Mamici prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 6
manumanu spune:
Kla, imi pare tare rau!
Bianca, bine ai revenit, sa-ti traiasca bebe David, sa fiti sanatosi cu totii si sa treaca colicile! Refacere usoara!
Andrada, felicitari pentru fetitele grasunele!!! Sunt foaaarte bine! Ai mei la 3 luni si o saptamana au asa: el 5400 gr, ea 4500 gr. Cam putin, dar asta e, dr zice ca sunt fff OK. Probabil n-a fost bine ce lapte le-am dat de la inceput, de n-au crescut asa bine, sau poate ca nu... asta e. Pe el l-am trecut pe Humana 2,ca a zis dr ca e ca de 4 luni, dar nu sunt prea multumita de cum mananca. Au inceput sa doarma mai bine noaptea, nu se mai trezesc intre 12 si 5 sau chiar 6.
Diversificarea o vom incepe si noi la 4 luni, cu cereale fara gluten.
Mamicile de gemenei mai mari, copilasii vostri cand s-au "descoperit" unul pe altul si cum s-a produs evenimentul? Eu ii mai pun fata in fata dar nu reactioneaza inca.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
dream1971 spune:
Fetelor va multumesc mult de primire. Asteptam de mult acest moment asa cum tot demult il astept si pe bebe sa vina. acum numar orele si zilele si ma sa fie sanatos.
Aurel- Cris ti-am urmat sfatul . Sunt sigura ca voi avea nevoie de sfaturi si voi sunteti cele mai in masura sa le dati. mamica si printesa Bianca. Si pentru ca nu stiu cum vor decurge urmatoarele zile sau ore ii zic si aici dar putin in advans Biencutei. Sa creasca mare si sanataoasa si sa-si bucure mereu parintii!
Andicu nu am mai scris dar am citit si m-am uitat cu multa placere la poze. Filip e o mandrete de baiat. Sa-ti traiasca! Tare imi doresc sa fie si bebele meu la fel. Sper ca in curand sa vina si surioara
Pussi tu nu mai arati poze cu tustele tale? 3x
Cellu ce mai faci? mami si pe George!
Kla imi pare tare rau draga mea. Daca a mers odata poate se va putea si a doua oara. Nu te lasa!
Mada, Sofiuca e o bomboana de fetita. Iti vine s-o mananci. Super pozele de la aniversarea de un an!
Denisa sper ca acum sunteti sanatosi si nu mai aveti probleme
Ginger 3x
Moni profit ca mai citesti aici sa te felicit pentru fetite. Sarcina usoara pana la capat!
Rami sper sa intri curand aici. Felicitari mamico!!!!! Sa-ti traiasca comoara si sa fie sanatoasa!
Bianca, tu, Rami si Amzu ati fost cele mai apropiate de mine si v-am urmarit cu inters. Felicitari pentru minunea de baiat! Sa va traiasca!
Liana special si te asteptam curand cu vesti!
toate celelalte mamici fara exceptie. Scuze ca m-am lungit atat dar chiar mi-ati lipsit!
kittyke spune:
Manumanu in sfarsit am vazut si eu pozele cu bebicii tai , sunt foarteeeeee dragute sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Dream nastere usoara si un bebe sanatos (am ramas cu gura cascata cand am vazut ca trebuie sa nasti n-am stiut ca esti gravi)
Noi suntem bine , am inceput si eu diversificarea cu cereale si azi le-am dat suc de morcovi ...le-a placut
Gata s-a trezit " domnul" ...am treaba
De Martie pentru toate mamici
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
kla78 spune:
va trimit cate un buchet mare de pt fiecare in parte si o primavara frumoasa va doresc alaturi de familie!
multumesc de sustinere sunteti niste dragute si fete cu suflet mare cum rareori gasesti printre oamenii de langa noi,de aia va iubesc si v-am iubit de cand m-am inscris pe DC.
eu incep sa-mi revin,de fapt ma lupt cu mine sa-mi revin pt Denis ca are nevoie de mine,dar e asa greu,as vrea cateva zile sa fiu singura si sa urlu pana trece durerea din suflet,nu a fost o sarcina dorita,dar s-a intamplat si m-am bucurat visam la ziua cand nasc,si ma gandeam ce reactii o sa aiba Denis si cum va fi cu 2 bebeii,of era asa de frumoas,si acum simt un gol in suflet,incerc sa nu ma mai gandesc dar nu pot,poate problema e ca inainte sa aflu ca sunt gravi eram putin depresata,apoi cand am vazut 2 liniute mi_a trecut orice urma de depresie si una peste alta am pierdut sarcina,asa ca acum s-au adunat toate,oboseala,stres,etc dar incerc sa fac fata.
imi cer scuze ca va umplu capul cu gandurile mele dar numai voua va pot spune cum ma simt exact ca inainte cand faceam tratamentul pt fiv.
DREAMnastere usoara si recuperare rąpida.
cam atat a retinut neuronul meu la ora asta,fug la treburile mele,curat,spalat,calcat.
va pe toate si pe bebicii vostri!
pussi spune:
O primavara frumoasa si vesela va dorim.
luca luca misiune indeplinita
adaca in poza in care sunt toti trei cu cravata ... parca ai tripleti. Rares e asa de matur!
Delia super pozele cu Rudy la gradi la marea sarbatoare!
dream ce trece timpul! Sa treaca peste voi cu bine marele eveniment! Sa fie DD cu voi! O sa-ti trimit linkul cu pozele ... ca fetele tot le-au vazut!
va las ca am treaba
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Julia75 spune:
Aurel Cris, era o placere sa votez pe Bianca, e frumoasa foc cu o poza foarte reusita, si noi suntem frumosi dar n-avem asa poza reusita
Kla imi pare rau!
Dream, nastere usoara si bebe sanatos!
Bianca, felicitari pentru bebe David! Si noi tot mai avem colici la 2,5 luni, am incercat si faimosul Infacol dar nu ne-a ajutat, urlam zilnic nu mai stiu ce sa fac. Am incercat si cu ceai de anason (is seminte mici de tot si la noi), bea foarte putin ceai pe zi si n-am observat sa-l fi ajutat deloc.
Moniland, felicitari pentru fetite, abia astept sa te muti incoace cu bebeii sanatosi.
Miha, noi ziua mancam la 3 ore, noaptea ne trezim de 2 ori inca, rareori doar o data. Am un fomist, la 10 saptamani are 7.000 gr.
adaca spune:
PUSSI Peste cativa ani nu o sa se mai vada diferenta dintre ei. O sa zic ca sunt tripleti
Rares azi s-a trezit cu noaptea in cap(6:30) si obosit s-a lovit la obrajior. I-am pus si lingura rece si comprese cu batista, dar abia a stat.
Stiti ceva vreun unguent cu ce sa dam?
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Moniland spune:
Dragele mele, la vara ma mut la voi. Acum imi creste burta de nu se mai opreste si pe chestia asta ma si doare,cred ca acesta e motivul.
Dream, sa ai o nastere usoara, usoara si un copilas sanatos!! Ce e fetita sau baietel?
18+