Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Va intrebam cu ceva vreme in urma de un cardiolog...am gasit unul pana la urma,am fost la control si cica n-am nimic.
Dupa ce mi-a zis ca n-am nimic parca mi-au trecut si durerile
,dar acum iar m-au apucat.Ce sa fac?Sa mai merg o data la doctor? ![]()
Cu toate junghiurile,tot beau o cafea de la Lacramiora,ca-mi cad ochii. Cred ca n-ati baut-o pe toata,ca eu vin cu prajitura ![]()
Eu la Robert pana la 1 an jumate nu mi-am batut capul cu olita. Am mai incercat de vreo 2 ori sa-l pun,dar n-a vrut asa ca n-am insistat. Cand a fost el pregatit pentru asta,am scapat de scutece in cateva zile. 
La fel voi face si cu Amira.Nici ea nu vrea sa stea,asa ca lasam operatiunea mai pe la vara. ![]()
O vom face cand va fi pregatita si va sti exact ce-i cer si la ce foloseste olita. ![]()
Din cate imi aduc aminte,nu mai am acum in casa,in prospectul de Oscillococcinum scrie ca se poate administra si sugarilor.E un remediu homeopat si nu are efecte adverse si interdictii legate de varsta.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Mai Miha chiar era nervos?!
Super replici! Acusica imi vine si mie randul la explicatii! Incerc sa-ti dau puncte pt blog, dar nu stiu unde! 
Cred ca pana la urma e fain afara!
De o saptamana vreau sa ma epilez, cu aparat bineintes, dar aman de la o zi la alta! Mi-i cam greu cu aplecatul, cred ca de asta ma tot codesc... Daca nici azi nu reusesc va pun sa-mi faceti galerie poate, poate!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
in sfarsit un pic de liniste.... Darius a adormit pe la 1 si am zis ca stau si eu un pic poate ador... dar de unde... nu pot sa inchid un ochi ziua....
alynta cred ca este si de la dinti/ gingii... sunt f unflate... de dimineata pina la 1 a tinuto intrun tipa... in patut nu, in pat la noi nu... in leagan nu.. in brate nu... nununu...iam dat 4 ml de panadol... si sa potolit.
ma duc la el... ca doarme la noi in pat... cred ca o sa iesim un pic la pplimbarre... ca a iesit soarele... acum de pinde cum se trezeste cu fata in sus sau la perna![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moldoveanca spune:
Ani am si eu o intrebare la tine.I-ai dat carnita de pui si branza seara?Eu asa am inteles![]()
mami fericita de Vladut Dominic
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pastiluta roberteasca Acu vreo cateva zile ma intreaba de ce i se face cucu mare. ![]() Si dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos". ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
prea tareeee....Michelle si Dominic
moldoveanca spune:
Miha e tare haios Robert mie mi-e groaza de aceste discutii trebuie sa ma documentez de pe acum ce sa-i spun
ghinetz spune:
Saluty!
Miha, nervosi unii dom'le, de dimineata. Pai o sa o fericeasca pe nevasta-sa asa, inainte de a pleca la serviciu. [-:)))]
Daniela, am uitat sa te intreb: dr Galearschi are tarif fix? Sau cum se procedeaza???
Alina, sa ne spui daca [unem ori nu majoretele la treaba.
Kriss, ei? E cu ochi??? ![]()
Byu, cum faci tu placinta cu mere? Eu m-am profilat pe strudel cu aluat foietaj, dar as incerca si altfel. La noi orice e cu mere se mananca f bine. Suntem fani, adica
Michelle, ai gasit bona?
Lacramioara, bine ca sunteti mai bine. Muuulta sanatate. Beau cafeaua ta si de aici.
Teo, eu deocamdata le fac cunostinta (lui Victor cu olita si cu reductorul) Dar astept sa vina vara, sa putem renunta la pantalonasi grosi si chiar sa stam in funduletul gol. Stefan a facut direct la wc, cu povestea: "pipi tau se intalneste cu pipi al Anei de la parter. Waw! Ce interesant..."
A priceput si a mers repede. Victor deocamdata imi arata burtica cand face kk si apoi vine si ma ia de mana si ma duce la pampers. Dupa ce a facut, desigur. Nu vrea inca sa stea nici pe olita, nici pe reductor. Neplacut e ca la noi nu o sa mearga cu exemplu, ca pe fi-miu al mare l-a apucat mai nou rusinea, si inchide usa cand merge la baie. Nici sa il schimb de chilotei nu ma mai lasa. Uita ca la baie vad tot, daca vreau ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
moldoveanca spune:
Bine am inteles cu olita sa nu-l stressez o sa incercam si noi la vara deocamdata ne jucam cu ea
Multumesc de raspunsuri
alynta27 spune:
Mai fetelor nu mai puneti majoretele caci reusii cu epilatul!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Ani am si eu o intrebare la tine.I-ai dat carnita de pui si branza seara?Eu asa am inteles mami fericita de Vladut Dominic |
NUUU.... iam facut branzica ( lapte fiert+ calciu) si iam fiert carnita....ca in timpul zilei nu am cum... ca bucataria noastra e jos si noi stam sus.....Carnita si branzica eu io dau la 14.00-15 dupa amiaza
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa