Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 2
flo1980 spune:
David Andreide rontzy
Alexander de Ada_S
Elena Theodora de motanik
Laura Ioana de punca1976
Alexander David de Ingry
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
Anilansa spune:
daca tot doarme Darius... mai pun o intrebare:... mamici cam cat ceai/ lichide beau copii vostri????... Darius nu prea bea licide...in fiecare zi 10-15 ml de ceai, laptic 150ml-180 ml de lapte dimineata la ora 6.30-7 si 240ml seara inainte de culcare.... oare sa imi fac griji????
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
flo1980 spune:
Al meu nu bea nici ceai nici apa....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
struluta spune:
Am venit si noi de la plimbare...ce bine a fost
Maria: deci facem clubul?Eu NU MAI SUPORT
Super naspa ca trebuie sa va mutati...mai ales asa cu bb mic- nu demult a trebuit sa se mute si sora mea tot asa cu copul mic ca nesimtita de proprietara le-a marit chiria de la 600 euro la 950Va tin pumnii sa reusiti sa rezolvati problema cat de repede
Kamelya: daca nu merge cu panadol incerca nurofen...mie medicul mi-a spus ca e mai puternic. Eu am folosit cand puiul a avut f mare febra si supozitoare Germicid - le-am luat de aici din Hu, posibil sa fie si la noi. Sanatate puiului!
MissJJ spune:
Alina da la pranz nu bea lapte? La varsta asta ei zic ca intre 500 si 800 ml de lapte, si alte lichide apa ceai la masa, dupa solide daca bebe vrea, a mea uneori bea dupa masa uneori nu si lapte bea trei bibe la 10 la 14 si la 19 de cate 8 oz adik 240 ml da nu le termina mereu si mai bea noaptea daca se scoala uneori da uneori nu dim nu bea mereu si daca bea dim bea putin imediat dupa ce se trezeste si are doua mese de solide mic dejun la 8 jumate 9 si cina la 4 jumate-5 seara. La pranz nu vrea papa am incercat cu a treia masa da nu am avut noroc.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ankalaura spune:
Dia - cati dinti are de scrasneste din ei?
Sper fie o faza, altfel e un fel de boala care se cheama bruxism, da' n-am auzit sa se manifeste la bebelusi, tre' sa fie altceva!
Urmareste-o totusi, Eliza a inceput cu scrasneala pe la 2 ani, si poarta noaptea gutiere. Se corecteaza in vreo 6 luni cica, dar uite ca Eliza le poarta de vreo 8 si nici o schimbare...
MissJJ spune:
Anka la noi asa a fost o faza si a durat pana la aproape un an da nu a patit nimic la dinti si s-a oprit singura deodata. Noaptea nu facea asa numai ziua.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
struluta spune:
Alina:eu nu i-am dat niciodata ceai, doar apa. Asta e obiceiul aici - fara ceai. El bea destul de mult, cam 100 ml peste zi si cam 50 - 100 ml noaptea. Noaptea in sensul ca atunci cand se agita ii dau apa si se linisteste. E asa de haios, asa in somn cand aude ca scot capacul sticlutei deja scuipa biberonul si cauta cu gurita tetina
ooka spune:
salu
brrr, ne'am intors de afara, frig domne frig
Apa sau lichide a mea bea apa, dupa masa, insa de cind nu mai mananca am taiat'o din portie mai ales ca ii placea
Ceai nu'i dau, suc nu.
Ralu, o sa ne manance ficatii da mancarea ba
A mea, contrar regulilor uk, nu bea lapte de trei ori pe zi nici s'o pici cu ceara. Dimineata si seara si rar sare de 400. Poate daca o duc la Londra se educa de la aer
Turturico ia mai impartaseste si cu noi din invataturile moasei din sat catre mami de Mara.
mami de Sofi