Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 3
Anilansa spune:
madauite asta e programul lui Darius de pa-pa
ora 6.30-7.30 .... laptic 150-180 ml cu o lingura de cereale
ora 10.30-11 ... fructe cu biscuiti si ceai( dar nu prea bea)
ora 13.30-14 ...pireu de legume, branzica calcica cu carnita, ori ficatel ori galbenus de ou... si ii mai pun si 30ml de laptic ( il amestec cu pireul ca simplu --- in biberon nici sa nu vada...
ora 17.30-18 ... 150ml de laptic cu cereale si cu fructe
ora 21.30-22 ... 240 ml de lapte cu 2 linguri de cereale
LA CELE MESE SOLIDE bea cam 10-15 ml de ceai
apa nici sa nu auda... scuita tetina din dura... iar seara nu pea deloc nici ceai si nici apa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anaco spune:
Seara buna si de la noi....n-am mai scris de un secol!!!
.
Am reusit sa recuperez azi noapte si azi cat de cat....mai am un capitol...![]()
Despre Mara mea....acum e mai bine...a avut doua trei zile dupa vaccinul de 6 luni cand nu mi-a dormit bine deloc noaptea!!! -primele mele nopti date peste cap!..fetele cu copii care fac nazuri noaptea, e cumplit!
sper sa nu mai trec prin asa ceva...Eu dadusdem vina pe dinti, dar de atunci, nimic la orizont,nu stiu ce sa mai cred...poate o fi fost asa maraita si de la vaccin, desi n-a plans.
Oricum...toate bune...la 6 luni 8.650 g, 71 cm, e totul in grafic. Mi-a zis sa ii dau in continuare Fe preventiv (Haussman 5 pic pe zi) dar eu nu i-am dat nici pana acum, si nici nu ii dau. Tot numai vigantol dau si eu la bebic![]()
Oscilococcinum e o chestie homeopata, nu antibiotic...si ca orice chestie homeopata ..isi face efectul f f f lent....eu mai iau asa cateodata, si are efect prin ...autosugestie!![]()
Fug putin la M#259;ru#355;
...vrea sa isi ridice scoica in cap....
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
anaco spune:
Anka tu intrebai de facturile de celule stem pt depozitare...la mine a venit factura pentru depozitare inca de prin octombrie sau nov anu' trecut. Am avut de platit numai vreo 20 ron, pt 2 luni din anul respectiv cat le-au tinut.
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
Ralu79 spune:
Asa Ooka nu-i da daca ii place. Ce ea mananca? Si eu am amenintat-o ca o las nespalata, dar degeaba. Si-apoi si slaba si nespalata, chiar vine protectia copilului la usa![]()

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
ankalaura spune:
Da, eu eram cu facturile... Asa mi-au zis si mie anul trecut cand tot eu personal umblam dupa facturile initiale, ca pe ei ii durea la basca 
Erau trimise de 3 saptamani la o strada aiurea, da' cine draq sa verifice?? EI?? CURIERUL??? nu frate, pe ei ii doare la basca!
Le-am dat atunci de urma intr-un colt de depozit al curierului, care cu nesimtire declarase ca nu m-a gasit acasa si ca mi-a pus aviz in usa! Usha my ass ca erau pe alta strada idiotii, unde blocul meu nu exista!
Dar atunci am sunat si am remediat (ziceam eu!) treaba cu strada!
Deci tot eu tre' sa sun, ca mi-au zis ca intr-o luna o primesc, ori a trecut o luna de prin octombrie 
Niste incompetenti nene! Nici pe unii nici pe altii nu ii intreaba nimeni nimic! Nu verifica! Aia nu verifica statusul facturilor! Ailalti nu verifica statusul livrarilor! 
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Asa Ooka nu-i da daca ii place. Ce ea mananca? Si eu am amenintat-o ca o las nespalata, dar degeaba. Si-apoi si slaba si nespalata, chiar vine protectia copilului la usa ![]() Ralu mamica iubitei Miruna Elena |

le: mai pune si tu niste poze cu fii'ta

mami de Sofi
Serenity90 spune:
Na'shiara!
Ooka,Maria,Ralu,Maitrey Va pup si ms 
Ma duc si eu la o tura prin "carter'" sa i-au calciu..si sa-mi iau decolorant sa-mi fac parul...mii sa pus pata gata!
MissJJ spune:
Angelyna cu placere.
Au mai dat fetele niste feluri de a face avocado poate o sa iti scrie si ele.
Ooka mai nu sunt astea regulile uk ca tre sa bea de trei ori pe zi am zis ca asa bea a mea, ei zic intre 500 si 800 ml de lapte pe zi, sa stii ca aerul de la Londra e benefic si pt adulti nu numai copii.
Mai ales ca aici e raiul bio si multi vegani si vegetarieni si etc deci te-ai simti ca pestele in apa.
Alina deci bea 550-580 de ml de lapte pe zi deci e bine ca tu ai zis prima oara ca bea numai dim si seara de aia m-am mirat ca in timpul zilei nu bea laptic, deci va incadrati in 500-800.

Nu e obligatoriu sa bea copii apa/ceai, aici nu se da ceai la copii eu i-am dat de la milupa de musetel si lui Ari si lui Ami, Ari acu de ex prefera apa sa bea nu se omoara dupa sucuri sau alte chestii gusta suc de fructe de ex natural da nu se omoara tot apa cere. Ami uneori vrea apa uneori vrea ceai si uneori nu vrea nici una nici alta.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Angelyna cu placere. Au mai dat fetele niste feluri de a face avocado poate o sa iti scrie si ele.![]() Ooka mai nu sunt astea regulile uk ca tre sa bea de trei ori pe zi am zis ca asa bea a mea, ei zic intre 500 si 800 ml de lapte pe zi, sa stii ca aerul de la Londra e benefic si pt adulti nu numai copii. Alina deci bea 550-580 de ml de lapte pe zi deci e bine ca tu ai zis prima oara ca bea numai dim si seara de aia m-am mirat ca in timpul zilei nu bea laptic, deci va incadrati in 500-800. ![]() ![]() Nu e obligatoriu sa bea copii apa/ceai, aici nu se da ceai la copii eu i-am dat de la milupa de musetel si lui Ari si lui Ami, Ari acu de ex prefera apa sa bea nu se omoara dupa sucuri sau alte chestii gusta suc de fructe de ex natural da nu se omoara tot apa cere. Ami uneori vrea apa uneori vrea ceai si uneori nu vrea nici una nici alta. Faeries, come take me out of this dull world, For I would ride with you upon the wind, Run on the top of the dishevelled tide, And dance upon the mountains like a flame. William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894 |
glumeam si io mai Mada.
Hai ca poate stii, ca voiam sa te intreb ceva. Am cumparat niste radacinoase care arata precum cartofu dulce, numa ca e mai subtirel si usor spre violet, nu roscat. Ei bine si nu e cartof dulce ca inauntru e alb. Ce'o fi? Ai idee? Astia mi l'au vindut drept cartof dulce iar io am zis ca am dat lovitura ca arata faorte bine, numa ca nu e cartoafa dulce.
mami de Sofi