Mamici prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 3
aurel_cris spune:
Of una calda,una rece aici la noi KLA cuvintele sunt de prisos ,ai grija de tine si bebe Denis.
DELIA ai o scumpete de baiat,ieri ai avut o zi mare
DELFI,ANDICU si la voi se doarme snur vad,imi vine sa o iau la goana dar cand imi trage un zambet uit de toate.
ADACA ai vazut bine ,uau bine ca ti-a zis de guma,imi dau seama ca ii placea strumfului.
MAMAAGIULIEI te-am prins,multumim pentru voturi
Spor la scris
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
madalina28 spune:
Offfff una calda una rece Kla imi pare nespus de rau, cuvintele nu-si au rostul dar fii tare pt micutul Denis
Cris sper sa nu fie adevarata si vestea despre Teodoran
Ade pupam ghioceiii!
Delia ce frumos e Rudi, iti seamana mami... picatura rupta
Andicu si pe noi ne mai chinuie dintii dar din cate am inteles la canini e cel mai rausa treceti cat mai repede peste durere
Andrada noi am inceput diversificarea la 6 luni, dar pt ca scaunul nu mai ajungea(ni-l cumparase varamea din It)am pus-o in scoica sau in carut sau in balansoar dar noi eram mai mari puteam sta in fundulet, exista scaune de masa care se lasa pe spate aproape de tot deci pot sta in el si bebei mititei.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Cris sa ne fi vorbit inainte de a posta?????Nope doar suntem pe aceeasi lungime de unda.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
MADA ,ce zici mataluta ca la canini e mai naspa
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
Moniland spune:
Kla, te pup si eu si imi este tare rau.
Din pacate si eu am auzit aceeasi vestea trista despre Teodoran
Delia ai o zi superba. Felicitari pentru toti puiutii tai. Sa-ti traiasca si sa creasca mari, mari!!!
18+
Andrada.P spune:
Fetelor, multumesc pt sfaturi! Intr-adevar scaunelele pe care vreau sa le iau se lasa foarte mult pe spate. Fetele nu vor sa stea nici in balansoar si nici in scoicile de masina nici macar sa se joace asa ca pentru mine astea nu sunt o solutie. Pana la urma o sa le iau scaunelele astea, le las pe spate cat se poate de mult si incerc asa. Sper sa le placa mai mult.
Cu scosul in supermarketuri am sa mai aman macar pana la 6 luni, pana termin toate rapelurile de vaccinuri.
Pussilina sanatate la tuste! Am incercat aseara sa le tin asa cum ai descris tu si am reusit doar ca ele erau super-maraite si obosite (era seara, chiar inainte de baita) si nu au gustat f tare momentul. Mai incerc!
Mada imi pare rau ca a luat si Vladi de la voi! Pupici pentru Aniast si Vladi ca n-am mai vb de mult cu ea! Imi pare tare rau pentru poze! E mai bine Sofiuca?
Cris
Andicusucces cu caninul!
Delia La multi ani pt Rudi si felicitari pt bebe mic! Sarcina usoara sa ai!
Moniland nu am apucat sa te felicit pentru fetite dar m-am bucurat mult de tot cand am citit! Bine ai venit in club!
Kla
Delfi succes cu dintisorii!
toate mamicile si toti bebelicii!
Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)
Povestea nasterii
delfi spune:
KLA refacere usoara si nu uita ca ai o comoara langa tine. Cand Doamne doamne va fi un pic mai liber ii va da si un fratior sau o surioara.
Noi raportam o noapte groaznica la amandoi. Eu sunt terminata iar ei parca au dormit 12 ore asa se joaaca acum. De ce nu sunt asa si noaptea ?
Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei
pussi spune:
salutiiiiii
kla nu am cuvinte. cred ca Denis e marea alinare!
delfi si noi am avut faze cu nedormitul....si eu le-am scos si seara tarziu afara, inca vreo jumat de ora... asa am rezolvat problema.
andrada cu oboseala si baita... eu tot am schimbat ora baitei in functie de cum schimbam programul lor, ca sa guste baita si sa nu fie circ. Si acum la 7 intram la baita. Am avut si baita la ora 6, si la 8... eu am concluzionat, cel putin la noi ca cu cat e mai tarziu cu atat sunt mai agitate, si nici nu am vrut sa le fac dependente de baita.
moni nu nti-am ami raspuns, scuze. Dar sa sti ca eu am simtit cand am pus numele.... adica Ana Nicoleta e copia lui tati care e Nicolae, si Elena Sabina e copia mamei mele(la fata) pecare o cheama Elena si e inalta si slaba ca o matusa cu numele Sabina.
andicule LA MULTI ANI LUI TATI DE FILIP!
sa va zic de Tuste si noilew activitati:
Eni se urca pe scaun si de pe scaun pe masa....toate scaunele sunt puse pe jos culcate
scot tot din dulapuri si le nuta de la un dulap la altul( mecanismele de protectie nu ajuta la nimic)
afara umblam cu haine de 2 ani acre ne acopera manutele ca manusile nu le suportam
Ana nu se catara deloc, asa ca Elena daca are ceva interesant in mana se urca pe canapea si studiaza acolo ca sa nu-ifure Ana
pupici si wk. placut
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adaca spune:
Delia21 Ce aniversare frumoasa a avut Rudy. Am vazut ca a primit si coronita. Nu stiam de unde au luat modelul cei din Romania. Se pare ca e de la voi Si Darius a primit la gradi de Sf. Nicolae.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE