Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
turturica spune:
Pe scurt, ca azi am avut o zi lunga, fusei la birou toata ziulica, m-am muls in pauze ca sa-i dea barbatu-meu Marei sa manince si acuma sint obosita. Deci, n-am ciclu in continuare si n-am facut nici test de sarcina. Vreo 9 luni va tot bat la cap cu treaba asta ![]()
vitamine: noi dam numai vitamina D si-atit.
banana: si eu stiu ca banana nu trebuie preparata in nici un fel.
grecia: noi mergem la vara, in iunie adica, in zakynthos. ooka, uite aici imagini. Noi am fost si anul trecut acolo, sintem indragostiti de insula asta. Daca te intereseaza iti dau informatii mai multe.
gata, ma duc la culcare.
Mami de Mara (19.08.2008)
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui turturica Pe scurt, ca azi am avut o zi lunga, fusei la birou toata ziulica, m-am muls in pauze ca sa-i dea barbatu-meu Marei sa manince si acuma sint obosita. Deci, n-am ciclu in continuare si n-am facut nici test de sarcina. Vreo 9 luni va tot bat la cap cu treaba asta vitamine: noi dam numai vitamina D si-atit. banana: si eu stiu ca banana nu trebuie preparata in nici un fel. grecia: noi mergem la vara, in iunie adica, in zakynthos. ooka, uite aici imagini. Noi am fost si anul trecut acolo, sintem indragostiti de insula asta. Daca te intereseaza iti dau informatii mai multe. gata, ma duc la culcare. Mami de Mara (19.08.2008) |
io asteptam testu'

da, vreau info despre insula si cazare, multam

mami de Sofi
diarux spune:
Radeti voi radeti de mine, ANKO, da iaca ce vine:
12. pipi galben tare e infectie urinara??????

13. cat m-am ferit eu...si a reusit tacsu:de langa el a cazut ANDREI din pat!

Nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea ...of...
deci ia iesiti una repede din butoi!!!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux Radeti voi radeti de mine, ANKO, da iaca ce vine: 12. pipi galben tare e infectie urinara?????? ![]() ![]() 13. cat m-am ferit eu...si a reusit tacsu:de langa el a cazut ANDREI din pat! ![]() ![]() Nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea ...of...deci ia iesiti una repede din butoi!!! mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... |
pipi galben tare inseamna ca nu e hidratat suficient. Cica daca miroase a amoniac sau mai dubios e infectie urinara

mami de Sofi
diarux spune:
OOKA

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
violeta29 spune:
Bunaseara.Intru si eu, asa pe scurt ca is cu mancarea la cuptor.Nu radeti, da m-a palit pofta de ciuperci umplute
DANA, zici ca bea apa din canuta Clara?Ia zi de care canuta ai luat ca as vrea sa ii iau si eu una, sa vedem daca am succes.De 1 martie nu facem mare lucru, iar de 8 cel mai probabil vom merge in vizite sa ducem cate un cadoas ceva
ANKALAURA, mamaliguta cu branza, wow
DIARUX, moamaa, da ai facut compunere nu gluma
Eu zic sa incerci sa fii mai zen ca butoiul e putin cam aglomerat in perioada asta, asa ca nu se mai fac rezervari decat pentru urgente majore
FLO, distractie placuta la munte, sa te gandesti si la noi astea care ramanem la cratita
GINI, sa va fie de bine plimbarea la munte
ANACO, asa a fost si la noi scaunul la inceputul diversificarii.Si se scremeaaaaa saracuta .si eu aveam impresia ca mancarea e deloc digerata, asa ca stai linistita
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
Asa si ca s-o imit si eu pe Diarux:![]()
1.E normal sa traga besinute toata ziulica, ba chiar si noaptea prin somn?
2.Bebelusii vostri tipa cand nu le convine ceva?Ca a mea tipa isteric.Iar daca nu o bag in seama dupa ce tipa de-mi sparge timpanele se pune pe plans
3.Ce parere aveti de iaurtul cu fructe de la Humana , ca eu m-am riscat si i-am dat azi si i-a super placut.Sunt o mama denaturata sau nu?
Si cred ca vroiam sa mai intreb ceva da imi sta gandul la mancare la ora asta![]()
Violeta
violeta29 spune:
Sa inteleg ca am ramas singura la schimbul trei?Dezertoarelor.de ciuda ma duc sa-mi mananc ciupercile
Si sa caut un programel ca sa fac niste pozici ptr 8 martie.
Violeta
atb spune:
Hellou din tura de noapte!
Hai lamuriti-ma si pe mine cum e cu cei 85% pt. bebe 2, ca si eu vreau sa-l fac inainte sa implineasca Nicholas 2 ani, si zau daca am stiut pana acum ca nu se vor da decat 600 ron daca nu apuci sa lucrezi. Pe bune?
Si mai am o intrebare: voi cat timp fierbeti sfecla rosie? ca eu am fiert-o mai bine de o ora si tot nu mi se pare fiarta calumea, bag furculita in ea si e tot tare, iar de gustat degeaba o gust ca habar n-am cum trebuie sa fie sfecla fiarta ca n-am mancat numai din-aia murata.
si ce combinatii faceti cu sfecla?
Diarux, uelcam tu za clabul celor cazuti din pat! Nu suna bine, dar n-ai ce face, se intampla cand nu te astepti, stai f linistita ca puteai f bine sa fi tu in locul sotului tau si poate tot asa se intampla.
Pup baiatul!
Vio29, sa-ti fie de bine cu ciupercile tale cu tot!
1.e f normal sa traga basinute noaptea, ce, oamenii mari nu trag?
2.asa face si Nicholas, tipa ce tipa si daca nu-l bag in seama se apuca sa planga 3. nu stiu, ca nu l-am incercat, nu esti o mama denaturata, stai linistita (da' sa nu se mai repete
)
Vazut pozici noi de:
-Nicholas de morcoveata cu problema lui existentiala
cu gaina si oul si cu "atentatul" asupra florii
-Timea de Iza, mini-mopul lui mami, careia nu-i plac sosetutzele, cu cercelusi noi, (sa-i poarte sanatoasa ) si o matusica frumoasa-foc
-Andreea de Mina cu niste ochisori de un albastru incredibil, cu tot degetelul mare in gurita
-Mara de anaco pe care n-am mai vazut-o demult, care a crescut mare si care e toata-toata mami, cu un super tortulet la aniversare
-Sebastian de scumpi, ce frumos doarme el si cu piciorusele impreunate
-Maria de xena, frumusica foc cu fustita ei cea scurta, cu caciulita rosie, curtata de un baietel si pedepsita in cui
-Andreea de irolf papacioasa si jucandu-se cu masinutele cu fratiorul mai mare
-Ami si Ari, doua printese dragalase si poznase
Ei, am vazut si pozele cu mancaricile lui cuscra Anka, da le baga cineva in seama?
cred ca vrea sa-mi faca musai in ciuda... eu care mananc numai pufuleti si lapte batut...
Si mai lasati butoiul ala in pace, ia treceti toate afara ca azi-maine vine primavara!![]()
Eu mi-am dus in sfarsit cupilu la tuns, ca ii intra bretonul in ochi, si desi m-a tot batut la cap frizerita sa-l tund la zero, totusi nu am avut curajul, nu inca, probabil ca voi face asta mai la vara, deocamdata i-a scurtat bretonelul si i-a mai uniformizat perciunii. Zici ca nu-i al meu...
M-am obisnuit cu el cu parul mare... De plans n-a plans ca n-avea de ce, dar nu statea o clipa locului, el sa prinda toate alea din jurul lui. Am pus cateva poze de la tuns, nu mai schimb albumul, daca vreti sa le vedeti sunt acolo, nu-s prea clare ca-s facute cu telefonul, si piciul era ca bagat in priza.
Iar dau eu stingerea? Noapte buna atunci!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
violeta29 spune:
Opaaaa, ia uite domle si eu care credeam ca vorbesc singura pe-aici.
Ai ma, de ce il tunzi pe Nicholas, ca e asa scump cu parul mai lungut
Vazut si pozicile cu pelerina de batman.Ce cumintel a stat la tuns
.Mersi mult de raspunsuri
Gata , stingerea, toata lumea(adica io), la culcare.Somn usor
Violeta