Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Stefan a facut direct la wc, cu povestea: "pipi tau se intalneste cu pipi al Anei de la parter. Waw! Ce interesant..." |
Ce idila s-a incropit pe canalizare...

| Uita ca la baie vad tot, daca vreau |
Respecta draga rusinica baiatului si nu mai trage si tu cu ochiul.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca In urma vizitei la oftalmolog m-am ales cu una bucata de ochelari si ma chinui sa ma obisnuiec cu ei ![]() |
Bun venit in clubul ochelaristilor.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 am ras cu lacrimi de perluta lui Robert ![]() E bestial copilul asta, pe bune. Cui ii seamana, oare? |
Nu stiu mey...nu stiu...Ca io-s o serioasa...
Miha si comorile
ghinetz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce idila s-a incropit pe canalizare... ![]()
Respecta draga rusinica baiatului si nu mai trage si tu cu ochiul. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Cool aia cu idila.

Iar de respectat, as respecta io, da daca dumnealui nu se stie a se sterge singur....

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Celia spune:
Ce-mi place....se intorc vremurile de alta data...
Discutii si preocupari interesante au baietii de mici cu replici pe masura... Stau cu Deea in brate ca e maraici si ma amuz bine de postarile lui Miha si Oana.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si
pentru cine doreste.... si in vena pentru cine doreste... 
Miha, super Robert cu ... pastila. Cred ca e cel mai pontos copil din cati stiu eu. Asa am ras cand am citit... Iar prajitura.... n-am cuvinte.
Ani, un
lui Darius sa-l mai lase durerile de dintisori. A luat bine in greutate. Pe masura ce cresc iau mai putin.
Teo, bine ca ai descoperit cauza. Ma bucur ca in rest e ok. De cavaler nu mai zici nimic?
Celia, un
Andreei sa-i treaca supararea.
Noi, tot cu mucuti, dar in rest ok. Vorbeste de nu se mai opreste si din ce in ce mai bine.... nu mai trebuie traducator....
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aeperju spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pastiluta roberteasca Acu vreo cateva zile ma intreaba de ce i se face cucu mare. ![]() Si dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos". ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
ha ha ha ha ha ha ha ha ha! E belea fii-tu!
------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Lacra , multumim. Speram sa-i treaca cat mai repede lui Stefy-vorbareata.
Emma , ce ne mai zici de papanash?
Teo , ati terminat bagajele?
Raluca , iar e Casi plecat cu tataie? Ca e frumos afara.
Eu am trimis-o pe Deea la mamaie ...caci cu ea acasa nu apuc sa fac mare lucru si trebuie sa inchei o situatie ca e sfarsit de luna maine...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni