Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu contine nici un antigripal vaccinul pentru bebei - uita-te in carnetul de vaccinari ca scrie acolo ce si cand trebuie sa i se faca.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bee bafta la doctor, sper ca Alexia sa fie bine. Si la mine mai vomita, dar fiindca este foarte lacom la mancare, trage tot laptele daca ar putea.
Cadia multi pupici si voua!
Ledi multumesc pt raspuns.
Roxana, speram sa o tinem tot asa.Acum o sa mergem sa ne vada si un oftalmolog, preventiv pt linistea parintilor.
Referitor la vaccin am vazut ca a mai fost un subiect de acest gen, ma documentez si vedem cum om rezolva.
Ce face Patrick?


Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da m-am crizat in sala de asteptare, erau o mama si un nene cu un copil zic eu de vreo 6 luni - nenea, alcoolic clar, se pusese in fata la caruciorul copilului lui sa se joace cu el si tusea de mama focului direct pe fata copilului. si aproape de carol - l-a scos imediat pe carol afara cristi si am ramas eu sa tin randul. ce oameni inconstienti pot sa fie...

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Clara Theodora de Spic de grau!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor!
felicitari aalina si damiana!!!
dalma, si eu ii dau debridat. inainte varsa f mult dimineata, trebuia sa il schimb de cateva ori intr-o ora. de cand ii dau debridat nu a mai varsat deloc, mai regurciteaza daca nu eructeaza, dar asta e normal. legat de cat mananca, eu am obs ceva la david, poate e asa si la daria: daca doarme mult (3-4 ore ,tu zici ca doarme si 5) e mort de foame cand se trezeste si mananca lacom, apoi il doare burtik. dar daca doarme mai putin (2 ore), mananca normal, cu pauze si nu inghite in disperare, ii e f bine. la mine e bine ca david asa se trezeste la 2, max 3 ore. nu stiu ce sa zic la daria...poate merge sa o trezesti?
anuc, fiecarui bebe ii merge bine cu alta crema...la noi e cel mai bine cu bepanthen. oricum, intinde f bine crema, sa nu ramana multa pe piele ca sa poata respira pielea lui. legat de spalat cu apa calda, uda o batista cu apa rece si pune-o un pic pe calorifer la incalzit. apoi o poti folosi ca pe un servetel umed. e mult mai sanatos pt fundulet. am incercat si eu asa de cateva ori...dar e mai comod cu serv umede...si am ramas la ele. oricum cum zic si fetele, asigura-te ca e uscat bine, lasa-l un pic la aer, apoi da-l cu crema.
pt schimbarea medicului de fam, noua ne-au dat de la medicul nou o 'cerere' care era de fapt un biletel :), l-am completat, dus la vechiul medic care ne-a dat o copie dupa fisa (de fapt ne-a dat fisa sa-i facem copie) pe care am dus-o la noul medic. si gata.


puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am uitat sa va spun ca ieri am masurat bebe, si are 60 cm! la nastere avea 50. avem baiat mare

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Carmen, vazut pozele cu Stefanutz.Eu voi cumpara vaccinurile, ca mi-a zis dr.pediatra ca ar fi mai bune, ca ar contine si antigripalul


mama, nu exista asa ceva, zau


DECI M-A MINTIT PE FATA

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare tuturor
noi iar am mancat haotic azi, ne-am trezit la 9.30, am mancat pe la 10, apoi iar la 12 si iar la 1.30. Incerc sa-i scurtez durata mesei, dar nu se satura si nu poate adormi...Acum doarme de la 2, sa vedem pana la cat..

deci si voua vi se pare ca arata ok pentru o luna. . M-am mai linistit, desi tocmai am facut o criza de plans, ca nu am cu ce ma imbraca la botez, care va fi sambata..Mi-am luat o rochita baby doll care imi scoate burta de juri ca sunt gravi in 3 luni
Dar imi impun sa ma calmez. sa vedeti: eu plangeam de nervi, tati ma consola, bebe dormea, si din somn a inceput sa scanceasca de ziceam ca incepe sa planga...deci clar m-a simtit ca nu sunt bine psihic!

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Anuc, poti incerca asa: cand il schimbi, sterge intai cu servetel umed apoi ia niste vata si ud-o cu apa calda (poti sa ai intr-un ibric incalzita permanent, nu?) si sterge bine funduletul, lasa-l sa se usuce da apoi cu putina crema. Important este sa speli substanta aia umeda care ramane dupa servetel ca daca are rani i le intretine si il si ustura, bietul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eli, ulei de masline folosim dupa baie..o sa incerc si la schimbat...

Roxana, multumesc , iti multumesc ptr rapuns, iti dai seama ca asteptam si parerea ta

Delia, acum ma gandesc daca nu cumva ai dreptate...eu nu pun cema in strat subtire...ci foarte gros, las mereu un strat gros ca zic eu nu se mai lipeste caca de fund....acum ma gandesc daca nu cumva in loc sa-i fac bine, am agravat de la crema aia cu antibiotic, pusa prea mult...ca parca de cand ii dau cu aia e si mai rosu si cu bubite...

Bee, bafta cu fetita la analize...sa dea DD sa va facei grij degeaba..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip


Mergi la inceput