Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

am intrat sa va multumesc frumos pentru voturi celor care ne-au votat

noi suntem bine, crestem mari, voiosi, voinici. alexandra are 8 luni jumate, sta in fundulet, patruleaza in 4 labute prin toata casa (eu nu ma consider denaturata ), papa 4 mese de solide pe zi si una de lapte si asta numai prin somn pt ca laptele e la noi de vreo 3 luni cah...doarme in continuare toata noaptea, de la 7 pana la 7, si nu avem niciun dinte e un bebe tare vesel, echilibrat si sociabil

eu am terminat sesiunea cu o restanta si acu savurez vacanta

va urmaresc din umbra

o seara frumoasa

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am uitat sa va spun (laud) ca am 56 kg imbracata! sa ajung la 55 de la cat am plecat si ma apuc sa dau sunca de pe burta si colaceii din jurul taliei jos. uraaaaaaa!!!

si noi tot cam atat platim la asociatie, iar curentul vine de 2 ori pe luna...cica s-ar fi separat electrica de nu stiu cine .. in fine. nu mai am baterie la laptop si mi-e lene sa merg sa iau cablul, ca la ditamai casoiul in care stau eu, vila nu gluma, e mult sa ma deplasez.

lorich, si scarbit cupilu tau e un dulcic

mai, era o mamica cu o fata de vreo 2 ani. tusea fata aia si tot venea langa fata mea (mi se stinsa laptopul, asa ca ma deplasai sa iau cablul pana la urma sa nu pierd mesajul ) asa...ziceam de mama aia. bai frate, si data trecuta tot pe ea am nimerit-o de imediat mi s-a imbolnavit fata. tusea fetita aia si alerga pe hol de ziceai ca-si rupe plamanii din ea. si in loc s-o tina langa ea ca vb aia contaminase toata sala de asteptare, statea si se uita la ea. mai baga un "carmina draga, hai aici nu mai alerga!" aloooooooooo !! tantiiiii, pai fata ta e focar de infectie! nu zic sa nu mergi cu ea la dr. dar tine-o in lesa sa nu raspandeasca boli. ea statea calma si zambea. ce-o fi zis...eh, lasa sa ia si alti copii raceala, ce? numa io sa ma chinui? handicapata naibii! da nici eu nu m-am abtinut, am luat fata si ne-am dat mai incolo (degeaba ca fata aia alerga ca bezmetica si se apropia de fata mea s-o vada, imi venea sa-i treg un sut in fund) si am si comentat ceva de genul: "ba cum naiba se face ca vin cu fata sanatoasa la dr si plec cu ea bolnava" dar nu s-a simtit cretina sa-si cheme virusul langa ea.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

O mare floare lui Inais, ca parta tu ai avut ideea cu patrunjelul verde in piure. A ras Robert tot-tot...noi care de o saptamana suntem scarbiti de orice. Cam ca aici

Edit Lily da, la noi panadol+nurofen, dar nu era o simpla raceala, era o ditamai viroza, cu febra, cu laringita cu un naaas, cu o tuse,,Doamne sa nu mai aud. Sanatate multa. A, eu stiu ca apa de la robinet se fierbe, dar cea plata (izvorul alb) nu, ca se mareste concentratia de saruri-dar astea sunt asa auzite, ca noi nu prea o folosim inca..doar cateva cereale dimineata in care pun dorna-izvorul abl, nefiarta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Merci de raspuns.Si io stiam ceva de saruri in apa plata si deaia n-o fierbeam si mi-e si mai comod doar s-o incalzesc
La noi inca nu e tuse urata, dar mai si stranuta, si in rest e ok.Eu cred ca deaia ca se tot dezveleste noaptea.Daca e tot asa sau mai rau, cred ma duc totusi maine la pediatra si s-o intreb si de petele de pe fata si gat/umar.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

mai fetele trimiteti pe mailul comun de unde ati luat colajele si martisorul...

miss daca le ai tu baga-le plizzzzz pe mailul comun

va pupez

Am bagat background-urile cu ghiocei si clipul cu snuruletul de martisor. Tot pe mailul comun trebuie sa fie si linkul de la dflavia de unde poti sa descarci programul Wondershare cu care tot facem noi colajele

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gata am gatat cu voturile...ultimele 3 le-am dat ptr Maitrey, Doloress si leeloo...imi pare rau ca nu mai pot vota cu userul meu...o sa votez cu un user comun...sa-l folositi si pe cel de la contul asta!

Miss tarancuta inca nu am votat-o...ati trimis snurul pe mailul comun...

Fetele am o vecinica mica de 2 luni...o dulceata!...o fac nora...de aia nu mai dau pe aici!

Imi spuneti si mie care e faza cu Eurespal...de ce nu-i ok...nu i-am mai dat lu` Eli...am mai dat si 18 ron pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Lorich, ce buflache scump e Robertelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Gata am gatat cu voturile...ultimele 3 le-am dat ptr Maitrey, Doloress si leeloo...imi pare rau ca nu mai pot vota cu userul meu...o sa votez cu un user comun...sa-l folositi si pe cel de la contul asta!

Ce idee buna mi-ai dat. Am votat si eu cu userul comun pozele cele mai frumoase ale noastre (Gabitza, Doloress, leeloo, maitreyi, Melly si moi-meme), au mai ramas vreo 50 de puncte de dat... Feel free, fetelor

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pozele Gabiteti unde sunt? vreau si eu sa le votez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumim de complimente fetelor!
Mihaser Avem aparatoare la sertare, un fel de banda de plastic, asa ca nu isi poate prinde prea tare mainile. Dar o data a trantit sertarul cam tare si a zis un auuu, asa intarziat..A fost tare haioasa faza.
Laura Sa stii ca nu i-a prea placut spanacul. Pana acum i-am mai dat amestecat in celelalte legume si l-a papat bine, dar asa doar cu galbenus n-a mancat decat jumatate din portie. I l-am fiert la abur, apoi blenduit cu galbenusul si la sf am adaugat putin lapte.
Iulia sanatate tie si Mufitzei!! eu ii fac de la aproape 7 luni baie in cada mare, dar nu am bagat-o niciodata cu capul in apa..Orivcum, baitza e placerea ei nebuna!!

Azi a dormit Sara cam mult inainte de pranz, adica vreo 3 ore, iar dupa-amiaza bineinteles ca n-a mai vrut sa doarma. Si imi facusem si eu sperante ca trag un pui de somn cu ea... Asa ca acum o sa o culc mai devreme, ne pregatim de baie ca deja e miorlaita.
Noapte buna!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

pozele Gabiteti unde sunt? vreau si eu sa le votez

Vezi in semnatura mea, Stefany.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput