Pepenasi de iulie - august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor nu prea am avut timp sa si scriu.
Denisei ii dau numai vigantol, doctorita azis ca nu ii trebuie fier sau calciu, si oricum ca sa ii dau trebuie sa ii fac analize dar a spus ca de ce sa o chinui daca nu are nici o problema.
SERENITY au dreptate fetele cu pensia alimentara , e dreptul copilului si apoi daca astepti sa se schimbe dansul .......... cred ca ai mult de asteptat cum zicea si Anka.Calciu lactic poti lua de la farmacie si cand da in clocot laptele pui 2 pastile pisate in el si se branzeste imediat .eu pun 100 ml de lapte sau 120 ml ca sa iasa branzica calcica.
A mea bea ziua apa si mai baga lapte la san , ceai nu ii mai dau si nici suc de fructe.
MADA

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ooka eu vb serios face f bine aerul de uk la adulti si daca ai chef si drum pe aici da un semn si mergem prin niste magazine bio.
Daca zici ca e radacinoasa sa nu fie ceva tip de ridiche ca sunt si alea de mai multe feluri ca eu din cate stiu nu am vazut cartof dulce cu pielea alba, mai caut pe net da in magazine nu am vazut, in schimb ridichi am vazut asa lunguiete.
Asa revin tot eu poa sa fie si yam, care unii zic ca e cartof dulce dar e diferit e alta planta cu totul uite aici. Al doilea tip ala D.alata ii zice purple yam poate aia e ce ai tu. Pune si tu o poza cu leguma intreaga si cu sectiune.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

nu e tu violet, coaja e violet ca la turnip si inauntru e alb da arata ca un cartof dulce si la gust seamana mult cu patata normala. ptiu ce minune oi fi cumparat????

Cred ca aeru din uk face bine, in primul rand la moral, da' noi mai tolomaci stam in mizerul bucuresti, aia e. Deocamdata nu avem planificata nici o anglie in conced, ca e scumpa. Mergem tot in Olanda si dupa in Rhodos.

mac sa caut pe net ce prostie am cumparat ca acu ma roade curiozitatea

mami de Sofi

Mergi la inceput

Gata! M'am lamurit. E cartoafa dulce. Pe wikipedia spune ca poate varia la coloare de la alb la violet

ete ca am mai invatat ceva, cert e ca asta nu e asa dulce ca ala portocaliu.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vai ooka nu zi de olanda, tara lu' vermeer...amsterdam...orasul lunii mele de miere...am locuit 3 luni in amsterdam...ma apucasem sa invat si limba frumoasa tara, frumosi oameni

a mea bea vreo 50-70 ml apa pe zi si ii dau dupa fiecare masa sa bea dar si intre mese cand se agita mai tare cu jacariile.

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ooka m-am prins ca nui violet el ci coaja. Citesc litera cu litera, pe cuvinte stii?
Daca zici tu ca uk-ul e scump o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ta na na...pai sa va povestesc despre diversificarea Marei, cred ca suntem codasa la capitolul asta...
Exact cand a implinit 6 luni am inceput si diversificarea....acu' vreo 2 sapt adica! Aveam emotii ca daca ea era doar la san exclusiv, ma asteptam sa refuze papica, lingurita etc. DAR..surpriza...fata mea manca de parca facea asta de nu stiu cand, gura mare ca o vrabie, cerea cand intarziam cu lingurita, nu cantece, nu avioane...nici o firimitura risipita!Buna treaba!...suntem inca la inceput....introducem incet incet cate o noua leguma la 3 zile, si papa la fel de bine si fructe.
Inca o surpriza mi-a facut cu canita cu cioc, ca ea la bibe nu stie sa bea. Deci, chiar ca am copil mare! sunt tare bucuroasa ca papa si sper sa o tina asa....

Ieri am fost tare vesela...ca am gasin in cutia postala decizia cu noua indemnizatie recalculata mare surpriza, cat de repede s-au miscat cu dosarul...de luna viitoare primesc si banutii...uraaa!!!

Va pup deocamdata, mai trec eu pe aici

Aaa...am votat tot ce am gasit in cale si am pus si poze noi pe picasa...multumim celor care ne-au vazut deja!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Ooka m-am prins ca nui violet el ci coaja. Citesc litera cu litera, pe cuvinte stii?
Daca zici tu ca uk-ul e scump o fi.

bine mai Mada, ce sa mai zic, litera cu litera cuvint cu cuvint.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Soo, fetele reveniram si noi, dupa o zi cu multi multi musafiri..
Vazut ca vorbiti de Oscilo;la fiimea iam dat acum 1 luna, pt prima data si dupa 2 doze na mai avut nimica.
Referitor la cate lichide bea Adina, bea foarte mult ceai intre mese cate 350ml pe zi..
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, sper sa se rezolve probl si da stau cu socrii
Simo hai la clubde suferinta
Iti trim pm-ul daca vrei..

tuturor bebeilor
Pupici mamicilor si cate o ca tot vine intai martie..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria-86

Soo, fetele reveniram si noi, dupa o zi cu multi multi musafiri..
Vazut ca vorbiti de Oscilo;la fiimea iam dat acum 1 luna, pt prima data si dupa 2 doze na mai avut nimica.
Referitor la cate lichide bea Adina, bea foarte mult ceai intre mese cate 350ml pe zi..
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, sper sa se rezolve probl si da stau cu socrii
Simo hai la clubde suferinta
Iti trim pm-ul daca vrei..

tuturor bebeilor
Pupici mamicilor si cate o ca tot vine intai martie..

Maria, mamik de Adinutza mica

salu

cit osccilo ii dadeai? de fapt cit i'ai da acum la 7 luni?

si pune si tu intr'un post programu de masa al Adinei, sa ma inspir si eu

mami de Sofi

Mergi la inceput