Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

A uitasem iar sa dau o strigare dupa KLA ,hei mami ne-ai dat vestea buna si nu ne-ai mai zis nimic.Ce mai faci??
Fetelor eu am tras cu ochiul pe la fivoase si am vazut ca la Teodoran apare ca a pierdut sarcina.Oare o fi adevarat??

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am vazut, gemelara?
in schimb am o presimtire buna cu betty....

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

n-am vazut, gemelara?
in schimb am o presimtire buna cu betty....
si la delia eu zic ca sunt 2

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DELIA Felicitari ! Sarcina usoara ! x4
Aurel cris eu asa am vazut, sper ca nu m-a lasat vederea.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Daca doriti sa ne vedeti avem ceva poze noi la semnatura.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mersi mult fetelor pentru gandurile bune!!! Pozele de ieri de la gradi unde lam arbatorit pe Rudy incep de aici http://good-times.webshots.com/photo/2355030700072337911kIHQkN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

ce harnice sunteti........
Noi am inceput diversificarea la 4 luni cu suc de mar, morcovi. Nu am avut scaunele decat pe la 7 luni, pana atunci le-am dat rezemati in pat.
Tot nu dormim, mai nou il iau pe cristi cu mine in pat si abia atunci avem si noi o noapte mai linistita. Sper sa iasa o data maselele si sa scapam dar pana atunci cred ca o sa se invete el la noi in pat si nu mai am ce sa-i fac.

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delia, cat e de frumos Rudy!!! LA MULTI ANI FERICITI! Doamne,ce a mai trecut timpul! sa fie sanatos si norocos!
Si acum, permite-mi sa ma bucur la maxim: FELICITAAAAAAARI!!!! Sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!!!

Ade, tare frumoase felicitarile de martisor! baietii tai sunt fotomodele! Rares e super-dulce! x4
Pussi, sper sa fie ok pana in final cu amandoua Tustele!
Madalina, imi pare rau pt poze! poate recuperati din ele! si daca nu, sper sa le gasiti din alte surse!

Eu sunt obosita rupta de nesomn. Si Filip a inceput iar odiseea iesirii inca unui canin ( ce pompos am zis-o! ), ma chiuie noaptea cu treziri dese si maraieli si o agitatie si o nervozitate continua!azi-noapte cred ca am dormit 3 ore adunate si s-a trezit de tot la 6 dimineata! nici macar nu era lumina inca! macar in we
asta o sa am bunicii cu innoptare, ca e ziua lui Vir si ne lasa sa ne odihnim! deh, vor party in familie, sa ne lase sa dormim dupa!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delfi, Andrada, ma bucur sa citesc despre voi!

Andrada, si noi am inceput diversificarea la 4 luni jumate. La inceput pe Filip l-am tinut in bouncer/balansoar ( care avea cel mai mic unghi de ridicare,cc 40gr) sau in cosuletul de masina. Abia dupa 6 luni cand statea bine in fundulet, l-am pus in scaunul inalt.
Stati f bine cu greutatea, felicitari! Cat despre iesitul prin supermarketuri, nici noi nu prea l-am scos pe Filip pana pe la 9-10 luni, l-am ferit de genul asta de aglomeratie. Pt mine era relaxare si ca-l lasam o ora cu o bunica si noi fugeam la piata singuri!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MAMAGIULIEImultumesc de mesaj iti raspund aici ca nu prea am timp de stat la calc,eu ieri am avut 2 sapt de cand mi-am pierdut bebeicul din burtica de aceea lipsa mea de pe forum,pur si simplu am suferit si inca ma doare sufletul stiind ca un bebe mic creste la mine in burtik si dintr-o data nu mai e...offf ma uit la Denis si incerc sa fiu tare pt el dar e greu....

va multumesc celor care ati intrebat de mine si va pup!

PS n-am citit din urma numai capitolul asta printre randuri deci nu stiu ce s-a mai intamplat.

Mergi la inceput