Pepenasi de iulie - august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Doamne Bujo saracuta

pt. sufletelul mic si nevinovat

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Madina, eu caisele le pun la aburi si dupa le blenduies cu celelalte fructe. Intr'un timp i'au placut cu mar si cu branzica. Acu' e o sclifosita.

Bujo, imi pare rau pentru prietena ta. Totusi la Gomoiu is medici buni, au un profesor acolo batran dar bun si ceilalti doctori sunt ok. De acolo e dr. mea. Insa din ce stiu eu, o hipoxie perinatala, inainte de nastere are drept cauze infectii ale mamei. De regula leziunile neurologice se petrec in timpul nasterii sau daca a avut bebe ceva, ar mai fi un motiv. Eu sper sa isi revina. Pentru spasticitate, asta daca e doar spasticitate, Iriss stia o tehnica bowman parca. Un fel de masaj. Iar rmn la bebe asa mic se face sub anestezie generala din cite stiu eu. Probabil ca de aceea au rezerve medicii. Oricum sanatate multa de tot si sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa isi revina.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Gata si eu la apel, dar fresh de data asta ca am facut nani amandoua trei ore dupaamiaza, apoi am fost puntintel cu tati la cumparaturi, ne-am aerisit si ne-am mai ridicat moralul ca eram gata gata sa cedez psihic.
Puiul meu s-a calmat in sfarsit, cel putin pentru moment, dar am ramas cu tipetele pe cap.Cred ca momentan asta e modul ei de a comunica cu noi, sau cu alte obiecte cu care mai are ea treaba
Multumim tare mult de aprecierile la adresa pozelor, eu inca n-am apucat sa ma uit la noutatile de pe picasa, sper sa reusesc in noaptea asta, ca de dormit nici nu se pune problema pina la 2-3
Lichide ,Alexandra bea laptic de la mine cam de 5 ori pe zi, iar noaptea fara numar, iar apa ii place la nebunie, cred ca s-ar balaci intr-una, dar nu am avut curaj deocamdata sa ii dau mai mult de 20-30 ml.Ii mai dau si suc de clementine uneori, ii place tare mult.In schimb, deocamdata mananca foarte putine solide, inca nu am ajuns la 50 gr la o masa.
Fier eu nu ii dau, doar vigantol, si ala pe sarite ca uneori uit, noi avem o doctorita asa mai zen, care merge pe principiul ca e mai bine sa asimileze vitaminele din alimentatie.
Booon, acu ma apuc sa citesc mai in detaliu si revin cu comentarii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Rectific, am primit factura de depozitare la o luna dupa nastere....

Noi bem suc de portocale, cam de 2 ori pe zi, cam 120 in total, cateodata si ceai dar putin, apa nu prea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Bujo imi pare nespus de rau pt prietena ta. Sa ne fereasc DD de astfel de rele.
Sper sa se rezolve in curand, sa poata infrumuseta viata parintilor in continuare, puiu mic si dulce.Doamne ajuta.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

FLO, bestial tortuletul lui Alex si super deosebit, mi-a ramas gandul la el
SCUMPI,OOKA , Alexandra in poza aia rodea la o bucata de morcovdin pacate nu i l-am putut lasa prea mult fiindca incepuse sa faca sant cu dintisorii in el
LADYMINA, MCOCA, n-am avut succes cu nurofenul,iar paracetamol n-am incercat.Sa vedem cum doarme in noaptea asta.
DANA, alexandra chiar m-a speriat intr-o zi cu o chestie asemanatoare.In aceeasi pozitie, numai ca se tinea de picioruse si se incorda si gemea si transpira.S-a tot repetat figura de vreo trei ori , iar in final a facut caca.Deci asta fusese misterul.Sa fie si la voi acelasi lucru?
PICA , STRULUTA, de furnici scapati garantat cu naftalina.Presarati naftalina in locurile pe unde bantuie individele.Eu ma trezisem cu furnici pe balcon, si stau la 9.N-au murit nici cu mama Raidului, dar naftalina le-a venit de hac
BUJO, off, imi pare tare rau de ce i se intampla prietenei tale.Multa sanatate le doresc

Mergi la inceput

Bujo, si mie imi pare rau pt prietena ta... poate are grija DD de fetita si nu e totusi ceva grav!
Numai cand auzim de nenorociri din astea ne dam seama ce fericite trebuie sa fim ca avem copiii sanatosi si ca de fapt lucrurile pt care ne tot enervam zi de zi nici nu ar trebui sa fie bagate in seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bantui si eu pe aici...

Bujo imi pare tare rau pentru fetita
sa fie totul bine!

Vio ai aparut la schimbul 3?

Madina ce mai face Adrian? Ce mai papa?

Tecky te simti mai bine dupa sedintele de kineto? Unde le faci?

Serenity ce culoare vrei sa ai? Astept pozeee!
vaccinatul!

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de Eurespal, deci cred ca nu ii place....

Ce mai face Narcisa, Nati? A mai vorbit cineva cu ele?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Flo, nici lui Adrian nu prea ii placea eurespalul cand i-am dat, cel mic nu a racit niciodata pana acum... e drept ca nici nu l-am scos in fiecare zi...
Adrian mai nou rontaie fructe confiate sau uscate, sa zic asa, i-am luat de la plafar o punga "exotic" parca de la sanovita cu banane deshidratate, stafide, ananas, fulgi de porumb, papaya si nu mai stiu ce mai are pe acolo... A mancat ceva, e bine si asa, ca si alea sunt tot fructe, chiar daca nu propaspete... Ciorba sau supa nu mai vrea, azi a mancat la pranz numai peshte...n-a vrut cu cartofi... gol a fost mai bun!!!! Cu kk tot nu ne-am reglat, n-a facut de 2 zile, e drept ca ultima data nu a mai facut chiar tare, cateva bilutze si apoi mai normal ca si consistenta... Sa nu ma injurati fetelor daca dau detalii asa gretoase! Fiecare isi spune oful...
Asta micu' de ce sa zic, e cumintel, mananca, doarme noaptea, nu am probleme cu el dar Adrian ma termina cu mancarea....sau mai bine zis cu nemancarea... sper ca atunci cand o sa mearga la gradi o sa manance si el de toate... Asa este mamici care aveti copilasi mai mari la gradi?

Ma duc in pat ca iar ma apuca 2 noaptea aiurea, ca doar treaba nu am, de la 10,30 copii dorm ...

Pupici!

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Andreea de Irolfcum papa castronelul,Maria de Anaxena agatata in cuier,Sebastian de Scumpi, ce linistit doarme el in patut,Mara de Anaco, zambareata foc,Nicholas de atb, iubindu-se cu imaginea sa in oglinda,Andreea de Ladyminapapandu-si degetelul,Timea de Kimmybantuind prin casa,Bogdan victor de Struluta, haios foc cu sepcuta,Alexandra de Maitrey in premergator

Mergi la inceput