Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ADACA ratasem pozele feciorilor,ce mari s-au facut si ce flacai frumosi are mama.
DELFI si bulina mea doarme de cateva zile teribil
ANDICU pentru sotulica.
PUSSICO vad ca aveti activitate nu va jucati
ANDRADA
MONILAND fetitele cu ochi albastri.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Salut mamicile luptatoare si fericite! :)

Banuiesc ca cele mai multe dintre voi mai cititi pe la aspirante, dar eu imi fac datoria si anunt si aici ca s-au intamplat chestii importante in ultimele saptamani in campania noastra pentru finantarea tratamentelor infetilitatii. Aveti aici o sinteza a celor mai importante evenimente (sprijinul ministerului sanatatii, sulfina barbu care s-a apucat sa lucreze la lege, sprijinul asociatiei embriologilor - big m, cocei, dascalescu - pentru campania noastra, aparitia in direct la tvr, premiul special la gala carol davila), cu foto/video: http://.

daca apreciati ce facem, va rugam sa acordati doua minute pentru a vota campania noastra, candidam la roblogfest, iar un eventual premiu ar aduce multa audienta/mediatizare pentru campanie, ar transforma infertilitatea intr-o problema care se impune pe agenda publica. pana ieri votul era cam complicat, azi organizatorii au simplificat procedura. am explicat aici cum trebuie procedat: http://.2009/02/24/votati-ne-la-roblogfest/

chiar cred ca o veti face, caci cu siguranta nu veti uita niciodata cat de grea a fost lupta!

Sa stiti ca voi scrie si eu candva pe subiectul asta, dar nu asa, cu anunturi si rugaminti, ci asa cum se cuvine: vaicareli fericite despre colici &co! :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LucaLuca te asteptam cu drag aici la noi. Multumim pt tot ce faci pt fetele din Romania
Mi-ka La multi ani ! multa sanatate si fericire
Delia felicitari , sarcina usoara , La multi ani pt Rudi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna mamici. Seara buna copilasi!

In sfarsit am ajuns si noi la acest subiect, mai bine mai tarziu decat niciodata
Facem prezentarile: David s-a nascut prin cezariana pe 17 febr, ora 3.46 am, 3480g si 51cm, Apgar 10
E un copil cuminte si un mare mancacios dar din pacate il cam chinuie crampele.
E o adevarata minune sa fi mama si daca pana mai ieri mi se parea ca trece timpul prea incet, in asteptarea copilasului, acum parca zboara! Si nici nu mai am durerea din suflet ce m-a urmarit atatea ani.
Pupici si sanatate multa tuturor!

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Luca multumim pt tot ceea ce faceti, sunteti deosebite, sa dea DD sa ajungeti cat mai curand la noi

Bianca bine ai venit!Sa va traiasca minunea sa fie sanatos!Am vazut pozele sunteti o familie superba!

Moni vad ca ne urmaresti din umbra, abia te astept aici! burtica cu ochisori albastii.

Noi suntem bine am scapat de pojarel , ieri am iesit din casa....In schimb pozele nu le-am recuperat nu exista nici o sansa, "ata ete" am plans am bocit cel mai rau imi pare de filmuletele Sofiei cu primii pasi, cand a inceput sa mearga de-a busilea,prima masa cu linguritza...etc, erau amintiri frumoase si mai ales de nepretuit

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Bianca bine ati venit bebe sanatos si mancacios si sa doarma noptile

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor

Da madalina va urmaresc din urma ca de abia aici reusesc sa va "prind".

Sper sa mearga totul bine ca deja ma gandesc la mobilier si carucioare. Stiti si voi ca ati trecut prin astea . O sa va sacai un pic cand o sa am nevoie de sfaturi. Plus ca nume inca nu am gasit pentru ele.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Spuneti-mi va rog, cum arata ceaiul de anason in Ro?
Aici se gasesc doar seminte de anason si nu stiu daca sa-l cumpar.
Multumesc anticipat la bebici

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bianca eu am baut ceai de la Humana sau Hipp cu chimen si anason, tot eu am baut si ceaiul de colici tot hipp sau humanna, Sofiuca nu a avut colici decat f putin timp si nu foarte rai adica nu am avut nopti pierdute din cauza asta.Ii mai dadeam preventiv in fiecare seara inainte de culcare picaturi pt colici dar doar jumatate din cantitatea prescrisa, dc pe cutie scria 10picaturi eu ii dadeam 5.In Anglia am inteles ca f bun ar fi infancol.

Moni de abia astept sa ne "sacai"

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

azi am iesit prima oara de manuta cu ei afara Uraa am baieti mari. Poate vi se pare tarziu dar pana acum am iesit numai cu masinutele si ii plimbam prin parc pe jos dar azi am zis gata,trebuie sa munceasca si ei si a fost super. Bine pana la urma tot in brate am venit dar faptul ca am plecat de acasa pe jos de mana, nu stiu dar mi s-a parut ca am inceput unnou capitol. Am baieti mari ce sa mai vorbim
Mai incerc si acum poate dorm si ei la noapte Ce vise frumoase

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput