Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Ade, ia-i Arnigel , e unguent din arnica care e bun pt lovituri, vanatai, arsuri, etc. Exista si granule homeopate ARNICA, care se dau pt lovituri mai serioase.

Julia, pt bebe grasunel! stati bine daca la 10 saptamani se scoala doar de 2 ori/noapte!

Kittyke, felicitari pt diversificare! ce bebei mari ai!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Andicu Multumesc frumos. Am trimis sa-mi cumpere.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

KLA DD sa te intareasca!

BB George-Ion 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

BIANCA, bine ai venit printre mamici! DAVID, bine ai venit pe lume!

DELIA, La multi ani pentru Rudy! Ce poze frumoase! Si felicitari pt burtica! Sa ai sarcina usoarA si BB cuminte!
ANDICU, La multi ani pt tata lui Filip! Ce tort! Filip
ADACA, de acelasi unguent cu arnica stiu si eu.
Doamne, ce baieti frumosi ai! Cine le face pozele artistice?
ANDRADA, te asteptam in parc sa vedem fetitele tale.
MADA, imi pare rau de poze. Am sa-l pun pe sot sa faca un back -up pt poze si calculatorul nostru face fig.
LUCA, am votat, toata admiratia pt efortul vostru.
AUREL CRIS, saru mana pt mail, va
Am trimis poze.

DREAM, TE ASTEPTAM!!!

toate mamicile si bb-ii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANDICU am vazut pozicile de la ziua sotului dar am uitat sa iti zic ca ai niste baieti tare frumosi.Sa iti traiasca sotiorul si feciorul.
JULIA uau felicitari stati foarte bine cu greutatea,si trezire doar de 2 ori esti o norocoasa.Cat despre colici pe mine m-au terminat la timpul lor,drept dovada acum am in cap vopseaua de par.
MANUMAU si Bianca mea la un moment dat nu a mai asimilat bine,chiar a pierdut in greutate si i-am facut laptele in zeama de orez.A luat foarte repede in greutate si dupa vreo 2 sapt. am trecut la programul normal.Acum iarasi e mofturoasa de la dintisori si nu a mai pus asa in greutate,cei de aici au zis deasemenea ca poate seamana cu mine,eu sunt cam sllabuta,adica am 57 de kg la 1,67.
DREAM multumim de urari,asteptam vestea cea mare.
KITTYKE ma bucur ca sunteti bine,stiu ca esti ocupata cu 2 bebei dar cand mai poti mai scri-ne.
KLA pup mamica,trebuie sa iti revi incet incet,stiu ca iti este greu.
PUSSI ce mai fac fetitele??
MONILAND te asteptam cu drag la mamici.
ADACA imi pare rau ca sa lovit Raresicul scump.
CELLU ma bag sa vad pozicile
Noi suntem in pregatiri caci sambata ii facem ziua Biancai dar nu-i taiem motul caci nasi nu pot veni aici.Dupa 6 nopti de pomina ne-a iesit un dintisor,azi noapte imi venea sa plang caci eram franta iar duduia in forma.Nu mai avea dureri cred caci nu plangea dar vb frate japoneza si se juca de zor pe la 2 noaptea.Mai frate copila asta a mea tare putin mai doarme,maine face un an si o singura noapte a dormit pana la 6 de m-am trezit speriata,am controlat-o sa vad daca sufla ca nu eram invatata cu asa ceva.Ma duc sa ma spal pe cap si la treaba,va pup.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna mamici si bebici

Adaca in ro sunt multe produse ptr colici,va invidiez. aici au doar infacol, sper sa ajung maine pe la magazinul chinezesc si poate gasesc ceva.
Julia e putin mai bine cu infacol, David face doar o criza pe zi , dar e foarte, foarte dureroasa, efectiv racneste !
Dream nastere usoara si abia asteptam sa aflam noutatile
Kla ai grija de tine si sa nu-ti pierzi speranta Doamne ajuta

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sunt super obosita am citit cam in diagonala si ma iertati dc uit pe cineva.

LA MULTI ANI BIANCA!
PUIUT FRUMOS SA CRESTI MARE SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII CARE TE-AU DORIT ATAT TOATA VIATA!

Dream draga mea nastere usoara cu bebe sanatos, mancacios si necolicios!Stii am ramas putin surprinsa sa vad ca mai ai putin si nasti sincera sa fiu nu stiam ca esti gravi ai pastrat secret.

Delfi nu-i asa ca e frumos sa iesi cu ei de manuta?Si noi iesim sunt cea mai fericita cand imi intinde manuta ei micuta si fina sa i-o tin in a mea.Vroiam sa te intreb iesi doar tu cu ei fara carut sau mai ai un ajutor?

Bianca in Anglia mai exista si Dentinox pt colici chiar am cumparat eu de pe un site pt cumnata mea care are o fetita de 2 luni, daca vrei sa-ti cumpar ceva din Romania pt bubulina mica sa-mi dai PM si iti trimit cu cea mai mare placere.

Cand ma uit la listuta noastra cum se lungeste imi e mai mare dragultare as vrea ca toate fetele de la aspirante sa ajunga cat mai repede pe aici!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

La multi ani, Biencuta frumoasa!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de iubire si impliniri!

Cris ma bucur ca a iesit in sfarsit dintisorul!

Adaca obrajorul lui Raresel, sa se faca bine!

Cellu si noi abia asteptam sa-l vedem pe bebe George!

Mada nu-mi vine sa cred ca deja mergi de mana cu Sofiuca! Abia astept si eu. Mereu ma gandesc la asta

Manumanu sunt sigura ca in curand se vor observa Anastasia si Raducu! Ale mele se uita una la cealalta dar nu de mult timp. Tea gangureste iar Mara rade cu gurita pana la urechi, apoi se rusineaza

Kittyke mamica si bebeii!

Julia sa traiasca bebe grasunel!

Eu sunt un pic ingrijorata ca Mara nu prea gangureste si nici nu se prea uita in ochii nostri. Se uita la noi cand mananca si dimineata cand ne vede rade la noi dar in timpul zilei cand vorbim cu ea se uita numai aiurea, prin camera. In afara de asta, inca regurgiteaza f mult, chiar vomita cateodata... Abia astept sa facem vaccinul peste vreo 2 zile si sa mai vorbesc cu pediatra. Tea in schimb e super vesela, gangureste de-ti vine sa o mananci, e super rezistenta si asa a fost inca de la nastere. Sunt foarte, foarte diferite.
Incerc sa pun poze pe mail-ul comun.

toate mamicile si bebeii si va doresc o primavara minunata!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Gata, am reusit sa pun poze!!

Cellu bebe George e un frumos!!!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

saluitari, suntem bine, azi am facut 2 luni si avem 5.200 g si 58 cm si de cate ori vreau sa va scriu ea incepe sa planga.
La multi ani Bianca, an votat
Adela pupam obrajorul baietelului care mananca guma
Vineri vrem sa facem vaccinul adica 3 infanrix hexa, prevenar si rotarix, voi le-ati facut pe toate in aceeasi zi?
cam atat cu timpul meu, va pup, va citesc dar nu apuc sa scriu

Mergi la inceput