Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc: Mustela cu oxid de zinc +spalat copilul cu apa si sapun si fara servetele decat dc chiar nu ai ce altceva face.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc
am agravat de la crema aia cu antibiotic, pusa prea mult...

nici o problema draga mea. dar de ce crema cu antibiotic e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Roxana, e o crema preparata la farmacie dupa reteta unei drite. contine: lanolina, vaselina, cloramfenicol, vit A, nistatin, apa distilata si inca cateva sbstante pe care nu le descifrez, ca e scris de dr. . Cred ca am facut f rau ca i-amdat destul de des din ea si strat gros...habar nu am.. stiu sigr ca are antibiotic ca asa a zis dra.

Irina, multumesc mult

Rein,am facut si asa cum zici tu . Oricum de azi am scos servetelele si doar l-am spalat. Iau si cremele de care zic Irina si Roxana + il las cat pot de mult cu fundutu gol..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor si noi suntem iritat la fundulet , ni s-a umplut fata de brobonele , nu mai dormim bine uff, mititelul...imi e asa de mila de el.

Fetelor e posibil sa vada la varsta de 3 saptamani????I-am plimbat degetul prin fata ochilor si il urmareste

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Fetelor,vreuna din voi ati beneficiat de o prima de la servici pt copilul nou-nascut?

Art. 51 c) din CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA nr. 2895 din 21 din 29 decembrie 2006 UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2007-2010:

Īn afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;

Pentru conformitate, Monitorul Oficial cu numarul 5cc din data de 29 ianuarie 2007 (atentie, e vorba despre Monitorul Oficial - partea 5 !)

Astept raspuns

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Anculetz
cred ca evorba de CCM al fiecareia cu angajatorul. La moi CCM prevede ca se dau 3 salarii medii ... am primit aprx 1000euro eu.

Bebelusi ei vad dintotdeauna. La inceput la mica distanta... cativa cm...apoi se mareste distanta.
la trei sapt cred ca te vad cam pret de cat e de la san la capul tau...

pup fetele

Noi suntem bine, crestem, suntem maricei spre 6kg
Teo a inceput sa-i zica bonei: "ma nervezi..auzi!?"

poate ati mai vazut pozucile astea in filmuletz, daca nu ne prezentam aici:

http://www.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=133027929

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Eu am citit ca e bine sa-i stergi funduletul cu vata cu ulei de masline. Si foarte bine ii face aerul, eu il tin 10-15 min cu funduletul gol inainte sa-i pun urmatorul pampers si parca e mai bine

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ce mi-e si cu forumul...in loc sa apara refresh la pagina ma trezesc cu acelasi mesaj de azi-dimineata !

LMA bebelusilor care implinesc azi saptamani/lunite rotunde (inclusiv la bebe mic al nostru care face 8 saptamani )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan nu a facut pana acum nici o iritatie (bat in lemn), nici macar o bubita. De cele mai multe ori il sterg cu servetele umede, de spalat doar dimineata, seara si dc face kk (dar oricum face o data la doua zile,deci nu se pune). Doar am grija sa ii schimb diaper-ul cel putin o data la doua - trei ore. Poate au unii copii pielea mai sensibila? sau servetelele sunt diferite? (desi am folosit diferite marci, Pampers, Huggies, acum am unele no name luate la bax). Cu crema nu i-am dat decat in maternitate, mi-au preparat ei una acolo.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk eu din cate stiu la inceput distinge umbre, nu distinge fete. Mai tarziu incepe sa distinga fetele dar nu stiam exact la cate saptamani se intampla asta. Super tare Teo

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici ,prezente si noi la raport..dupa o plimbare de vreo 2 ore intreba cineva de vaccin am vb cu medicul de familie si mi-a recomdata cel strain nustiu cum se numeste,dar stiu ca este si antipneumonie,antimeningita si mai ceva..si costa 215 ron..iar de la servici am primit un fel de al 13-lea salar pt ca nastere..poop pe toate..cine stie sa imi raspunda si mie:

Alecsandra se trezeste noaptea la 3 sa pape..si cand se face dimineatza la masa de la ora 7 nu mai vrea sa pape..se joaca ,gangure etc.de abia papa 25ml..ce sa fac sa tin fata flamda pana la 11??? ca ea mananca din 4 in 4 ore..stie cineva sa imi raspunda???

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput