Pepenasi de iulie - august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaco iriss te rog mult, spune-mi si mie de unde ai luat crema aceea GLOBOL, de la ce fel de magazin, sau ai comandat de la ei? Saptamana trecuta am gasit un gandac in bucatarie si era sa moooorr ![]() ...am amintiri groaznice din caminele studentesti! mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08![]() crestem... |
Globol eu am cumparat de la Bricostor, e in zona in care sunt si insecticidele si ingrasamintele pt plante. Chiar, imi aimintesc ca era si ceva pt furnici atunci (pica, daca ajungi la brico, sa te uiti ca au si ceva pt furnic). M-a sfatuit cineva dupa net sa il iau si imi spusese ca il pot gasi si la Carrefour (eu n-am dat de el).
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
bujo spune:
Asa i-au zis si ei, ca ezita cu RMNu ca trebe sa-i faca anestezie si ea are probleme respiratorii de la pneumonie si le e frik. Si i-au spus ca este o problema din viata intrauterina si ca n-o sa se vindece, cel mult sa se amelioreze.
bujo mami de Filip
Tecky spune:
flo distractie placuta la munte!Sa faceti poze.
mada ce printese elegante ai.Mi-au placut mult cizmulitele si dresul Ariannei.Multumim pt melodie.
dia eu numai de pastile am auzit ca opresc lactatia.
ankalaura spune:
DARA - denaturata cum ma stii, a mancat mamaliga cu branza fix din portia lu' ta-su. Adica cu niste telemea, cu branza de vaci, cu unt si smantana
Cand era Eliza mica si eram mai paranoica sa nu cumva sa pateasca odrasla ceva, ii faceam cu branzica de vaci de copii mici (calcica sau mai bine cu lamaie) si ii puneam nitel unt.
Oricum, mie mi se pare mare la 8 luni, deja poate manca si alte lactate, asa ca nu mi-a fost teama sa ii dau.
Azi a mancat fagaras fix din cutie ca era lihnita de foame si ficatelul nu era gata. N-are pete pe ea, n-are nimica.
MADA - vazut pozele. Ce bucalata mi se pare Ari
Ami are niste dermatita pe obrajel? Sau statuse cu el presat?
CAPRI - vai de kuru' tau nene! Dr ce zice de portiile ei? Al nostru vad ca recomanda Sanasol pentru pofta de mancare cand copilul chiar nu mananca. E natural.
Adica, pare ca esti intr-un erc vicios. Nu mananca, nu se odihneste bine. Nu se odihneste, este agitata si vrea in brate... Si tot asa...
GINI / DIA - mie nu mi-a recomandat nimeni nimic pentru lactatie (dupa Eliza) si drept urmare am ramas cu lapte pana am nascut-o pe Erika, adica timp de 5 ani nene! Acuma ziceam ca dispare de la sine, dar pare-se ca nu. Asa ca o sa iau si eu Dostinex cred si basta. Ce efecte adverse poa' sa fie de la o pastila sau doua? Nici unu nene, va zic io, ca le e frica de mine!
DENISA - am ras sa mor azi cu pastila ta de calciu!
Era mai tare daca aveai vaca si daca ii dadeai ei sa mestece pastila in nadejdea ca iti va da branza direct 
ooka spune:
salu
io cred ca o sa tocesc roatele la carutz de atata plimbare
cred ca sunt varianta perpedes a lui Pica![]()
cupilu' meu nu mananca mai mult de cind il scot afara cite 4 ore zilnic. Da' macar il aerisesc bine![]()
Caprioara incearca sa ii dai niste Liv 52 sirop, cica e pt astia certati cu mancarea.
la fata si la mama de fata, o sa creasca ea chiar daca vrea sa fie modela de mica
Vicky bafta maine
Anka facut painea englezeasca, da la masina de paine si a iesit precum batoanele cu mac dar fara mac
. Adica buna, dar nu crocanta cum mi'as fi dorit. La soatza matale ii ies crocante painicile la MP?
Turturico
, ce mai faci?
mai cetesc si vaz io daca revin![]()
mami de Sofi
AnnaBaby spune:
Am mai intrebat mai demult dar n-am primit raspunsuri: ce stiti despre borcanelele Little Bee de la Kaufland? Sunt ok?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Caprioara spune:
Anka, da mai, cerc vicios, zau! O sa studiez cu Sanasolu, poate ii dau.
A, si nici a mea nu bea ceai sau apa, doar san. Dupa pranz mai bea lapte de la tzitzi, dar azi i-am dat si dimineatza un pic, dupa fructe.
Acu a mancat 130 ml lapte muls cu cereale si mai casca gura. Frate, astea ii plac si ar manca, dar la restu mananca ce mananca si apoi pune lacat la gura
.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Ooka, o sa studiez si cu livu, sar'na
.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
anaco spune:
Cine ma ajuta si pe mine cu niste raspunsuri? 

Cum trebuie sa arate scaunul (kaki) la bebic la inceputul diversificarii? Mie imi pare ca ce mananca nu prea apuca sa digere. Tot un fel de piure de legume dar un pic mai consistent si putin mai maroniu...o fi normal?
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui Gini75 Denisa, trebuie sa obtii o hotarare judecatoreasca pentru pensia copilului. Chiar si daca el si-ar fi asumat acum niste responsabilitati, poate mai tarziu nu o va mai face. Trebuie sa mergi la judecatoria de sector si sa depui o cerere pentru stabilirea pensiei copilului. In plus, de la primarie poti obtine alocatie familiala complementara si alocatie de sustinere pentru familia monoparentala. Mergi acolo unde ai depus actele pentru alocatia copilului si intreaba si de astea. |
Ia uite frateeee ce dejteapta e fata astaaaa! Ce tare nene! Habar n-aveam ca exista asa ceva. DENISA mama, baga viteza pan' la primarie! Oricat o fi de putin, si tot te va ajuta sa termini scoala si sa stai cu Radu fara sa fie nevoie sa il duci la cresa si sa te angajezi! Succes!
| citat din mesajul lui ooka Anka facut painea englezeasca, da la masina de paine si a iesit precum batoanele cu mac dar fara mac mami de Sofi |
OOKA - la masina de paine iese mai crocanta daca o scoti repejor, adica o lasi nitel sa de odihneasca dupa incheierea programului si apoi o scoti, nu o lasi sa transpire. Si o pui pe dark brown - la mine nu o face chiar dark, ci numai buna cum imi place mie.
Totusi de la un timp m-am jmecherit si nu mai fac la masina decat retetele de la masina. Desi ma gandesc sa le mut si pe astea in cuptor. La painea englezeasca, tot mau' era sa o presari cu faina si sa aiba cupola aia infainata si crocanta. Iar de cand m-a prins avantul, barbatu-miu nu mai intra in bucatarie decat sa manance.
ANNA - de borcanelele de care spui tu nu stiu, n-am luat. Stiu insa ca la Carrefour erau acum EnShpe mii de ani cand era Eliza mica un sortiment Gerber, mai ieftine decat celelalte, si super bune. De ce ma mira ca erau mai ieftine, pentru ca ulterior am vazut ca sunt foarte laudate si cautate in alte tari! Pasa-mi-te la noi suna mai zbarnaitor Nestle si Hipp... Nu insemna ca sunt neaparat mai bune.
Parerea mea e sa cumperi unul doua si sa le gusti, macar le compari cu celelalte. Iar eticheta ar trebui sa te indrume nitel.
ANACO - de acuma, kk o sa arate in toate culorile curcubeului si o sa semene dupa caz cu o chitfea, cu un piure, cu un spanac, cu o pastaie...