apoi faci foi, intinzi merele rase,pui zahar cat vrei, eventual si un pic de scortisoara, le rulezi ,pui in tava, ungi placinta cu ou si o dai la cuptor.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
moldoveanca spune:
Ani a luat foarte bine in greutate si ma speriasem ca-i dai copilului carne noaptea![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
In urma vizitei la oftalmolog m-am ales cu una bucata de ochelari si ma chinui sa ma obisnuiec cu ei
Da parca altel e viata acum vad si eu bine si pot citi fara sa am dureri de cap
Am fost si la dentist azi la un control de rutina si am doua carii ascunse bine plus gingii imflamate asa ca saptamana viitoare am de lucru
mami fericita de Vladut Dominic
alynta27 spune:
Mai Teo vad ca ai inceput sa te "repari"! E bine sa o iei din timp cu dantura! Iar la ochelari e bine ca nu ai mai amanat! Tot liceul mi-am dorit sa port ochelari! Mi se parea ca dau bine! Zi si tu ce minte... Din fericire nu am nevoie de ei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, vad ca si Emma zice ca si mine ca ii faci ziua mai buna. Deci sa nu mai fugi. Da? |
hmmm, eu stiu?

ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Tot liceul mi-am dorit sa port ochelari! Mi se parea ca dau bine! Zi si tu ce minte... |
Mai stiu pe una ca tine

ralnied1 spune:
am ras cu lacrimi de perluta lui Robert 
E bestial copilul asta, pe bune. Cui ii seamana, oare?
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Miha e tare haios Robert mie mi-e groaza de aceste discutii trebuie sa ma documentez de pe acum ce sa-i spun ![]() |
Oricat te-ai documenta tot ti se pune un nod in gat cand te trezesti cu intrebarea-n freza.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...