Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Bianca Ce frumos e Davidutu. Baietii cam au colici. Eu le-am dat ceai de la Hipp cu anason si chimen. Pana acum le-am dat sa bea ceai de asta. Nu ca ar fi avut colici, ci ca le placea foarte mult.

Aurel_cris Ai vazut ce baieti am, asa baieti asa nurori. Nu degeaba le vreau pe Bianca si pe Sofiuca de nurori

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, va multumesc mult de urari!
Pussilina, !
Bianca, bin-ai venit!

Avem niste poze noi cu bebe si de la ziua lui tati :
aici

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salutare !
Un martisor pentru voi de la noi
Suntem bine toti,copii umbla singurei fara sa se tina de nimic,le place la nebunie in parc prin iarbasi la leagane...Mancam de rupem dar doar cu mainile,asa ca ma strafoc sa gatesc feluri de mancare in bucati.Le-am facut ieri chiftelute prajite si au infulecat de-ti era mai mare dragul sa-i vezi.De dormit mai greu,cand unul cand altul,se pregatesc alte maselute de iesit.
Imi pare rau Kla ca ai pierdut sarcina ,am apucat sa citesc doar pe fuga...cata disperarea trebuit sa simti...bine ca il ai pe Denis sa ii aline durerea!
Va pupicesc pe toate! Acum termin mancarea ca dupa aiai mergem la plimbarica,prin magazine ca azi e o zi ploioasa si urata

Mergi la inceput

CELE MAI FRUMOASE MARTISOARE PENTRU TOATE FETELE !

KLA Trebuie sa fi tare. Ai sa vezi ca o sa ne mai anunti vestea ca esti Imi pare rau de ceea ce ai patit.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

MAMICI multumesc ptr raspunsuri. Ii dau Infacol dar tot mai face crize, azi chiar a fost rau de tot, noroc ca nu-l tineau prea mult, mi se rupe sufletul cand il vad cum sufera si mai rau e ca ma apuca si pe mine plansul. Am sa beau si io ceai de anason, sper sa-l ajute.
Duminica frumoasa

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cate un martisor si un buchet de pt fiecare in parte!Sa aveti o primavara minunata!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Odata cu prima zi de primavara mi-am facut si eu curaj sa intru aici si sa va urez

O primavara frumoasa si senina cu multa sanatate si bucurii pentru voi si bebeii vostri!!!!!!!!

Sper sa vin si eu cat de curand in randurile voastre. Contractiile au inceput deja si sunt pregatita sa-mi intalnesc bebelul.

V-am urmarit din umbra fiindca dupa toate povestile din trecut (cred ca multe dintre voi ma mai stiu inca...) mi-a fost teama sa mai deschid gura. Sunt bucuroasa ca am avut o sarcina usoara si tot ceea ce sper este sa am un bebe sanatos.

O sa revin cu noutati de indata ce voi avea.

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DREAM de cand astept sa iti spun nastere usoara draga mea,ma bucur enorm pentru tine.Te asteptam la mamici cu bratele deschise.
DELFI ma bucur ca va placut la plimbarica.
ADACA mami ne vrea sa vedem daca si feciori ne vor
GINGER ma bucur ca sunteti bine.
INTERNET multumim pentru vot
JULIA75 multumim si tie
MADA ce ai mai rezolvat cu pozele??
BIANCA imi pare rau ca va chinuie asa colici,si eu am baut tot feluri de ceaiuri dar nu prea a ajutat.Sper sa va treaca cat mai repede.
Un buchet de floricele pentru 1 Martie,sa aveti o primavara frumoasa mamici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Bianca pentru colici mai este Sabsimplex, atat pentru copii cat si pentru adulti si Gripe(cel care are o giraga pe cutie) - un sirop pe baza de plante, cu marar.

Aurel-cris - sigur si baieti o vor, sunt tare gagicari 4x

Miha2004 - Venisi de la patria muma si nu ne mai zici nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna seara tuturor!

O primavara frumoasa va doresc, cu sanatate , bucurii si fericirea floricelelor noastre scumpe!

Dream, oau, trebuie sa nasti?!!?! nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! iti doresc nastere usoara si bebe sanatos, sa-ti aduca cea mai mare fericire din lume ca ai suferit destul!

Delfi, e tare frumos sa iesi cu puiutii tai de manuta! si eu am o senzatie super cand iesim asa! dar nici Filip nu merge mult pe jos..vreo 50 m si apoi vrea in brate.

Kla, draga mea , imi pare nespus de rau pt sarcina pierduta! sa-ti aduca Dumnezeu un fratior/surioara pt bebe Denis cand o sa fie momentul potrivit!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput